Adél! (már ha elolvasod te is, tud hogy nem neked mondtam hanem neki!!)
Szóval,sokan irigyelnek téged, igenis van HANGOD, sokaknak nincs! Nem értem, hogy a PJZ, Stone, Zámbó és Zoli mit keresett az adásban??!
Te egyéniség vagy, nm mint Zámbó-. Előted áll az élet, nem mint Stone előtt.- Nem cica hangú vagy mint Zoli.- És nm csak annyit tudsz h: Ez itt Csobot Adél, mint a PJZ. Ezen kivül,tehetséges is vagy!!
Témához kapcsolódóan: ügyes!! Igazi tehetség..Végre!! Veled 1üt örülök!
Csobot Adél százezreket keres hetente
2013. január 08. 14:39
Ez várható volt. Nem bírom de látszott h otthonosan mozog a kamerák előtt.
2013. január 09. 10:27
|
|
lauzra200011új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 165558 offline
|
stem nem érdemli meg!!!!!!!!!!!
semmi hagja se tehetsége
semmi hagja se tehetsége
2013. január 09. 14:48
Szegény....................úgy sajnálom mi lesz vele? csak 100000 ft hetente?borzalmas...
2013. január 09. 17:51
|
Lovas csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 187041 offline
|
Ha nem szereted nem kell olvasni... A gyűlölködő megjegyzéseket meg tartsd meg magadnak, vagy a társadnak. De ha Te elmondod a véleményedet, akkor én is: Oláh Gergőnek nincsen jó hangja, mindig hamis volt, nem értem, hogy hogyan lett 1. helyezettt. Még ronda is... És most ne kezd azt, hogy "a külső nem sámít..." ugyanis:
1. mindenkit ezzel etetnek, és tudod mit?! De igen azámít!
2. Te is mindig megjegyzéseket teszel Adélra, ne mond, hogy nem.
Adél szép, tehetséges, és van érzéke ahhoz, hogy mit mondjon a kamera előtt. Hagyjátok békén, mert szerintem Te sem éreznéd jól magad, ha a kedvencedet fikáznák.
1. mindenkit ezzel etetnek, és tudod mit?! De igen azámít!
2. Te is mindig megjegyzéseket teszel Adélra, ne mond, hogy nem.
Adél szép, tehetséges, és van érzéke ahhoz, hogy mit mondjon a kamera előtt. Hagyjátok békén, mert szerintem Te sem éreznéd jól magad, ha a kedvencedet fikáznák.
2013. január 09. 21:09
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
Csucsu: Még ő képzeli magát nagynak??!! Mert te mi vagy??..már boccs
2013. február 15. 08:26
Én valahogy tudtam már az elején, hogy Adél sokra viszi majd. Nagy rajongója vagyok és remélem, hogy továbbra is az leszek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: