Starity

Csobot Adél százezreket keres hetente

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 06. 09:43 #101
hildus
hildus
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 201
Csatolások: 278
Azonosító: 145636
Nincs ez elírva? wink.gif Heti 100 nem olyan sok, én úgy tudom, hogy a legfelkapottabb énekesek havi több milliót is összehozhatnak... w00t.gif Adél ügyes lány gondoltam, hogy sok sikere lesz még a pályán.. smileeee.gif De azért örülök, hogy Gergő nyert thumbsup.gif
2013. január 06. 09:45 #102
hildus
hildus
visszatérő vendég
Hozzászólás: 201
Csatolások: 278
Azonosító: 145636
heti 100ezer természetesen..
2013. január 06. 10:32 #103
- törölt felhasználó -    
Jó neki, emiatt nagyon irigylem de a természete akkor is ellenszenves marad nekem.
2013. január 06. 10:53 #104
anci2001
anci2001

StátuszNe bízz senkeben, csakis magadban...
Hozzászólás: 1648
Csatolások: 0
Azonosító: 164487
Hát nem csodálom. cicababa!!
2013. január 06. 10:54 #105
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Gratulálok a sikeréhez.
2013. január 06. 10:58 #106
Tündiii
Tündiii
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 228
Azonosító: 149865
Gratulálok neki, és örülök hogy ilyen sikeres, mert megérdemli. laugh.gif
2013. január 06. 11:06 #107
Plume
Plume

StátuszValar morghulis
Hozzászólás: 647
Csatolások: 90
Azonosító: 176589
Gratulálok neki, bár még mindig nem tudom felfogni, hogy hogyan lett ennyire sikeres. A hangja szerintem tejesen átlagos, az arca engem valamiért visszataszít (egy általam gyűlölt színésznőre hasonlít, erről nem tehet, bennem van a hiba) és még látszik, hogy ez új neki és még pezseg (az első csalódásig).
2013. január 06. 11:51 #108
- törölt felhasználó -    
Bírom Adélt..de nem a szívem csücske...viszont gratulálok neki..smileeee.gif
2013. január 06. 12:01 #109
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Én nem tudom mit zabálnak a csajban, mert speciel semmi extrát nem látok benne. A hangja szerintem átlagon aluli. Kövezzetek meg, de az osztálytársamnak jobb hangja van, mint neki, arról nem is beszélve, hogy folyamatosan hamisan énekelt szinte majdnem végig az X-faktor alatt. A szépség egy relatív dolog úgy gondolom, de ez nem Csobot Adnélnál kezdődik. Antal Timi valóban tudja azt, hogy hogyan kell énekelni, élvezet volt hallgatni minden egyes fellépését. Gratulálok neki, hogy ennyit tud járni haknizni, más magyar meg megint csak éhezik a gyermekeivel együtt. Ő nettósan keres száz rugót hetente, más meg bruttósan annyit havonta. Vagy netán abból a százból ő adózik is valamennyit? Kétve hiszem. unsure.gif Undorító, hogy milyen ruppótlan egy országban élünk, komolyan. Ezt a nyikhajt tömik pénzzel, más nyolc meg tizenkét órát melózik csak azért, hogy meg tudja venni otthonra a gyermekeinek a tejet, kenyeret, vajat és a felvágottat.
2013. január 06. 12:07 #110
Eleanor209
Eleanor209
új tag

Státuszköltözünk :SS
Hozzászólás: 50
Azonosító: 188110
Beyla,ott a pont! smileeee.gif
2013. január 06. 12:59 #111
johnmorrison
johnmorrison
új tag
Hozzászólás: 3
Azonosító: 189399
Beyla csak lássák az emberek, hogy jó a hangja mert hívják. Ott voltam az Orfeumban és a tegnapi koncertjén is és nagyon jó volt. "Antal Timi valóban tudja azt, hogy hogyan kell énekelni" nem hinném a Moves Like Jagger duettet is borzasztóan énekelte, ne meg a Kocsis Tiborral sem volt jobb. Adél még nem győzi egyesztetní a koncertjeit Timinek addig semmi munkája nincs. Meg más 12 óránként melózik, hogy eltudja tartani a családját? Azért Adélt sem kell irigyelni, hogy mennyit keres. Menjenek ők is az x faktorba legyenek dobogósok és többet is kereshetnek Adélnél. Ez az élet és pénzhez jutni csak úgy lehet ha már valamit elértél az életben, vagy van tehetséged valamihez. Adélnek sikerült. És nincs egyedül.
2013. január 06. 13:19 #112
Selenator_32
Selenator_32
visszatérő vendég

Státusz~ I can make the Stars Dance, Light up the moon..
Hozzászólás: 346
Azonosító: 190048
hát jó neki.....
2013. január 06. 13:47 #113
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (johnmorrison @ 2013.01.06. 12:59)
Beyla csak lássák az emberek, hogy jó a hangja mert hívják. Ott voltam az Orfeumban és a tegnapi koncertjén is és nagyon jó volt. "Antal Timi valóban tudja azt, hogy hogyan kell énekelni" nem hinném a Moves Like Jagger duettet is borzasztóan énekelte, ne meg a Kocsis Tiborral sem volt jobb. Adél még nem győzi egyesztetní a koncertjeit Timinek addig semmi munkája nincs. Meg más 12 óránként melózik, hogy eltudja tartani a családját? Azért Adélt sem kell irigyelni, hogy mennyit keres. Menjenek ők is az x faktorba legyenek dobogósok és többet is kereshetnek Adélnél. Ez az élet és pénzhez jutni csak úgy lehet ha már valamit elértél az életben, vagy van tehetséged valamihez. Adélnek sikerült. És nincs egyedül.

Én speciel ezzel egyáltalán nem értek egyet. Láttam már elég tehetségkutatót, és szégyen gyalázat, hogy ezt a nyikhajt nevezik tehetségnek. Körül nézek, mondom, bőven elég csak az éneklős osztálytársamra gondolni, aki egyébként különbül elénekelte a Call me maybe-t, pedig én hogy rühellem azt a dalt! De ahogyan elénekelte, élvezet volt hallgatni. Adél meg ugyanez alatt a dal alatt előadott valami gagyi Britneys marhaságot megannyi hamis hanggal. Nekem Timi Moves like Jagger előadása tetszett, és oké, nem hallgattam ronggyá a dalt, de úgy gondolom, ha volt is benne hamis, nem sok lehetett. Érdekes, akármelyik fellépését néztem annak a csajnak, mindig, de mindig élveztem. Nem kezdett el k*rválkodni a színpadon, élvezetes show műsort nyújtott. Nem néztem túlzottan az X-faktort, de kíváncsi voltam, így az RTL honlapján minap megnézegettem a fellépéseket. Timi megérdemelte a második helyet, Adélka meg le húzhatja rolót egyébként a tehetségnek nevezett valamijével.

Én egyáltalán nem irigylem Adélt, félreértés ne essék, messze áll tőlem az irigykedés. Csupán meglehetősen irritatív az, hogy vannak nála sokkal jobb énekesek is, és mindenhova ezt a nyikhajt hívják. Bőven elég itt körül nézni, mindenki rühellte a csajt. Ne éljetek abban a hitben, hogy az X-faktor nem volt bunda, mert bizony az volt. Magyarország legszívesebben már az első alkalommal haza küldte volna, de hát akkor nem lett volna nézettsége a csatornának. Adélka azért jutott el oda, ahova, mert ez az egész már az elején le volt zsírozva. Vajon mennyibe és hogyan fájhatott a kiscsajnak az, hogy sztárt csináltak belőle? Gondolom nem ingyé' vót. Ott vagy neki, vagy valaki másnak kellett valamit csinálnia. Egyébiránt azzal sem értek egyet, hogyha valaki tehetséges, akkor előrébb tud jutni. Nem igaz. Számtalan olyan kedvencem van, akiket alulértékelnek, mert nem divatsz*rokban játszanak, vagy nem divatsz*rt játszanak. Adélka ugyanaz, mint Radics Gigi - mindkettő túl van sztárolva, és egyik sem tud többet, mint azok, akikkel versenyeztek. Csobot Adél nem érdemli meg sem a pénzt, sem a sikert, sem a hírnevet, és ezt totál kívülállóként, laikusként mondom.
2013. január 06. 13:49 #114
rózika0319
rózika0319

