Csobot Adél százezreket keres hetente
2013. január 04. 20:54
|
|
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline
|
Mi jót szoktunk poénkodni rajta. Megnyomjuk az orrunkat, mintha ablaküveghez simulna, és "Cobot adéj, cobot adéj! Fekete júz, fekete júúz"
Igen, elvagyunk. De amúgy én bírom. Jófej
mindig megnevettet.
2013. január 04. 21:35
Szegényke ennyi felkérés mellett meg fog bukni az érettségin.
2013. január 04. 22:47
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Akármennyire is nem szimpatikus Adél személyisége, el kell ismernem, megérdemli. Tehetséges, színpadra termett, aki ha keményen dolgozik, magyar Marilyn Monroe utód lehet, csak meg kell figyelni a színpadi mozgását, stílusát, megjelenését..a haja, mosolya..örülnék, ha Adél visszahozná ezt a stílust és nem csak a popzene lenne, mert már kezd unalmas lenni!
2013. január 04. 22:54
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Majd elfogynak a felkérései. Nálunk elég nehéz ismertnek maradni, ő is majd kiad egy gagyi videoklipet és azt hiszi, hogy hatalmas sztár lett belőle. Bár a beképzelt nyilatkozata alapján arra következtetek, hogy már most azt hiszi. Szörnyen el van telve magától szegényke, csak azt nem értem, mire fel. A hideg kiráz ettől a lánytól, komolyan mondom. Olyan álszent és látszik, hogy megjátssza magát, legalábbis nekem nagyon ez jön át. No mindegy is, nem telik sok időbe, és Adélka is eltűnik abban a bizonyos süllyesztőben.
2013. január 04. 23:19
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Lesz ez még így se. Jó ha kiélvezi.
2013. január 04. 23:49
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet
Bíztam benne, hogy annak ellenére, hogy csak harmadik lettem az X-Faktorban, sokan lesznek olyanok, akik kíváncsiak rám, és meg akarnak nézni élőben is. Mégis meglepett, hogy mennyire szeretnek, akárhová megyek, akkora szeretettel fogadnak, hogy az hihetetlen. Annyira beleélem magam, annyira imádom, hogy mindig mást mutatnom magamból, hogy egyáltalán nem érzem azt, hogy elfáradnék.
Mik ezek a felkérések, valami élőben közvetített vetkőző showk?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: