Megbukott Fluor filmje
2013. január 04. 02:46
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Ezen nem lepődök meg. Szerintem nálunk a nagy előadók, mint Lady Gaga, Katy Perry vagy Justin Bieber koncertfiljei sem nagyon kelendőek, hátmég Fluoré. Bár tévedés ne essék, nekem nincs bajom Tomikával, de nem fizetnék a filmjéért.
2013. január 04. 02:47
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Aki megnézte a filmet annak vajon tetszett?
2013. január 04. 06:57
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nem lep meg!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 04. 07:00
Még nem láttam
Ha ilyen véleményeket írnak,meg se nézem.
2013. január 04. 07:50
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Amikor hallottam róla,h "filmje" lesz,gondoltam,h a kutyát se fogja érdekelni.
A Mizut sokan elhallgatják,de miatta nem fognak jegyet váltani a koncertjére.Ez van.
A Mizut sokan elhallgatják,de miatta nem fognak jegyet váltani a koncertjére.Ez van.
2013. január 04. 08:39
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Engem az lep meg hogy ennyien elmentek!
Amúgy meg ki volt az a kritikus, aki "jó" kritikát adott neki?
Amúgy meg ki volt az a kritikus, aki "jó" kritikát adott neki?
2013. január 04. 08:53
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Upsz.
ez szerintem tudni való vlot.
De én még nem láttam.xD
De én még nem láttam.xD
2013. január 04. 09:42
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Úristen... ennek az alig két éve feltűnt senkinek még filmje is van? Ki volt az az elmebeteg, aki kitalálta/leforgatta/pénzt adott rá/megnézte a moziban/jó kritikát adott rá? Szégyen ez az ország... bár a világ többi része sem jobb, amíg ilyen riherongy értéktelen szemetek állnak a slágerlistákon mint nicki minaj, az a sok nyálas bandácska és társaik...
2013. január 04. 10:01
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Komolyan akkor fogyatékos volt ő, meg az összes ember, aki ebbe belement, hogy azt hitték, sikeres lesz??! -.-" XDDDDDDDDD
Kezdjük ott, hogy a magyar előadók még az éneklésből sem tudnak megélni, mert a célközönség rohadt kicsi, pláne egy fimnél, amit beraknak a moziba a nagy Hollywood-i sikerfilmek mellé. Ráadásul azon a 200 tinip*csán kívül nincs ember, aki másfél órán át akarja hallgatni ennek a majomnak a hülyeségeit. XD
És én még azon röhögtem, hogy Katy Perry életrajzi filmet csinált... XD Hát ez még azt is veri. XDDDDDD
Kezdjük ott, hogy a magyar előadók még az éneklésből sem tudnak megélni, mert a célközönség rohadt kicsi, pláne egy fimnél, amit beraknak a moziba a nagy Hollywood-i sikerfilmek mellé. Ráadásul azon a 200 tinip*csán kívül nincs ember, aki másfél órán át akarja hallgatni ennek a majomnak a hülyeségeit. XD
És én még azon röhögtem, hogy Katy Perry életrajzi filmet csinált... XD Hát ez még azt is veri. XDDDDDD
2013. január 04. 10:11
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Basszus komolyan mondom, szégyen és gyalázat, hogy ebbe a f*sba valaki pénzt ölt.. Magyarországon nagy a szegénység, államadósság, miegymás.. Vannak családok ahol kenyérre sem jut pénz, éheznek. Inkább osztották volna szét ezt a pénzt közöttük, vagy más jótékony célra fordították volna.. De könyörgöm.. Tényleg szüksége volt a népnek erre a filmnek nevezett sz*rra? Vidáman ellettünk volna nélküle, úgy hiszem.
2013. január 04. 10:44
Nem is hallottam errol,de úgy érzem nem maradok le semmirol sem ha nem fogom megnézni
2013. január 04. 11:09
"mert a film jó"..óó b@zdmeg, de el vagy telve magadtól.o.O miből venné, hogy jó egy olyan film, ami az életéről készül? könyörgöm..kb olyan unalmas lehet a film, mint a "dalai", és nyilván az értelem is csak úgy sugárzik belőle.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.