vvÉva a kamerát is leköpdöste?
Mellesleg nagyon izzadtságszagú, ahogy ez az igénytelen nőszemély megpróbál "szexy" lenni!
Mulatós klipben mutogatja magát VV Éva
2013. január 03. 21:46
nagy az Isten állatkertje .. és sajnos nyitva hagyták a kaput ..
2013. január 03. 21:52
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Azt hittem, hogy Cristofelnél nincs rosszabb... tévedtem XD
2013. január 03. 21:53
|
|
balazsbpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 150869 offline
|
PUZSÉR HOL VAGY?
Ehhez képest VV Zsófi és VV Cristofel klippjei műalkotások!
Kuhár Bence már írja a petíciót
http://www.youtube.com/watch?v=KBjnqg_8JqM
Ehhez képest VV Zsófi és VV Cristofel klippjei műalkotások!
Kuhár Bence már írja a petíciót
http://www.youtube.com/watch?v=KBjnqg_8JqM
2013. január 03. 21:53
íennyit ér...aprópénzt....ezért mondtam én még amikor a villában volt...hogy még bottal sem piszkálnám meg.Ez a nő annyira lejáratta és lejáratja magát hogy egyszerűen nem tud érdekelni mi van vele...számomra megszünt létezni. ennyi.
2013. január 03. 21:54
Ne lőd fejbe magad, azt a golyót tartsd másnak!
Biztos ennek is van piaca, de ez szörnyűűűűűűűű!!
Biztos ennek is van piaca, de ez szörnyűűűűűűűű!!
2013. január 03. 22:25
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Szerintem Kazuo és ZS egy személy.
2013. január 03. 22:26
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
A nagy csöcse nem lett rossz, de az a klipp meg az a cigány valami borzalom. Nagy zenei tehetsége van a csókának.
2013. január 03. 23:18
PinkBarbie megint előkerült.
Amúgy egyszerűen FIZIKAI fájdalmat okozott nekem ez a klip, az idegösszeroppanás szélén muszáj volt leállítanom mert egyszerűen nem bírtam.
Amúgy egyszerűen FIZIKAI fájdalmat okozott nekem ez a klip, az idegösszeroppanás szélén muszáj volt leállítanom mert egyszerűen nem bírtam.
2013. január 03. 23:26
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ez az év is jól indul.Márcsak az hiányzik,hogy Cristofel is kiadjon egy újabb klipet.
Egyébként szerintem va igazság abban,amit ez a csávó Cristofelről meg Éváról mond.De az a nagy helyzet,hogy ő sem sokkal különb náluk.Hiszen ő is azért csinálta ezt a klipet,hogy felhívja magára a figyelmet,és ezáltal az emberek beszéljenek róla.
Egyébként szerintem va igazság abban,amit ez a csávó Cristofelről meg Éváról mond.De az a nagy helyzet,hogy ő sem sokkal különb náluk.Hiszen ő is azért csinálta ezt a klipet,hogy felhívja magára a figyelmet,és ezáltal az emberek beszéljenek róla.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: