Idézet (Mini AJ @ 2014.01.04. 18:07)
Kell egy kis idő a beilleszkedéséhez, nem fogunk egyből a nyakába ugrani, mert annyira a puszipajtásommá nőtte ki magát.
Figyu, lehet, hogy most ezek a számára sértő kijelentések neki nem tetszenek, de ha ettől eltekintve marad majd azért talán látni fogja, hogy mi miképp kommunikálunk és tűrjük el egymást. Tudom, mivel velem is ez volt.

Egyébként lehet, hogy be tud majd illeszkedni, de szerintem még egy AJ """fan""" nem kerül be a szívem közepére, azaz nem tudok úgy rátekinteni, mint egy igazi rajongóra.
Ez minden tagnál így van,aki még csak most jött,hogy először nem szól senki hozzá mert nem szimpi,meg nem ismerjük..
Jól mondod Karol az AJ-es témával kapcsolatosan..Amikor én idekerültem a topikba szeptember 23.-án akkor senki sem szerette AJ-t,és ez még jó is volt,mert ugye legalább nem játszották el,hogy nekik ő a példaképük meg ilyen sz*rságokat..Aztán jöttél te♥♥ Veled mindjárt könnyebb volt az AJ-es téma.Amúgy nekem sem menne ez a dolog Aj Lee Fanocskával,nem hiszem ,hogy megtudnák barátkozni az ilyen dologgal..