Idézet (Kazuo @ 2014.01.02. 16:05)
Most már jobban érzitek magatokat, hogy állandóan provokáljátok? Nehezebb tudomást se venni róla? Komolyan, azt csináljátok, mint az óvódások. Eléggé gyerekesek vagytok, mit ne mondjak, még az öcsémnek se jutna eszébe lesüllyedni egy ilyen szintre, még ő is ezerszer érettebb nálatok pedig jóval távol áll a 10 éves kortól.
Az egy dolog, hogy nem kedvelitek, de nem lesztek menők attól, hogy itt mindenféle ócska poént elsüttök és még jókat is nevettek rajta. Nekem - és még nagy valószínűséggel sok tagnak, akik idetévednek - nem az jött le, hogy képesek vagytok normálisan és éretten viselkedni.

Akinek baja van vele, az rendezze le a taggal privátban és kész. Vagy ha annyira nem bírtok vele, akkor tiltsátok le a fenébe, be lehet állítani. Ha böki a csőrötöket, akkor meg nézzétek levegőnek, ennyi az egész.
Én nem állok senkinek se a pártjára, nem fogok itt senkit se védeni, nem is akarok, csak tanuljátok már meg éretten kezelni a helyzetet!

Igazad van, tényleg nagyon lesüllyedtem a szintjére, aláírom, de kibírná elviselni ha bármilyen módon kritizálják? Mindegy is, amint látom elhúzta a csíkot.