Összefoglalás 2012: a legmeghökkentőbb események
2013. január 06. 02:16
|
|
ImpressiveAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 178802 offline
|
Ke$ha->Rajta már nem tudok meglepődni, igazából sosem volt nekem szimpatikus
Justin Bieber-> Hát ez jól esett
.Pont ezt bírom annyira benne, mindenből képes viccet csinálni, akár magából is, és ez nem rosz tulajdonság.
Rihanna->Nem is tudom mit mondjak róla.Nagyon buta Chris miatt, meg azért is hogy ezt sinálja magával.Igazából én a zenéi miatt szeretem,nem amiatt ahogy viselkedik, vagy amiket mond.És amíg jó zenéket csinál addig nem ítélem el
Harry Styles->Hát biztosan kellemetlen élmény marad számára, de már lejárt és emiatt nem változott meg semmi az életébe
Cynthia Nixon->Én még mindig csodálkozok rajta de minden tiszteletem az övé
Christina Aguleira->Kellemetlen volt biztosan de végül is ez sem olyan nagy tragédia, bárkivel megesik.De biztosan nem fog többé barnítóspray-t használni, legalábbis ilyen melegben.
Lady Gaga->Egyáltalán nem nagy dolog.Tőle már megszoktuk, hogy így viselkedik, másnál botrány lenne, de nála már nem meglepő
Chris Brown->Egy tahó férfinak nem nevezhető barom, de a zenéi iszonyatosan jók.
Zac Efron->Jobb mintha nem lenne
.Ez inkább vicces mint botrányos szerintem.
Christofel és Veronika->Őket nem ismerem.
Madonna->Nem értem mér nem elég neki az, hogy a zenéjével hívja fel magára a figyelmet, miért kell még ez?
Alessandra Ambrosio->Erről nem is hallottam még.Szegény kutyus :-//
Nicki Minaj->Nem szabadna ezt megengedjék maguknak, de hát ők tudják...
Justin Bieber-> Hát ez jól esett
Rihanna->Nem is tudom mit mondjak róla.Nagyon buta Chris miatt, meg azért is hogy ezt sinálja magával.Igazából én a zenéi miatt szeretem,nem amiatt ahogy viselkedik, vagy amiket mond.És amíg jó zenéket csinál addig nem ítélem el
Harry Styles->Hát biztosan kellemetlen élmény marad számára, de már lejárt és emiatt nem változott meg semmi az életébe
Cynthia Nixon->Én még mindig csodálkozok rajta de minden tiszteletem az övé
Christina Aguleira->Kellemetlen volt biztosan de végül is ez sem olyan nagy tragédia, bárkivel megesik.De biztosan nem fog többé barnítóspray-t használni, legalábbis ilyen melegben.
Lady Gaga->Egyáltalán nem nagy dolog.Tőle már megszoktuk, hogy így viselkedik, másnál botrány lenne, de nála már nem meglepő
Chris Brown->Egy tahó férfinak nem nevezhető barom, de a zenéi iszonyatosan jók.
Zac Efron->Jobb mintha nem lenne
Christofel és Veronika->Őket nem ismerem.
Madonna->Nem értem mér nem elég neki az, hogy a zenéjével hívja fel magára a figyelmet, miért kell még ez?
Alessandra Ambrosio->Erről nem is hallottam még.Szegény kutyus :-//
Nicki Minaj->Nem szabadna ezt megengedjék maguknak, de hát ők tudják...
2013. január 06. 13:22
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
jézusom Justin
XD
2013. január 06. 14:49
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
egyesek túl messzire mentek..
2013. január 06. 15:27
Számomra egyik sem volt meghökkentő. Hozzászoktam már hogy manapság ilyenekkel hívják fel magukra a figyelmet!
2013. január 06. 17:38
|
|
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline
|
Miley sem semmi a pénisztortájával XD
2013. január 06. 17:49
Valaki már csak ilyenekkel tudja magára felhívni a figyelmet.
2013. január 06. 18:04
Na... erre már nem mondok semmit...
Mindenkinek van valami nagyon hülye szokása , de ennyire....
Mindenkinek van valami nagyon hülye szokása , de ennyire....
2013. január 06. 18:18
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
nm a közönség előtt mutogatni ez hülyeség ez... nm mondok semmit
2013. január 06. 18:20
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
jól néz ki Madonna de nm kéne kimutatnia 55 ezer töröknek!
2013. január 06. 20:12
Ezekről mind hallottam, kivéve Nicki Minaj és Mariah Carey veszekedését. Ami azért nevetséges, mivel a két előadó ég és föld egymáshoz képest. Én Minaj helyében nem üvöltöznék olyan előadóval, mint Mariah.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: