Pankráció III.
2014. január 19. 19:18
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.01.19. 19:15)
Most miért kell őket piszkálni?! Nem kioktatásból vagy védésből...de ha te szidod jobb lesz.
Szerintem így férfi szemmel igazán jó és nőies ha a lányoknak műkörme van, festett haj vagy smink. Szerintem egy nőnek 'kötelező' minimum kihúzni a szemét mert az egy kicsit nagyítja a szemét és úgy szebb. Persze nem 12 évesen kéne elkezdeni.
De gondolja bele a mostani 10 éves fb picsák már szerelmi bánattal küzdenek...
Amikor mi 10 évesek voltunk a szobánkba játszottunk...
Szerintem így férfi szemmel igazán jó és nőies ha a lányoknak műkörme van, festett haj vagy smink. Szerintem egy nőnek 'kötelező' minimum kihúzni a szemét mert az egy kicsit nagyítja a szemét és úgy szebb. Persze nem 12 évesen kéne elkezdeni.
Nem az,hogy kivan sminkelve,mert az oké,rendbe van.Az amit elmített Karol;le van borotválva a fél feje,meg magassarkúkba jár,az már inkább pfffúú
2014. január 19. 19:20
Idézet (beutygirl @ 2014.01.19. 19:18)
Sziasztok!Jó éjszakát!!

Jó éjt
2014. január 19. 19:20
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.19. 19:18)
Nem az,hogy kivan sminkelve,mert az oké,rendbe van.Az amit elmített Karol;le van borotválva a fél feje,meg magassarkúkba jár,az már inkább pfffúú
Sztem az nem baj:) néhány ismerősömnek le van és van akinek jól is áll. és most én nem a 3 milisre gondolok hanem a fullra.
A telitalpú meg ilyenkor 'menő' eljön nálad is az időszak majd, h hisztizel a Deichmanban egy magas sarkúért megkapod és majd az osztályba mutogatod mindenkinek
2014. január 19. 19:21
Idézet (KisRigoWWE @ 2014.01.19. 19:20)
Jó éjt
Köszönöm.
2014. január 19. 19:23
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.01.19. 19:20)
Sztem az nem baj:) néhány ismerősömnek le van és van akinek jól is áll. és most én nem a 3 milisre gondolok hanem a fullra.
A telitalpú meg ilyenkor 'menő' eljön nálad is az időszak majd, h hisztizel a Deichmanban egy magas sarkúért megkapod és majd az osztályba mutogatod mindenkinek
Csak korán érő típus. 
Tegnap jártam a Deichmanban és ezt vettem meg magamnak.
https://pbs.twimg.com/media/BeSY9dPIYAEfJjv.jpg
2014. január 19. 19:24
|
|
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Velvet
2014. január 19. 19:25
Most miért kell őket piszkálni?! Nem kioktatásból vagy védésből...de ha te szidod jobb lesz.
Neked meg mégis mi a franc bajod van?
1 felhasználónak tetszik:
MrVelvetSky
2014. január 19. 19:28
|
|
|
Idézet (Mini AJ @ 2014.01.19. 19:25)
Neked meg mégis mi a franc bajod van?
Ki mondta hogy szidom? Már nekem se lehet véleményem. Nesze, vita elkezdve 
Mondtam, hogy nem bántásból...meg vita kezdésből mondom. De nem lehet, hogy ha baja van veled azért mert te ki beszéled ő meg tud erről?
2014. január 19. 19:31
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.01.19. 19:28)
Mondtam, hogy nem bántásból...meg vita kezdésből mondom. De nem lehet, hogy ha baja van veled azért mert te ki beszéled ő meg tud erről?
De te nekem most mit ugatsz.. >.< Hidd el nem ő az egyetlen borotvált fejű díszpinty a suliban.. hagyj már fel ezzel.
2014. január 19. 19:31
Na én mentem, ma még leszek csak később.
Akivel nem beszélnék ma annak jó éjt!
Akivel nem beszélnék ma annak jó éjt!
2014. január 19. 19:33
|
|
|
Idézet (Mini AJ @ 2014.01.19. 19:31)
De te nekem most mit ugatsz.. >.< Hidd el nem ő az egyetlen borotvált fejű díszpinty a suliban.. hagyj már fel ezzel. 
Nem hagyok fel ezzel... és ha díszpinty? legalább nem olvad be a semlegességbe. Ettől egyedi. Én az olyan lányokat szeretem és most nem azért mert nagy a picsája vagy nem. Ők egyediek mert sose ugyanolyanok. Na jó néhány de akkor is. legalább nem senkik.
2014. január 19. 19:36
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.01.19. 19:33)
Nem hagyok fel ezzel... és ha díszpinty? legalább nem olvad be a semlegességbe. Ettől egyedi. Én az olyan lányokat szeretem és most nem azért mert nagy a picsája vagy nem. Ők egyediek mert sose ugyanolyanok. Na jó néhány de akkor is. legalább nem senkik.
Király most mondtál olyat amitől mindenki térdre fog esni. Te nem ismered a beképzeltség fogalmát (kinézetétől eltekintve az ego szintje áthalad bármit).
2014. január 19. 19:38
|
|
|
Idézet (Mini AJ @ 2014.01.19. 19:36)
Király most mondtál olyat amitől mindenki térdre fog esni. Te nem ismered a beképzeltség fogalmát (kinézetétől eltekintve az ego szintje áthalad bármit).
És ha beképzeltek? Legalább nem lesznek öngyilkosok azért mert valakia zt mondja nekik, hogy utálják őt. Aki beképzelt az általában magabiztos és erős lelkileg.
2014. január 19. 19:39
Igen,de milyen műköröm?Gondolom a sima francia vagy a csicsás köröm?Lehet,hogy szép,de ha valaki ilyen cicababa időszakban van az inkább visszataszító mint nőies.Miért lenne "kötelező" a szemét kihúzni?Lehet,hogy nagyítja,de a barna szeműeknek a tekintetük olyan rideg,és más mint a kék vagy a zöld szeműeknek ha nekik van kihúzva.Én is barna szemű vagyok,de én csak felül húzom ki a szempillámnál ahol annyira nem is látszik.12 évesen még hozzájuk sem kéne nyúlniuk a rúzsnak,szemfestéknek vagy alapozónak,inkább szájfény ami átlátszó vagy Labello
Van egy ismerősöm aki úgy néz ki mint Fake, 1 évvel idősebb és még is 8.-os.Ő is szerelmi bánattal küzd,de úgy viselkedik mint egy nem tudom mi.A fotói megvan szerkesztve úgy mint a 12 éves fb lányoknak
1 felhasználónak tetszik:
MrVelvetSky
2014. január 19. 19:40
|
|
|
Idézet (Nessa123 @ 2014.01.19. 19:39)
Igen,de milyen műköröm?Gondolom a sima francia vagy a csicsás köröm?Lehet,hogy szép,de ha valaki ilyen cicababa időszakban van az inkább visszataszító mint nőies.Miért lenne "kötelező" a szemét kihúzni?Lehet,hogy nagyítja,de a barna szeműeknek a tekintetük olyan rideg,és más mint a kék vagy a zöld szeműeknek ha nekik van kihúzva.Én is barna szemű vagyok,de én csak felül húzom ki a szempillámnál ahol annyira nem is látszik.12 évesen még hozzájuk sem kéne nyúlniuk a rúzsnak,szemfestéknek vagy alapozónak,inkább szájfény ami átlátszó vagy Labello
Van egy ismerősöm aki úgy néz ki mint Fake, 1 évvel idősebb és még is 8.-os.Ő is szerelmi bánattal küzd,de úgy viselkedik mint egy nem tudom mi.A fotói megvan szerkesztve úgy mint a 12 éves fb lányoknak
Jó azért nem erre az ugymond k*rva esetre gondoltam. A barna szeműeknek is jól áll hidd el.
2014. január 19. 19:41
|
|
|
Candicnek a hetekben műtéte volt lehet, hogy ezért nem válaszolt Ivettnek?!
2014. január 19. 19:43
Idézet (MrVelvetSky @ 2014.01.19. 19:40)
Jó azért nem erre az ugymond k*rva esetre gondoltam. A barna szeműeknek is jól áll hidd el.
manapság már ha vki 13 évesen sminkeli magát az meg se kottyan..
Dehogy is nem... csak nem egész végig arról volt szó.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.