Idézet (Luckie @ 2013.01.04. 18:35)
Így olvasgatva a kommenteket, nem vagytok ki egy kicsit(!!!) rasszisták?
Nem tudom hogy ezt most komolyan gondoltad, félreírtad, vagy csak hülyéskedsz, mindenesetre jót röhögtem.
Egyébként totál egyetértek Ke$hával, nem értem miért azt kell először megfigyelni az emberekben, hogy mi van a lábuk között? Semmiben sem befolyásolja hogy milyen a személyiségük. És még mielőtt valaki dobálózna a "trend" szóval, szerintem szó sincs arról hogy most "trendi" azt mondani hogy más szexualitásod - eddig is voltak biszex, meg más beállítottságú emberek és ezután is lesznek -, csak most már kezdenek rájönni az emberek hogy társadalmunk sokkal elfogadóbb és nyitott elméjűbb mint egy évtizeddel ezelőtt volt, és nem félnek felvállalni.
Akik szerint pedig betegség vagy választás kérdése a szexualitás hovatartózás - fogalmam sincs melyik évszázadban éltek, de lassan negyven éve kijelentették hogy az azonos neműekhez való vonzódás nem genetikai öröklés vagy mentális torzulás. Ami pedig a választás kérdését illeti - tényleg azt gondoljátok hogy bárki is önként azt választaná hogy a társadalom kitaszítottja legyen? Na ne röhögtessetek. Ugyanúgy ahogy a heteroszexualitás, a biszexualitás sem választás kérdése. Köszöntem a figyelmet.

1 felhasználónak tetszik: