Idézet (Mini AJ @ 2014.01.04. 17:37)
Bogiaj, még nem volt kedvem vissza írni neked a privát üzenetedre, de ha már mondatokba foglalom ezeket a gondolataimat akkor nem főként csak neked szeretném elmondani...
Nem vagyok az a személy aki tegnap ismerte meg April-t és mára már a példaképének tekinti. Amint mondtam 3 éve rajongok érte, de ne értsd félre, lényegesen nem úgy ahogy azt te csinálod, mert azt én nem rajongásnak nevezném, se tisztelésnek. 3 éve ismerem ezt a három szót: Tisztelet, szeretet, kitartás. Rajongás? Hogy rajongok-e AJ Lee-ért? Természetesen igen, hisz arról a lányról beszélek akit a példaképemnek tartok, de mégsem úgy ahogy te csinálod... Nem mondom el azt minden egyes percben, hogy "AJ Lee így, AJ Lee úgy... Én vagyok a legnagyobb fan, ti pedig elbújhattok mögöttem!" <--- Ez te vagy, legalábbis azok alapján ahogy eddig "bemutatkoztál". - Csak tisztelni tudom AJ Lee-t, azaz April-t azokért amiket a dívák becsületéért tett! Idézem: Tisztelem azért is, mert ő küzdött az álmaiért és meghozta a jövőt az utódjai számára... <--- Ez pedig én vagyok. Látod? Azért nem mindegy, hogy ki hogyan "rajong" valakiért.
Sajátos véleményem:
AJ egy ugyan olyan ember, mint te vagy én, vagy bárki más a földön... Na megyek, sajnos csak ennyit tudtam leírni.
Hát igen jól mondod Karol,én is találkoztam már ilyen emberkékkel... A többit tudod--> priviben beszéltünk.
Mész is?Akkor szia.