Az éhezők viadala sztárja nemrég a Vanity Fair újságírójának mesélt az incidensről, valamint a munkájával kapcsolatos nézeteiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence kis híján lenyilazott egy betörőt
2013. január 03. 19:09
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Istenem, ez a nő
Csodálatos...., vagy nem is találok rá szavakat
Egyszerűen imádom, a cikk második fele pedig valami elképesztő
Amit pedig mond a hírnevéről és a hozzáállásáról, még nagyobbá és szebbé teszi a szememben. Nemcsak gyönyörű, hanem intelligens és NAGYON tehetséges is.
2013. január 03. 19:11
|
i love K-popúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 189231 offline
|
mhm.. hát ez érdekes:D de legalább nem ölt:)
2013. január 03. 19:15
Éppen ezért szeretem annyira Jennifer-t
Remek színésznő, elképesztő tehetséggel van megáldva, emberek milliói rajongják körül, de ő mégis megtudja tartani az emberségét és két lábbal a földön jár, ami jó pár mai sztárról nem mondható el...
Remek színésznő, elképesztő tehetséggel van megáldva, emberek milliói rajongják körül, de ő mégis megtudja tartani az emberségét és két lábbal a földön jár, ami jó pár mai sztárról nem mondható el...
2013. január 03. 19:25
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Már amikor láttam a címet tudtam,hogy te írtad mse90.
Jézusom, hozzá aztán nem tanácsos betörni még poénból sem.
Btw,szegény Bill - jól eshetett neki ez a találkozás.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. január 03. 19:35
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Végre egy normális sztár
2013. január 03. 19:36
Jen
Egyszerűen csodálatos.
Ahogy most a munkájával kapcsolatosan nyilatkozott. Na meg a Meryl Streep-es sztori. Azon jót derültem. Azt hiszem én is hasonlóképpen reagáltam volna. Ezenkívül csak annyit szeretnék még írni, hogy remek cikk lett. Gratulálok az írójának!
Ahogy most a munkájával kapcsolatosan nyilatkozott. Na meg a Meryl Streep-es sztori. Azon jót derültem. Azt hiszem én is hasonlóképpen reagáltam volna. Ezenkívül csak annyit szeretnék még írni, hogy remek cikk lett. Gratulálok az írójának!
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. január 03. 20:23
Ezért imádom!!
Mert reálisan gonolkozik, és nem öntelt. Na és persze gyönyörű.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.