Radics Gigit küldik az Eurovízióra
2013. január 04. 14:49
Hát nem tudom... nincs rossz hangja, de nem a kedvencem. Egyetértek a "Megint nem nyerünk..."-ös emberekkel. Van benne valami.
2013. január 04. 14:50
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Öhm, nekem lenne egy-két hozzáfűzni valóm a dolgokhoz. Szerintem Gigi nem lenne rossz, no de milyen dallal? Mert az sem mindegy. Ha hallom a dalt, akkor tudok csak mérlegelni, hogy jó-e vagy nem. És a többieket is meg kell hallgatni, akármilyen nevek is ezek, hogy Gáspár Laci vagy Vékony Tomi...
Tavaly a Compacttal sem értünk el valami fényes helyezést, de legalább a döntőket megérjük. Amúgy én Ákost vagy Caramelt küldeném (az utóbbi próbálkozott tavaly, lehet, hogy neki kellett volna mennie), de nem hiszem, hogy elmenne/újranevezne.
Én mondjuk az északiakra vagyok nagyon kíváncsi, hogy esetleg lesz-e kettős győzelme Svédországnak (úgy tudom, ez csak Írországnak sikerült, amikor két egymást követő évben is nyertek), vagy a dánok, finnek, norvégok, izlandiak ünnepelnek-e. Amúgy nem hiszem, hogy mi valaha is Eurovíziót fogunk nyerni. Politika szempontjából mi vagyunk az elsők hátulról, úgyhogy nincs nagy esély...
ui.: Úgy hallottam, a fehéroroszok valami tucatrinyával indulnak, de tavaly jók voltak, most nem lesznek kedvencek.
Tavaly a Compacttal sem értünk el valami fényes helyezést, de legalább a döntőket megérjük. Amúgy én Ákost vagy Caramelt küldeném (az utóbbi próbálkozott tavaly, lehet, hogy neki kellett volna mennie), de nem hiszem, hogy elmenne/újranevezne.
Én mondjuk az északiakra vagyok nagyon kíváncsi, hogy esetleg lesz-e kettős győzelme Svédországnak (úgy tudom, ez csak Írországnak sikerült, amikor két egymást követő évben is nyertek), vagy a dánok, finnek, norvégok, izlandiak ünnepelnek-e. Amúgy nem hiszem, hogy mi valaha is Eurovíziót fogunk nyerni. Politika szempontjából mi vagyunk az elsők hátulról, úgyhogy nincs nagy esély...
ui.: Úgy hallottam, a fehéroroszok valami tucatrinyával indulnak, de tavaly jók voltak, most nem lesznek kedvencek.
2013. január 04. 14:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.01.04. 13:29)
Rúzsa Magdi volt az utóbbi évek előadói közül aki igazán szépen szerepelt az eurovízión. 9. lett
Ez igaz, bár 1994-ben Friderika meg 4. lett. Valahogy róla megfeledkezik mindenki. Vagy csak az itt jelen lévő korosztály túl ifjonc még..?
Lényeg a lényeg, szerintem is az a nagy helyzet, hogy bárkit küldhetünk, nyerni nem fogunk. Maximum ha okosabban delegálnánk (lásd Friderika, Magdi, Wolf Kati), akkor lenne esélyünk nem sereghajtóként végezni a mezőnyben.
Idén nagyon gyanús, hogy valami szörnyűség fog kijutni, szóval én már most tudom, hogy a spanyoloknak fogok szurkolni, akiknek legalább van ízlése. Ők az El sueño de Morfeót küldik (frontemberük Raquel del Rosario (vagy ahogy sokan ismerik: Fernando Alonso exe)). Ők legalább jók...
2013. január 04. 14:52
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Micsoda jeles emberek jelentkeztek. Ez most komoly ilyenek akarnak kimenni, mint Brasch Bence meg Gáspár Laci?
Bence nem nagy cucc, hangja se sok van, élőben csak szenved a magas hangokkal, én már voltam koncerten és hát ott nagyon nem jött neki össze az éneklés.
Gigivel nincs bajom, mert azért hangja is több van, mint Bencének.
Fehér Zoli, pf... hát nekem az X-Faktorban se volt nagy kedvencem, hangja ugyan van, de nem szimpatikus és ezzel nem csak én voltam így, nem neki kellene mennie.
Gáspár Laci meg olyan semmilyen. Énekelni szokott, de nem nagyon tud. Gigi még mindig jobb.
Vastag Tomi elmegy, de ő sem nagy szám van nála jobb is.
Én azt nem értem miért nem küldünk ki Igazi Tehetségeket? Mondjuk Tabáni Istvánt, nem egy nagy szám a pasi, de remek hangja van és ő tényleg tud énekelni, jobban, mint Gigi.
Attól tartok, hogy ezzel a felhozatallal sem érünk el majd nagy sikereket.
Bence nem nagy cucc, hangja se sok van, élőben csak szenved a magas hangokkal, én már voltam koncerten és hát ott nagyon nem jött neki össze az éneklés.
Gigivel nincs bajom, mert azért hangja is több van, mint Bencének.
Fehér Zoli, pf... hát nekem az X-Faktorban se volt nagy kedvencem, hangja ugyan van, de nem szimpatikus és ezzel nem csak én voltam így, nem neki kellene mennie.
Gáspár Laci meg olyan semmilyen. Énekelni szokott, de nem nagyon tud. Gigi még mindig jobb.
Vastag Tomi elmegy, de ő sem nagy szám van nála jobb is.
Én azt nem értem miért nem küldünk ki Igazi Tehetségeket? Mondjuk Tabáni Istvánt, nem egy nagy szám a pasi, de remek hangja van és ő tényleg tud énekelni, jobban, mint Gigi.
Attól tartok, hogy ezzel a felhozatallal sem érünk el majd nagy sikereket.
2013. január 04. 14:53
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.01.04. 14:50)
Ez igaz, bár 1994-ben Friderika meg 4. lett. Valahogy róla megfeledkezik mindenki. Vagy csak az itt jelen lévő korosztály túl ifjonc még..?
Lényeg a lényeg, szerintem is az a nagy helyzet, hogy bárkit küldhetünk, nyerni nem fogunk. Maximum ha okosabban delegálnánk (lásd Friderika, Magdi, Wolf Kati), akkor lenne esélyünk nem sereghajtóként végezni a mezőnyben.
Idén nagyon gyanús, hogy valami szörnyűség fog kijutni, szóval én már most tudom, hogy a spanyoloknak fogok szurkolni, akiknek legalább van ízlése. Ők az El sueño de Morfeót küldik (frontemberük Raquel del Rosario (vagy ahogy sokan ismerik: Fernando Alonso exe)). Ők legalább jók...
Csak azért emlékszik mindenki Rúzsa Magdi kilencedik helyére, mert ez a 21. században történt.
2013. január 04. 15:17
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ha őt választják biztos nem nyerünk.
2013. január 04. 15:25
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Kíváncsi vagyok ha bejut milyen sikere lesz. De ha bárki is bejutna sok sikert!
2013. január 04. 15:35
|
|
HoneyHanniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 185517 offline
|
Szerintem Gigi nem alkalmas. Tehetséges meg minden de nem neki való.
2013. január 04. 15:45
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
szerintem is ő a legjobb
2013. január 04. 15:52
15-16 évesen úgy néz ki ezen a képen(meg több képen is) mint egy 30 éves
én csak ezért utálom!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: