Úgy néz ki, és már majdnem biztos, hogy Lucero és Christián de la Fuente egy sorozatban fognak szerepelni, mely a Mirada de Mujer címet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lucero és Christián de la Fuente egy telenovellában?
2013. január 03. 23:56
2013. január 04. 09:51
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Érdekes párosítás,mivel Christian jóval fiatalabb Lucerónál.Ennek ellenére szerintem jó páros lennének.
2013. január 04. 10:15
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
valóban érdekes megnézném szivesen
2013. január 04. 14:28
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Ebben a cikkben egy markéns hiba van:
-Nem a Televisa készítené el a Mirada de Mujer-t, hanem az Univisión.
Amikor Lu a Grammy-t vezette, már akkor kipécézte magának a producer, de akkor még Lu határozottan nemet mondott. A kedvéért azonban áttolták 2013 végére a forgatásokat, így Lu nagy valószínűséggel elvállalja a szerepet. De nem a Televisa-nál!
-Nem a Televisa készítené el a Mirada de Mujer-t, hanem az Univisión.
Amikor Lu a Grammy-t vezette, már akkor kipécézte magának a producer, de akkor még Lu határozottan nemet mondott. A kedvéért azonban áttolták 2013 végére a forgatásokat, így Lu nagy valószínűséggel elvállalja a szerepet. De nem a Televisa-nál!
2013. január 04. 16:18
Örülnék neki, ha egy telenovellában szerepelnének. Mind a ketten nagyszerű színészek. Én nagyon kedvelem mindkettejüket. Szerintem Lucero egyáltalán nem néz ki 50 évesnek sőt, még 43-nak sem. Kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani, hogy úgy nézzen ki.
2014. július 16. 19:01
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Én nagyon örülnék ,ha egyszer együtt játszhatnának egy telenovellában, hisz mindketten nagyon tehetségesek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: