Radics Gigit küldik az Eurovízióra
2013. január 07. 16:13
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
Szép hangja van nem tagadom de nem igazán hiszem hogy neki kéne mennie... : /
2013. január 07. 18:23
én sem vagyok oda Gigiért de azért ki akarjátok közösíteni mert más faj mint mi??..O.o Én sem értek ezzel egyet!..de ő is csak egy ember!!..lehet h cigány de az is lehet h kedves..
ne itélkezzetek mások felőtt...
2013. január 08. 06:25
Senki nem választja minek születik szóval mielőtt ítélkeztek gondolkodjatak egy kicsit! Mellesleg még nincs eldöntve ki megy szóval bármi megeshet pár perce olvastam hogy Agárdi Szilvit és Pál Dénest is jelölték.
2013. január 08. 15:58
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
nem annyira szimpatikus, de tényleg jó hangja van. Bár ha ki is jut, azért nem hiszem, hogy 15 évesen felveheti a versenyt a többi érett, felnőtt énekessel. Meg azért az furi lenne, ha Magyarország egy 15 éves 'kislányt' küldene, de ők tudják.
2013. január 08. 17:56
Mi bajotok van Gigivek? Oké, nekem sem a szívemcsücske, de csinos, állati hangja van és szép. Szerintem egy ilyen elődadó való oda.
2013. január 08. 19:04
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Haha VeRaa, ezt most likeolnám :DDD Nekem ez a kiscsaj nem szimlatikus és kész.. De ettől függetlenül szerintem lánynak kéne mennie. Éljen a feminizmus!
Egyébként én Tóth Gabit küldeném.
2013. január 08. 22:02
|
|
Sheeranatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 186756 offline
|
Én remélem Biga megint indul, tavaly fantasztikus volt, minimum olyan szintű produkciót kéne kiküldeni
nem ismerem annyira Gigit, majd februárban megnézem ki a legjobb
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: