Pankráció III.
2014. január 03. 23:50
Gyerekek! Tiszta pro vagyok
Megírtam egy hosszú cikket, csak hogy tudjak segíteni nektek az elhelyezkedésben!
Megújult az erőrangsor - Ivett a 3. helyen áll, azaz beelőzte David-et
A nevezetes cikk! Aki már tag az oldalon és elolvasta ezt a rettentően hosszú-hosszú cikket az írhat az erőrangsorral kapcsolatosan, mindenki számára tudok adni ajánlatokat!
Barbi, számodra is lenne egy jó tanácsom! De csak akkor ha érdekel az erőrangsor!
Nah jó éjszakát, már nagyon várom az üziteket! ^.^ Megyek mert ide fognak láncolni a székhez >.<
Barbus és az Én angyalom legyen mindnyájatokkal ♥
Megújult az erőrangsor - Ivett a 3. helyen áll, azaz beelőzte David-et
A nevezetes cikk! Aki már tag az oldalon és elolvasta ezt a rettentően hosszú-hosszú cikket az írhat az erőrangsorral kapcsolatosan, mindenki számára tudok adni ajánlatokat!
Nah jó éjszakát, már nagyon várom az üziteket! ^.^ Megyek mert ide fognak láncolni a székhez >.<
Barbus és az Én angyalom legyen mindnyájatokkal ♥
2014. január 04. 00:13
nem hazudok képzeljétek hogy amerikába élek és justin iss lesz a pasim és selena a lejobb barátnöm és tudokk anolul ti meg csak szánalmas 10 évess kislányok vatytok haggyatok békén végre!!
2014. január 04. 00:27
Egy kis angol a Justin fannak.
http://www.wwe.com/inside/overtheropes/triple-h-accompanies-floyd-mayweather
1 felhasználónak tetszik:
punigundel
2014. január 04. 00:30
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Idézet (KisRigoWWE @ 2014.01.04. 00:27)

Kiváncsi vagyok mennyit fog érteni belőle...
Már előre sírok a röhögéstől..
2014. január 04. 00:31
Idézet (KisRigoWWE @ 2014.01.04. 00:27)

Wow? Az Jb?
punigundel
2014. január 04. 00:31
Idézet (Mini AJ @ 2014.01.04. 00:30)
Most már tényleg lépek, muszáj volt lerendeznem ezt a hülye leányt... Hu ce de ha holnap is itt lesz akkor úgy kioltom a fejét, hogy abból biza' nem fog maradni semmi. Good night to every normal people.
Szia. Jóéjt és szépeket álmodni AJ Lee-ről.
punigundel
2014. január 04. 00:32
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Idézet (Mini AJ @ 2014.01.04. 00:31)
Wow? Az Jb? 
Ja a szemcsis! Eleget olvastam a botrányairól...
2014. január 04. 00:32
Annyit még azért tudnom kellet volna, hogy Selena Gomez nem tiszteli a tizenéveseket.
Na jó éjt, tehát ő legyen velem
Na jó éjt, tehát ő legyen velem
punigundel
2014. január 04. 00:33
Idézet (Mini AJ @ 2014.01.04. 00:31)
Wow? Az Jb? 
Igen. Kár hogy nem kapott Pedigree-t
punigundel
2014. január 04. 00:34
|
|
punigundel |
|
Idézet (KisRigoWWE @ 2014.01.04. 00:33)
Igen. Kár hogy nem kapott Pedigree-t 
ßey ßey örülök, hogy sikerült pár normál embert megismernem!
2014. január 04. 00:35
Én is lépek. Majd lehet hogy még felnézek később. Jóéjt.
punigundel
2014. január 04. 00:35
|
|
punigundel |
|
Idézet (KisRigoWWE @ 2014.01.04. 00:35)
Én is lépek. Majd lehet hogy még felnézek később. Jóéjt.
Én majd reggel! Bey
2014. január 04. 08:10
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (selenajustinbellafan @ 2014.01.04. 00:13)
nem hazudok képzeljétek hogy amerikába élek és justin iss lesz a pasim és selena a lejobb barátnöm és tudokk anolul ti meg csak szánalmas 10 évess kislányok vatytok haggyatok békén végre!!
Ma is megtudtam valami újat a Világ földrajzáról. Nevezetesen azt, hogy Amerika kísértetiesen közel van Magyarországhoz, mi több egy, és ugyanaz vele.
Vagy lehetséges lenne, hogy az Invitel Távközlési Zrt. szolgáltatást értékesít Amerikában, és ezért van magyar, Inviteles ip-címed?
A helyesírásod meg egyenlő az értékelhetetlen szinttel, de biztos ez is csak azért lehet, mert az angol után a magyar egy sokkal nehezebb, bonyolultabb nyelv.
Ettől függetlenül értékelném, ha a topik látogatói, és legfőképpen azok, akik adták selenajustinbellafan alá a lovat, szintén magukba szállnának egy kicsit, és emlékeznének a Magazin topikjainál érvényes magatartásra, miszerint nem etetjük a trollt. Levegőnek nézzük, nem pedig nekimegyünk, mert a vége úgy sem lesz jó, én meg törölgethetem a hozzászólásokat.
2014. január 04. 09:54
Idézet (joe_r @ 2014.01.04. 08:10)
Ma is megtudtam valami újat a Világ földrajzáról. Nevezetesen azt, hogy Amerika kísértetiesen közel van Magyarországhoz, mi több egy, és ugyanaz vele.
Vagy lehetséges lenne, hogy az Invitel Távközlési Zrt. szolgáltatást értékesít Amerikában, és ezért van magyar, Inviteles ip-címed?
A helyesírásod meg egyenlő az értékelhetetlen szinttel, de biztos ez is csak azért lehet, mert az angol után a magyar egy sokkal nehezebb, bonyolultabb nyelv.
Ettől függetlenül értékelném, ha a topik látogatói, és legfőképpen azok, akik adták selenajustinbellafan alá a lovat, szintén magukba szállnának egy kicsit, és emlékeznének a Magazin topikjainál érvényes magatartásra, miszerint nem etetjük a trollt. Levegőnek nézzük, nem pedig nekimegyünk, mert a vége úgy sem lesz jó, én meg törölgethetem a hozzászólásokat.
Ez teljesen logikus csak mit keresnek itt?Van itt két ember akit nem is ismerünk az első selenajustinbellafan nem tudom miért van vagy mit keres mert nem láttam ,hogy beszólt valaki neki..Meg semmi bemutatkozás meg semmi ilyesmi,kétlem ,hogy tudná mi is a pankráció egyszerűen szerintem csak be akart szólogatni nekünk,tökre furcsa,hogy most már kb 3 troll jött be a topikba tökre ismeretlenek voltak,én nem tudom már mi van itt..A másik személy punigunde vele semmi baj nem volt ,csak egyszerűen idejött és írogatott,de ő legalább nem azért jött ide ,hogy elmondjon mindennek,amúgy punigunde: Ha szeretnél a topik tagja lenni akkor mutatkozz be.
2014. január 04. 09:56
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.04. 09:54)
Ez teljesen logikus csak mit keresnek itt?Van itt két ember akit nem is ismerünk az első selenajustinbellafan nem tudom miért van vagy mit keres mert nem láttam ,hogy beszólt valaki neki..Meg semmi bemutatkozás meg semmi ilyesmi,kétlem ,hogy tudná mi is a pankráció egyszerűen szerintem csak be akart szólogatni nekünk,tökre furcsa,hogy most már kb 3 troll jött be a topikba tökre ismeretlenek voltak,én nem tudom már mi van itt..A másik személy punigunde vele semmi baj nem volt ,csak egyszerűen idejött és írogatott,de ő legalább nem azért jött ide ,hogy elmondjon mindennek,amúgy punigunde: Ha szeretnél a topik tagja lenni akkor mutatkozz be. 
2014. január 04. 10:01
Idézet (orangeRKO @ 2014.01.04. 09:56)
Hát ja.. Nem el lopni Kane-t!
2014. január 04. 10:02
Idézet (A.J.2013 @ 2014.01.04. 10:01)
Hát ja.. Nem el lopni Kane-t!

Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.