Az éhezők viadala sztárja nemrég a Vanity Fair újságírójának mesélt az incidensről, valamint a munkájával kapcsolatos nézeteiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence kis híján lenyilazott egy betörőt
2013. január 03. 19:09
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Istenem, ez a nő
Csodálatos...., vagy nem is találok rá szavakat
Egyszerűen imádom, a cikk második fele pedig valami elképesztő
Amit pedig mond a hírnevéről és a hozzáállásáról, még nagyobbá és szebbé teszi a szememben. Nemcsak gyönyörű, hanem intelligens és NAGYON tehetséges is.
2013. január 03. 19:11
|
i love K-popúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 189231 offline
|
mhm.. hát ez érdekes:D de legalább nem ölt:)
2013. január 03. 19:15
Éppen ezért szeretem annyira Jennifer-t
Remek színésznő, elképesztő tehetséggel van megáldva, emberek milliói rajongják körül, de ő mégis megtudja tartani az emberségét és két lábbal a földön jár, ami jó pár mai sztárról nem mondható el...
Remek színésznő, elképesztő tehetséggel van megáldva, emberek milliói rajongják körül, de ő mégis megtudja tartani az emberségét és két lábbal a földön jár, ami jó pár mai sztárról nem mondható el...
2013. január 03. 19:25
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Már amikor láttam a címet tudtam,hogy te írtad mse90.
Jézusom, hozzá aztán nem tanácsos betörni még poénból sem.
Btw,szegény Bill - jól eshetett neki ez a találkozás.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. január 03. 19:35
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Végre egy normális sztár
2013. január 03. 19:36
Jen
Egyszerűen csodálatos.
Ahogy most a munkájával kapcsolatosan nyilatkozott. Na meg a Meryl Streep-es sztori. Azon jót derültem. Azt hiszem én is hasonlóképpen reagáltam volna. Ezenkívül csak annyit szeretnék még írni, hogy remek cikk lett. Gratulálok az írójának!
Ahogy most a munkájával kapcsolatosan nyilatkozott. Na meg a Meryl Streep-es sztori. Azon jót derültem. Azt hiszem én is hasonlóképpen reagáltam volna. Ezenkívül csak annyit szeretnék még írni, hogy remek cikk lett. Gratulálok az írójának!
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. január 03. 20:23
Ezért imádom!!
Mert reálisan gonolkozik, és nem öntelt. Na és persze gyönyörű.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.