StátuszMost nekem tetszik a bemutatkozásom és ez a fontos
Hozzászólás: 744
Azonosító: 186416
Én szeretem Csobot adélt de már nem anyira !Persze voltak jó számai..De számára az a meló hogy oda meggy jópofizik kezébe azt a pénzt gyomják amit nem érdemel meg és húz is
----------------------------------------------
Beyla szerintem igazad van mert valaki azért melózik hogy eltartja a családját!Ő meg csak úgy pénzt kap?Igazságtalanság!
-----------------------------------------------
johmorrison:Meg más 12 óránként melózik, hogy eltudja tartani a családját? Azért Adélt sem kell irigyelni, hogy mennyit keres. Menjenek ők is az x faktorba legyenek dobogósok és többet is kereshetnek Adélnél. Ez az élet és pénzhez jutni csak úgy lehet ha már valamit elértél az életben, vagy van tehetséged valamihez. Adélnek sikerült. És nincs egyedül.

Szóval te most azt mondod hogy aki több órát melózikaz meg érdemli??Figyü tudom hogy ki állsz csobot adél mellet mert ő pélad képed vagy mid de azért tudjad hol a határ!És gondold meg amit írsz!
-----------------------------------------------
a lényeg csobot nem érdemli meg!!!
2013. január 06. 14:46 #115
- törölt felhasználó -    
Nem értem ,hogy Adélt miért istenitik,,,..mondjuk én is szeretem Adélt,de Timi meg Gergő jobb.Nem azt mondom,hogy Adél nem érdemli meg csak éppenséggel mások jobbak pardon.gif
2013. január 06. 17:01 #116
Ács F
Ács F
visszatérő vendég
Hozzászólás: 340
Azonosító: 135284
pff.. kit érdekel h mennyit keres .. hangja nincs-.-" szall nem érdemli meg biggrin.gif :ddd nála sokkal jobbak is vannak sokkal sokkal jobbak !!!
2013. január 06. 17:24 #117
TbRéku
TbRéku
új tag

StátuszTell the devil I said "Hey" when you get back to where you're from
Hozzászólás: 2106
Csatolások: 62
Azonosító: 157537
Szegéényke:DD Jó neki biggrin.gif
2013. január 06. 17:35 #118
noramadafaka
noramadafaka
visszatérő vendég

Státusz"3 words, 8 letters...say it and I'm yours!"
Hozzászólás: 496
Csatolások: 11
Azonosító: 185373
Mindenki azt mondja, hogy nincsen hanga -.-" Akkor vajon miért van ennyi fellkérése... ? És Timinek meg nem? ohmy.gif
2013. január 06. 18:13 #119
szilágyi szilvi
szilágyi szilvi
új tag

StátuszÓ nálam most a szerelem uralkodik! ♥
Hozzászólás: 94
Azonosító: 187123
DE JÓ NEKIIII!!!! ♥ HAJRÁ ADÉL!!!! Ács F. mintha neked jobb hangod lenne -.-"
2013. január 06. 18:16 #120
beccsu-baby
beccsu-baby

Státusz-
Hozzászólás: 973
Azonosító: 162296
Adél, és a tehetség két külön dolog. Hallottam róla, sőt mi több, olvastam is - még otthon - , hogy ez az egész előre le volt rendezve. Oké, persze, kinek mit jelent az a szó hogy verseny. Ennek a "tehetség kutatónak" semmi, de semmi értelme nem volt. Azért, hogy Adél hírnevet kapjon, hirdették meg?! Felesleges dolog volt ebbe bármennyi pénzt és energiát fektetni! Gergő, és Timi sokkal, de sokkal jobbak voltak, és egyáltalán nem értem azt, hogy miért nem a Nyertest hívják meg ilyen helyekre, mert hogy Ő érdemelné meg! Avagy például Timi. Az Év hangja! Eddig nem hallottam róla.. NA mindegy, ezt a témát Én már nem feszegetem, lényeg a lényeg; Adélka nem érdemli meg a pénzt, és azt sem hogy "ismert" legyen! Ez voltam Én, köszönöm! meghajolo.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok