Visszatért a Girls’ Generation
2013. február 24. 07:45
Imádom.. bár igaz, hogy legelőször nem annyira jött be de mindig hallgatom és egyre.. egyre jobban tetszik és mostanra ez a kedvenc számom!!
2013. március 13. 16:16
|
|
Tenshiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 197667 offline
|
Mikor az első számukat hallottam az nem annyira jött be és így sajnos a többihez is negatívan álltam hozzá. Aztán valahogy megkedveltem őket. Most már csak röhögök magamon, hogy hogy tudtam nem szeretni őket
2013. március 16. 15:35
én imádom őket még egy CD-t is csináltam amin az ők számai vannak letöltve és mindig amikor gépezek be teszem ezt a CD-t és így hallgatom és jelenleg az albumuk-ra pályázom és sporolok és most probálok versenyre is menni amin nyerhetek egy albumot (úgy örülnék ha meg nyerhetném)és a the boys albumukat akarom aztán évzárón ha kitűnő leszek akkor kapok egy albumot,mert meg tudtam győzni a szüleimet yeah XD
2013. március 16. 15:36
ja és az az album amit talán megkapok ha kitűnő leszek akkor az az i got a boy lesz már mint ez
2013. március 28. 13:43
Olyan úgyesek a lányok. Lehet, hogy már 2007 ott a színen vannak de akkor is jó nyomatják szerintem a 2NE1 a nyomukban sincs. Már az SNSD a leghíresebb kpop lánybanda. Nem azt akarom mondani, hogy a 2NE1 nem híres csak szerintem most feljött a felszínre az SNSD. Nagyon szeretem őket. Na de a cikkhez vissza térve. Nagyon szeretem ezt a számot. Gyűjtök én is az albumra.
2013. november 01. 23:08
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Szeretem ezt a számot
Jó klipp lett
2015. december 21. 23:42
|
|
taeyeon89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 252145 offline
|
OMG:D 2 év után most írok a számról véleményt..
Najó, kezdem.xd
Nekem nagyon tetszik *-*
Az egyik kedvenc dalom az SNSD-től ^^
Imádom ezeket a lányokat..
De főleg Taeyeon-t ugyanis az Ultimate Biasom
<3
Na mindegy.xd
A lényeg hogy nagyon jó lett^^
~SNSD_Fighting~
Najó, kezdem.xd
Nekem nagyon tetszik *-*
Az egyik kedvenc dalom az SNSD-től ^^
Imádom ezeket a lányokat..
De főleg Taeyeon-t ugyanis az Ultimate Biasom
Na mindegy.xd
A lényeg hogy nagyon jó lett^^
~SNSD_Fighting~
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: