Csobot Adél százezreket keres hetente
2013. január 06. 09:43
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Nincs ez elírva?
Heti 100 nem olyan sok, én úgy tudom, hogy a legfelkapottabb énekesek havi több milliót is összehozhatnak...
Adél ügyes lány gondoltam, hogy sok sikere lesz még a pályán..
De azért örülök, hogy Gergő nyert
2013. január 06. 10:32
Jó neki, emiatt nagyon irigylem de a természete akkor is ellenszenves marad nekem.
2013. január 06. 11:06
|
|
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline
|
Gratulálok neki, bár még mindig nem tudom felfogni, hogy hogyan lett ennyire sikeres. A hangja szerintem tejesen átlagos, az arca engem valamiért visszataszít (egy általam gyűlölt színésznőre hasonlít, erről nem tehet, bennem van a hiba) és még látszik, hogy ez új neki és még pezseg (az első csalódásig).
2013. január 06. 11:51
Bírom Adélt..de nem a szívem csücske...viszont gratulálok neki..
2013. január 06. 12:01
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én nem tudom mit zabálnak a csajban, mert speciel semmi extrát nem látok benne. A hangja szerintem átlagon aluli. Kövezzetek meg, de az osztálytársamnak jobb hangja van, mint neki, arról nem is beszélve, hogy folyamatosan hamisan énekelt szinte majdnem végig az X-faktor alatt. A szépség egy relatív dolog úgy gondolom, de ez nem Csobot Adnélnál kezdődik. Antal Timi valóban tudja azt, hogy hogyan kell énekelni, élvezet volt hallgatni minden egyes fellépését. Gratulálok neki, hogy ennyit tud járni haknizni, más magyar meg megint csak éhezik a gyermekeivel együtt. Ő nettósan keres száz rugót hetente, más meg bruttósan annyit havonta. Vagy netán abból a százból ő adózik is valamennyit? Kétve hiszem.
Undorító, hogy milyen ruppótlan egy országban élünk, komolyan. Ezt a nyikhajt tömik pénzzel, más nyolc meg tizenkét órát melózik csak azért, hogy meg tudja venni otthonra a gyermekeinek a tejet, kenyeret, vajat és a felvágottat.
2013. január 06. 12:07
|
|
Eleanor209új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188110 offline
|
Beyla,ott a pont!
2013. január 06. 12:59
|
johnmorrisonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.10. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 189399 offline
|
Beyla csak lássák az emberek, hogy jó a hangja mert hívják. Ott voltam az Orfeumban és a tegnapi koncertjén is és nagyon jó volt. "Antal Timi valóban tudja azt, hogy hogyan kell énekelni" nem hinném a Moves Like Jagger duettet is borzasztóan énekelte, ne meg a Kocsis Tiborral sem volt jobb. Adél még nem győzi egyesztetní a koncertjeit Timinek addig semmi munkája nincs. Meg más 12 óránként melózik, hogy eltudja tartani a családját? Azért Adélt sem kell irigyelni, hogy mennyit keres. Menjenek ők is az x faktorba legyenek dobogósok és többet is kereshetnek Adélnél. Ez az élet és pénzhez jutni csak úgy lehet ha már valamit elértél az életben, vagy van tehetséged valamihez. Adélnek sikerült. És nincs egyedül.
2013. január 06. 13:19
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
hát jó neki.....
2013. január 06. 13:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (johnmorrison @ 2013.01.06. 12:59)
Beyla csak lássák az emberek, hogy jó a hangja mert hívják. Ott voltam az Orfeumban és a tegnapi koncertjén is és nagyon jó volt. "Antal Timi valóban tudja azt, hogy hogyan kell énekelni" nem hinném a Moves Like Jagger duettet is borzasztóan énekelte, ne meg a Kocsis Tiborral sem volt jobb. Adél még nem győzi egyesztetní a koncertjeit Timinek addig semmi munkája nincs. Meg más 12 óránként melózik, hogy eltudja tartani a családját? Azért Adélt sem kell irigyelni, hogy mennyit keres. Menjenek ők is az x faktorba legyenek dobogósok és többet is kereshetnek Adélnél. Ez az élet és pénzhez jutni csak úgy lehet ha már valamit elértél az életben, vagy van tehetséged valamihez. Adélnek sikerült. És nincs egyedül.
Én speciel ezzel egyáltalán nem értek egyet. Láttam már elég tehetségkutatót, és szégyen gyalázat, hogy ezt a nyikhajt nevezik tehetségnek. Körül nézek, mondom, bőven elég csak az éneklős osztálytársamra gondolni, aki egyébként különbül elénekelte a Call me maybe-t, pedig én hogy rühellem azt a dalt! De ahogyan elénekelte, élvezet volt hallgatni. Adél meg ugyanez alatt a dal alatt előadott valami gagyi Britneys marhaságot megannyi hamis hanggal. Nekem Timi Moves like Jagger előadása tetszett, és oké, nem hallgattam ronggyá a dalt, de úgy gondolom, ha volt is benne hamis, nem sok lehetett. Érdekes, akármelyik fellépését néztem annak a csajnak, mindig, de mindig élveztem. Nem kezdett el k*rválkodni a színpadon, élvezetes show műsort nyújtott. Nem néztem túlzottan az X-faktort, de kíváncsi voltam, így az RTL honlapján minap megnézegettem a fellépéseket. Timi megérdemelte a második helyet, Adélka meg le húzhatja rolót egyébként a tehetségnek nevezett valamijével.
Én egyáltalán nem irigylem Adélt, félreértés ne essék, messze áll tőlem az irigykedés. Csupán meglehetősen irritatív az, hogy vannak nála sokkal jobb énekesek is, és mindenhova ezt a nyikhajt hívják. Bőven elég itt körül nézni, mindenki rühellte a csajt. Ne éljetek abban a hitben, hogy az X-faktor nem volt bunda, mert bizony az volt. Magyarország legszívesebben már az első alkalommal haza küldte volna, de hát akkor nem lett volna nézettsége a csatornának. Adélka azért jutott el oda, ahova, mert ez az egész már az elején le volt zsírozva. Vajon mennyibe és hogyan fájhatott a kiscsajnak az, hogy sztárt csináltak belőle? Gondolom nem ingyé' vót. Ott vagy neki, vagy valaki másnak kellett valamit csinálnia. Egyébiránt azzal sem értek egyet, hogyha valaki tehetséges, akkor előrébb tud jutni. Nem igaz. Számtalan olyan kedvencem van, akiket alulértékelnek, mert nem divatsz*rokban játszanak, vagy nem divatsz*rt játszanak. Adélka ugyanaz, mint Radics Gigi - mindkettő túl van sztárolva, és egyik sem tud többet, mint azok, akikkel versenyeztek. Csobot Adél nem érdemli meg sem a pénzt, sem a sikert, sem a hírnevet, és ezt totál kívülállóként, laikusként mondom.
2013. január 06. 13:49
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Én szeretem Csobot adélt de már nem anyira !Persze voltak jó számai..De számára az a meló hogy oda meggy jópofizik kezébe azt a pénzt gyomják amit nem érdemel meg és húz is
----------------------------------------------
Beyla szerintem igazad van mert valaki azért melózik hogy eltartja a családját!Ő meg csak úgy pénzt kap?Igazságtalanság!
-----------------------------------------------
johmorrison:Meg más 12 óránként melózik, hogy eltudja tartani a családját? Azért Adélt sem kell irigyelni, hogy mennyit keres. Menjenek ők is az x faktorba legyenek dobogósok és többet is kereshetnek Adélnél. Ez az élet és pénzhez jutni csak úgy lehet ha már valamit elértél az életben, vagy van tehetséged valamihez. Adélnek sikerült. És nincs egyedül.
Szóval te most azt mondod hogy aki több órát melózikaz meg érdemli??Figyü tudom hogy ki állsz csobot adél mellet mert ő pélad képed vagy mid de azért tudjad hol a határ!És gondold meg amit írsz!
a lényeg csobot nem érdemli meg!!!
----------------------------------------------
Beyla szerintem igazad van mert valaki azért melózik hogy eltartja a családját!Ő meg csak úgy pénzt kap?Igazságtalanság!
johmorrison:Meg más 12 óránként melózik, hogy eltudja tartani a családját? Azért Adélt sem kell irigyelni, hogy mennyit keres. Menjenek ők is az x faktorba legyenek dobogósok és többet is kereshetnek Adélnél. Ez az élet és pénzhez jutni csak úgy lehet ha már valamit elértél az életben, vagy van tehetséged valamihez. Adélnek sikerült. És nincs egyedül.
Szóval te most azt mondod hogy aki több órát melózikaz meg érdemli??Figyü tudom hogy ki állsz csobot adél mellet mert ő pélad képed vagy mid de azért tudjad hol a határ!És gondold meg amit írsz!
a lényeg csobot nem érdemli meg!!!
2013. január 06. 14:46
Nem értem ,hogy Adélt miért istenitik,,,..mondjuk én is szeretem Adélt,de Timi meg Gergő jobb.Nem azt mondom,hogy Adél nem érdemli meg csak éppenséggel mások jobbak
2013. január 06. 17:35
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
Mindenki azt mondja, hogy nincsen hanga -.-" Akkor vajon miért van ennyi fellkérése... ? És Timinek meg nem?
2013. január 06. 18:13
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
DE JÓ NEKIIII!!!! ♥ HAJRÁ ADÉL!!!! Ács F. mintha neked jobb hangod lenne -.-"
2013. január 06. 18:16
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Adél, és a tehetség két külön dolog. Hallottam róla, sőt mi több, olvastam is - még otthon - , hogy ez az egész előre le volt rendezve. Oké, persze, kinek mit jelent az a szó hogy verseny. Ennek a "tehetség kutatónak" semmi, de semmi értelme nem volt. Azért, hogy Adél hírnevet kapjon, hirdették meg?! Felesleges dolog volt ebbe bármennyi pénzt és energiát fektetni! Gergő, és Timi sokkal, de sokkal jobbak voltak, és egyáltalán nem értem azt, hogy miért nem a Nyertest hívják meg ilyen helyekre, mert hogy Ő érdemelné meg! Avagy például Timi. Az Év hangja! Eddig nem hallottam róla.. NA mindegy, ezt a témát Én már nem feszegetem, lényeg a lényeg; Adélka nem érdemli meg a pénzt, és azt sem hogy "ismert" legyen! Ez voltam Én, köszönöm!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: