beteg vagyok!!
Sziasztok!Mostanában azért nem vagyok sokat fent mert beteg vagyok (na ez így jól hangzik,szóismétlődésben)

.
Hát először úgy volt,hogy álcázom a betegségem,de általában nálam ha álcázni akarok tényleg beteg leszek.. (erre inkább nem mondom semmit

)

,azért szeretem volna mert én táncos osztályba járok,és semmikép sem akartam menni vizsgára (mert nagyon nehéz) .
Ezért este 8-tól 1-ig fent voltam (borzasztó volt) egyszer csak apámnak elkezdek sírni (jó színész lennék) és mondom neki,hogy hányingerem vagy és fáj a torkom utána tényleg fánt

,na de nem az a lényeg és annyit sírtam meg minden (de ő nehéz esett,úgy keltette fel anyám és ő ápolgatott meg minden,jaj ,hogy egyem a szivét

másnap (vagy az nap mert ugye hajnali 1 értitek

) elmentük a korom sötétben az orvoshoz

és nagyon izgulok,meg félek mert ugye régebben "lázadtam" nem mintha most nem de már nem sokat hiányoztam és ezt rossz szemmel nézzik (bár ebben az évben alig hiányoztam

) bementünk és az orvos nem voltnormális,agybeteg hétfőre meg mára (keddre kiírt) azt mondja az aszisztennek (vagy kiaz

)vedd még bele a keddet

jó,hogy nem aznapra írt ki csak!!

(jesszus) de holnap is maradok itthon (és megint megyünk az orvoshoz,mert nagyon beteg vagyok) annyi szerencsém van ,hogy orvostól hazajövet ,jött osztálytársamnak az apja és mondta apának ezen a héten semmi értelme menni mert már az egyik gyerek hányt a másik meg a wc-ig nem tudod eljutni (és hát be"""sot xdd,bocs a csúnya beszédért) és mondta,hogy biztos virus volt (mert azt találgatta apám meg az orvos ,hogy ez csak ilyen átfogó vagy virus,mert ha virus akkor baj van) meg mondta ha kicsit náthás vagyok meg fáj a torkom ,gyengén elmegyek iskolába biztos elkapom ha (még álcáztam is akkor is lehet,de amúgy nem!!) meg ha kicsit náthás is vagyok (mert náthásan lehet menni xdd

,csak ilyen járványban nagyobb esélyem van elkapni,gondolom értitek. jaj semmi kedvem holnap elmenni,jézus

meg nagyon idegesítő ,hogy megküzdöttem érte , 1 napig nem aludtam (jó hajnalban meg reggel 10-ig aludtam úgy értem este 8-tól hajnal 1-ig xdd),meg tényleg beteg voltam(máskor meg csak a fejem fáj kiír egész hétre

,ez nagyon jó mondhatok) ,mert bezzeg az embernek minden hülyeség (fejfájás,torok fájás,hányás) kijön az orvosok erre át futót (vagy mit) mondanak

(ez nem igaz xddd)
na mindegy,nagyon izgulok. jaj elkel mennem

,ha más nem a legrosszabb esetben ha nem ír ki és így muszáj elküldeni a szüleimnek,meg kérem,hogy ők igazoljanak le (pont 2 igazolásom van a két napra)