Összefoglalás 2012: a legmeghökkentőbb események
2013. január 04. 21:18
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Az emberi hülyeség határtalan. Imádom ezeket az idiótákat, akik nem voltak képesek botrány nélkül kibírni. Szerintem ez a duplája vagy triplája lesz az idei évnek, hiszen mégcsak nagyon eleje van az évnek, ráadásul most sem tudnak megmaradni egyesek a fenekükön.
2013. január 04. 21:25
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (WhiteRose. @ 2013.01.04. 21:18)
Az emberi hülyeség határtalan. Imádom ezeket az idiótákat, akik nem voltak képesek botrány nélkül kibírni. Szerintem ez a duplája vagy triplája lesz az idei évnek, hiszen mégcsak nagyon eleje van az évnek, ráadásul most sem tudnak megmaradni egyesek a fenekükön. 
teljesen egyetértek
2013. január 04. 21:29
|
|
DóriiRainbow98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 186718 offline
|
Christina Aguleira-é nagyon nagy megjött neki éppen vagy mivan?!!!:DDDDDDDD
2013. január 04. 21:53
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
komolyan már most várom a 2013-mas összefoglalót.
2013. január 04. 21:54
Mileyyal meg passz,hogy mi lett...Gagával szintúgy,Keshával dettó,Harryt nem nagyon szeretem,de istenem ki csinál ilyet?O_o Vagy túlzottan nagy imádad,vagy hatalmas nagy utálat...
2013. január 04. 22:01
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Nos, új év...Más szóval pedig: Újabb botrányok várhatók.
2013. január 04. 22:33
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Kesha botrányaival akarja magára vonni a közönség figyelmét, mert szimplán zenéjével nem tudja magán tartani--->GÁZ!! Justin..khm..nem túl szép látvány.
RiRi, remélem nem komoly szenvedélye, csak néha szórakozásból fordul ilyen nála. Harry..őrült rajongók! Öhm..mert ugye biztosan rajongó volt, ha megvette a koncert jegyet. Miley..minek ez az erőlködés? Komolyan, mintha erőltetni vagy bizonyítgatni akarná folytonosan "felnőttességét", de ez inkább szánalom. Pedig én szeretem a munkásságát. Cynthia Nixonra nem írok semmit, szerintem szép ha egy színésznőnek ennyire fontos a hitelesség. Xtina jelenete valóban nagyon félreérthető, de minek kellett magára kennie egy flakon barnítókrémet? o.O Lady Gagára szintén azt a kecses szót tudom használni, hogy 'SZÁNALOM" !!!
Chris: A telefonos incidens valóban durva, de higyjék már el, hogy a nyakán nem Rihanna összevert arca látható, ezt Chris is megerősítette és nem hinném, hogy akkora vadállat lenne, hogy örül a tettének.
Madonnától a magamutogató természetét már megszokhattuk, de ettől függetlenül kiábrándító a látvány. Zac pedig..hát most istenem, az ilyen belefér.
Nos azt hiszem, mindegyik eseményt kiveséztem.
Chris: A telefonos incidens valóban durva, de higyjék már el, hogy a nyakán nem Rihanna összevert arca látható, ezt Chris is megerősítette és nem hinném, hogy akkora vadállat lenne, hogy örül a tettének.
Madonnától a magamutogató természetét már megszokhattuk, de ettől függetlenül kiábrándító a látvány. Zac pedig..hát most istenem, az ilyen belefér.
Nos azt hiszem, mindegyik eseményt kiveséztem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: