Visszatért a Girls’ Generation
2013. január 04. 17:31
nagyon jó dal! nem hallagtok ilyen zenét, de ez!!!
2013. január 04. 17:40
|
|
SunnyBunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 28 Csatolások: 1 Azonosító: 137097 offline
|
Áááh, nagyon tetszik!!
Sunny~<3
Sunny~<3
2013. január 04. 17:45
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jajj már megint ezek a koreaiak...
2013. január 04. 18:17
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Idézet (Dzsenifer3 @ 2013.01.04. 17:45)
Jajj már megint ezek a koreaiak...
miért bajon van velük??
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2013. január 04. 18:20
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
YAAAAY!! Nekem ez is nagyon tetszik! ^^ SUNNY olyan mint G-DRAGON.. folyamatosan változtatja a haját!
Az újabb dalaik nagon tetszenek, de eddig ez a legjobb, meg a DANCE QUEEN.
Mondjuk, nekem az a rózsaszín-arany meg az a rósaszín-fehér háttér, egy kicsit a 2NE1 - CAN'T NOBODY és I LOVE YOU című klipre emlékeztetett, de lehet hogy ezzel csak én vagyok így.. ^^" SNSD
2013. január 04. 19:08
Whaa, GG comeback van gyerekek.
Nekem igazán elnyerte a tetszésemet, habár igen, az összevágások tényleg idegesítőek lettek, de tükrözi őket, és a dallam is a hallgathatói szinten van. Fura, hogy YoonA ennyit rappel, ezen nem kicsit lepődtem meg. Összességében pozitív véleménnyel vagyok, bár tény, hogy a The Boys albumuk kicsivel igényesebbre sikeredett. Örülnék annak is, ha kicsit levetkőznék ezt az -akárhovanézelrózsaszíntlátsz- stílust, mindegyik tag bőven 20 felett van, ez annyira nem passzol hozzájuk. Egyébként ismétlem, elégedett vagyok a számmal, hasonló eredményre számítottam. Gratula, SoShi.
Nekem igazán elnyerte a tetszésemet, habár igen, az összevágások tényleg idegesítőek lettek, de tükrözi őket, és a dallam is a hallgathatói szinten van. Fura, hogy YoonA ennyit rappel, ezen nem kicsit lepődtem meg. Összességében pozitív véleménnyel vagyok, bár tény, hogy a The Boys albumuk kicsivel igényesebbre sikeredett. Örülnék annak is, ha kicsit levetkőznék ezt az -akárhovanézelrózsaszíntlátsz- stílust, mindegyik tag bőven 20 felett van, ez annyira nem passzol hozzájuk. Egyébként ismétlem, elégedett vagyok a számmal, hasonló eredményre számítottam. Gratula, SoShi.
2013. január 05. 00:24
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Nekem nagyon tetszik a zene a lányok egyszerűen fantasztikusak *-*
Yurinak imádom azt a türkizes felsőjét annyira jól ál neki...Jessnek nagyon illik a cica-fül *-* olyan cuki
Sunny...hát nemigazán tetszik ezzel a hajjal...főleg a kékkel nem...de azon kívül csodás a hangja mint mindig*-* Taeyeon ..h lehet vkinek ennyire szép hangja?...Tiffanynak annyira jó a hajszíne *-* Seohyun olyan cuki mikor csávó beköti a cipőjét XD
D Yoona gyönyörű mint mindii
D Hyoyeon fantasztikusan táncol *-*
ééss olyan ékony akarok lenni mint SooYoung *-*
D A koreográfia is nagyon tetszik <3
Yurinak imádom azt a türkizes felsőjét annyira jól ál neki...Jessnek nagyon illik a cica-fül *-* olyan cuki
2013. január 05. 12:35
|
|
jasmineheczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 129445 offline
|
nagyon szuperek! Imádom a zenéjüket , mindig tudnak újat mutatni!
<3
2013. január 07. 18:05
Szerintem jó lett! Imádom Tiffany cuki, am teljesen (majdnem) azt gondolom mint SunnySolya!!
Imádom Tiffany és Taeyeon maga a tökély!
Imádom Tiffany és Taeyeon maga a tökély!
2013. január 07. 21:31
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Szilveszterkor hajnali ötig ültem a gép fölött, hogy én legyek az első aki megnézi. Nem csalódtam ismét a lányokban, szép kis teljesítmény. Az album fantasztikus lett, ahogyan a szám is és a klip is. Seohyun gyönyörű benne ahogyan Hyoyeon is. Imádom, hogy ilyen rap jellegű lett.
2013. január 08. 19:49
Szerintem nagyon jó!!
Imádom...
SunnySolya, Tiffany88 egyetértek!!!
Taeyeon tényleg maga a tökély, de nekem a szokásos Sunny tetsziiik... :$$
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.