Pankráció III.
2014. január 22. 20:10
Két szép levelet írtam az előbb. Az egyiket Shawn-nak írtam a másikat pedig Antonio-nak. Most fogom megírni Rob-nak és Junior-nak a levelet.
2014. január 22. 20:30
Idézet (KisRigoWWE @ 2014.01.22. 20:08)
Az nem az iker testvére hanem maga Zafir Amen.
Hát én is úgy tudtam eddig,de hát most olvastam
2014. január 22. 20:57
Idézet (orangeRKO @ 2014.01.22. 20:30)
Hát én is úgy tudtam eddig,de hát most olvastam 
Megtaláltam én is és tényleg az ikertestvére volt benne.
2014. január 22. 21:00
Állítólag feltörték Sheamus Twitter profilját és Drew McIntyre is írt erről valamit a Twitterén.
2014. január 23. 12:17
Sziasztok! Valaki fent? infóról
hülye a tanár xd én meg nagyban nézem a wwe híreket.. xd
2014. január 23. 14:42
Idézet (Mini AJ @ 2014.01.23. 13:19)
Könyvtári fogda
fél négyre leszek online..
2014. január 23. 14:44
Megjöttem én is!
Fú,ez a mai nap,ez fhúúú!Nagyon durva eset történt.
Matek óra volt nálunk (de én külön vagyok,vagyis az A-ba voltam) Mentek az iskolába a védődők és az egyik lány (aki nagyon beképzelt stb)nem ment ki hogy megnézzék,hogy tetűs-e.És elment a védőnő és az egyik oszt.társam megszólal annak a lánynak: Na mivan Laura,azért nem mész ki mert félsz,hogy tetves vagy? Azt a lány ideges lett,kiakart menni az óráról,a helyettesítő matek tanár (nő) lefogta,hogy nem megy onnan sehova,azt a lány akiről beszélek,fellökte a tanár,meg elmondta minden k*rvának meg ilyennek,azt a tanár majdnem elesett ,és az ajtónk is majdnem kiszakadt a falból,levitte a tanár az igazgatóhoz a lányt,és szünetbe az a lány pofázott valamit annak a fiúnak aki beszólt neki (Kevin a neve) És odament a Kevin hozzá azt beütött neki,a Laura meg sírt.Jól tette a Kevin.Aztán bejött a lány anyja meg a mamája,és neki akart menni a lány anyja a Kevinnek,de volt o.főnököm meglökte,hogy az iskolába biztos nem fog bejönni.
Aztán a tanár (a helyettesítő) fel fogja jelenteni a lány,és reméljük kifogják rúgni az iskolából.
Matek óra volt nálunk (de én külön vagyok,vagyis az A-ba voltam) Mentek az iskolába a védődők és az egyik lány (aki nagyon beképzelt stb)nem ment ki hogy megnézzék,hogy tetűs-e.És elment a védőnő és az egyik oszt.társam megszólal annak a lánynak: Na mivan Laura,azért nem mész ki mert félsz,hogy tetves vagy? Azt a lány ideges lett,kiakart menni az óráról,a helyettesítő matek tanár (nő) lefogta,hogy nem megy onnan sehova,azt a lány akiről beszélek,fellökte a tanár,meg elmondta minden k*rvának meg ilyennek,azt a tanár majdnem elesett ,és az ajtónk is majdnem kiszakadt a falból,levitte a tanár az igazgatóhoz a lányt,és szünetbe az a lány pofázott valamit annak a fiúnak aki beszólt neki (Kevin a neve) És odament a Kevin hozzá azt beütött neki,a Laura meg sírt.Jól tette a Kevin.Aztán bejött a lány anyja meg a mamája,és neki akart menni a lány anyja a Kevinnek,de volt o.főnököm meglökte,hogy az iskolába biztos nem fog bejönni.
Aztán a tanár (a helyettesítő) fel fogja jelenteni a lány,és reméljük kifogják rúgni az iskolából.
1 felhasználónak tetszik:
MrVelvetSky
2014. január 23. 14:58
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.23. 14:44)
Megjöttem én is!
Szerintem kifogják rúgni. Na megy a szülőkhöz megy majd a GYÁM ügy is.
2014. január 23. 15:03
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Cuki
.. biztos kirúgják.
2014. január 23. 15:11
Idézet (KisRigoWWE @ 2014.01.23. 14:58)
Szerintem kifogják rúgni. Na megy a szülőkhöz megy majd a GYÁM ügy is.
Sztem valamelyik lesz.Az osztálytársamat is elveszik a szüleitől...
2014. január 23. 15:27
Idézet (orangeRKO @ 2014.01.23. 15:11)
Sztem valamelyik lesz.Az osztálytársamat is elveszik a szüleitől...
Igen,de ez lány már hetedikes lenne,csak megbukott 5.-be,így került hozzánk,de mindig van valami gubanc vele,szinte minden órán bejön az igazgató hozzá...több ilyen ügye is volt már.
2014. január 23. 15:31
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.23. 15:27)
Igen,de ez lány már hetedikes lenne,csak megbukott 5.-be,így került hozzánk,de mindig van valami gubanc vele,szinte minden órán bejön az igazgató hozzá...több ilyen ügye is volt már.
5.es vagy?
Hát nálunk a gyerek 15 éves xd
2014. január 23. 15:39
Idézet (orangeRKO @ 2014.01.23. 15:31)
5.es vagy?
Nem.
6.-os vagyok most,Csak amikor még nem volt velünk akkor ő 5.-be megbukott,és amikor én mentem 5.-be akkor került hozzánk.De 6.-os vagyok.
Nálunk meg van olyan lány aki 15 éves és még csak 5.-es.
2014. január 23. 15:42
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.23. 15:39)
Nem.
6.-os vagyok most,Csak amikor még nem volt velünk akkor ő 5.-be megbukott,és amikor én mentem 5.-be akkor került hozzánk.De 6.-os vagyok.
Ja már értem!
2014. január 23. 17:24
Candice-re rajott az anyai a twitteres dizajna bemutatkozik rajta
2014. január 23. 17:50
Vagyok.. ma a suliban valami gyerek a fiú vécében "barnával" jelölte meg a "területét" a kukába és a zuhanyzórészre...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.