Leáldozott a romantikus filmek és sorozatok ideje
2013. január 05. 12:37
|
|
rumoskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.19. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 186257 offline
|
Ez szerintem egy jó nagy hülyeség mert én ezerszer nézek romantikus filmet , mint egy olyat ami nem szól máról mint a szexről és, hogy ki hogyan lővi agyon egymást.
2013. január 05. 12:52
|
|
Vulpes Vulpesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 193233 offline
|
Az emberek azért nem vevőek a romantikus filmekre, mert sablonosak, tele vannak klisékkel és unalmasak. Egy ideig viccesek, érdekesek, de amikor a harmadik is ugyanolyan, mint az első kettő, már baromira unod. Egy-két kiemelkedően jó romantikus film van, de ennek száma elenyésző.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. január 05. 13:28
Nagyon érdekes cikk lett. Gratulálok hozzá.
Én személy szerint nem igazán vagyok oda a romantikus filmekért, de nem is vetem meg őket. Csupán az a baj, hogy tele van klisékkel és szinte mindegyik ugyanolyan. A mai romantikus filmek - sajnos, nem sajnos - már egyáltalán nem élvezhetőek.
Én személy szerint nem igazán vagyok oda a romantikus filmekért, de nem is vetem meg őket. Csupán az a baj, hogy tele van klisékkel és szinte mindegyik ugyanolyan. A mai romantikus filmek - sajnos, nem sajnos - már egyáltalán nem élvezhetőek.
2013. január 05. 14:18
eléggé hosszúra sikerült a cikk, de nagyonjó és megéri elolvasni! gratula hozzá.
2013. január 05. 16:04
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
HÁLA A JÓ ISTENNEK! Mindig is utáltam a nyáladzós fimeket, mind unalmas, ugyanarról szól és őszintén, nem szeretem más emberek drámázását bámulni, megvan a saját szerelmi életem, meg a saját bajom.
Moziba amúgy sem mennék el ilyen filmre, mert hamár annyi pénzt kidobok a jegyre, akkor szeretném kihasználni és olyan filmet nézni, ami látványos és van mit rajta nézni. Szerintem ezért sem mennek el az emberek ilyen filmekre, inkább elmennek a nagy 3D-s látványos Hollywood-i alkotásokra.
Moziba amúgy sem mennék el ilyen filmre, mert hamár annyi pénzt kidobok a jegyre, akkor szeretném kihasználni és olyan filmet nézni, ami látványos és van mit rajta nézni. Szerintem ezért sem mennek el az emberek ilyen filmekre, inkább elmennek a nagy 3D-s látványos Hollywood-i alkotásokra.
2013. január 05. 17:14
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Én az ilyen filmeket szeretem talán a legjobban
2013. január 05. 18:23
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Naaaaa végre egy jó hír. *o*
Én őszintén utálom a romantikus filmeket, eleve maga a műfajt nem szeretem, és ráadásul a legtöbb romantikus film ritka unalmas. Ugyan az a szöveg mindenhol.. Persze van pár amit szeretek, de ez nem változtat a véleményemen.
P
2013. január 06. 19:59
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
HÉ EMBEREK!
Nem csak a tipikus amerikai/angol romantikus vígjátékok számítanak romantikus filmnek! (pl. Nász-ajánlat, Kellékfeleség, Bridget Jones naplója, Barátság extrákkal stb.)
Mi a helyzet a klasszikus művekből készült filmadaptációkkal és a hasonló, kosztümös romantikus műalkotásokkal?! pl. Jane Eyre, Büszkeség és Balítélet, Jane Austin magánélete, Nyomorultak
Ilyesmikből ma is készül egy-egy jobb darab, amelyek nem csak hogy élvezhetőek, de szerethetőek és könnyfakasztásra is képesek...
Nem csak a tipikus amerikai/angol romantikus vígjátékok számítanak romantikus filmnek! (pl. Nász-ajánlat, Kellékfeleség, Bridget Jones naplója, Barátság extrákkal stb.)
Mi a helyzet a klasszikus művekből készült filmadaptációkkal és a hasonló, kosztümös romantikus műalkotásokkal?! pl. Jane Eyre, Büszkeség és Balítélet, Jane Austin magánélete, Nyomorultak
Ilyesmikből ma is készül egy-egy jobb darab, amelyek nem csak hogy élvezhetőek, de szerethetőek és könnyfakasztásra is képesek...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. január 07. 22:13
|
|
Smile15Potterhead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 1092 Csatolások: 10 Azonosító: 130740 offline
|
Én még mindig imádom a romantikus filmeket, legyen az kosztümös vagy csak simán hollywoodi love story, akkor is fontos helyet foglalnak el a szívemben. Szerintem mindig lesznek olyan emberek, akik nem unják meg ezeket a filmeket, mert mindenki vágyik a szerelemre
2013. január 09. 16:17
Én még mindig nagyon szeretem ezeket a filmeket! A kedvencem közé tartozik a Bridget Jones és a Menyasszony Csaléteknek.
2013. január 10. 16:59
Bridget Jones nálam a best a kedvenc filmem:_D:$ imádnivaló sztori jó színészek:) tökéletes:D
2013. január 21. 21:57
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Hugh Grant az egyik favorit. Ha ő a filmben van, akkor az csak jó lehet. Ugyanez igaz Ryan Goslingra is, őt is imádom:D szóval inkább a színészektől függ hogy mennyire sokoldalúak.. ő azok:) a Bridget Jones pedig örökzöld
D
2013. január 22. 19:22
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (AryaXD @ 2013.01.06. 19:59)
HÉ EMBEREK!
Ők azokat nem ismerik.
2013. február 07. 10:20
Nem kár értük. Csoda, hogy eddig érdekelték az embereket a csöpögős és értelmetlen romantikus filmek.
2013. február 16. 22:50
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
ez hülyeség...az emberek mindig kaphatóak a romantikára, és a szerelemre, maximum az unalmas egy kaptafára készült amcsi nyáladdzsásokra nem.
2013. február 17. 13:15
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
Én mindigis szerettem a romantikus filmeket,de abban egyetértek,hogy mára már túlzottan sablonosak lettek.Ennek ellenére,mindegyik filmkategóriában vannak jó alkotások,csak meg kell őket találni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.