Úgy érzem, hogy ez az év... #MyTime
Hivatalosan is 4 éve ismerem a pankráció nevű sportágat, 3 éve ismerem és imádom April-t. Sajnálom a sok búért, bánatért amit én okoztam egyesek szemében. Nem, nem vagyok tökéletes, sokszor rossz benyomást teszek, de szeretnék igyekezni, hogy teljesen betudjak illeszkedni közétek. Kérlek tűrjétek el minden hülyeségemet, kisebb-nagyobb flegmázásaimat, bunkó beszólásaimat. Nincsen sok barátnőm, mivel nem vagyok cica baba, de ennek ellenére még mindig vannak érzéseim, amiket sajnos nem mindig a legjobban fejezek ki. Barbi, főként tőled szeretnék bocsánatot kérni a sok rosszért amit ellened vétettem. De te is ám állandóan azzal jössz, hogy nem említelek meg, ha rólad van szó... Igen, ez igaz, de talán azért, mivel gondolom csak van annyi eszetek, hogy tudjátok kiről van szó. Vagy hogy is mondjam... A kép amin a komment szerepelt azt szerintem mindenki láthatta, mivel te írtad. Nem mindig cselekszek helyesen, sok "jó" húzásom volt már, szóval nem is csodálnám, ha nem bocsátanátok meg nekem. Sok-sok kellemetlenség volt... Még mindig nagyon nehéz abban a tudatban élni, hogy nem én vagyok az egyedüli April rajongó, de általában próbálok mindent eltűrni, jól kijönni mindenkivel. Sajnos nálam egy kis lépés is elég ahhoz, hogy kihúzzák nálam a gyufát... Mindegy, nem szeretném ezt a témát tovább húzni! 1 és fél órája vagyunk a 2014 évszámban, 1 és fél óra előtt múlt el 2013, azzal a bizonyos szerencsétlen 13-sal. Új év = Új én. Egy kis ajándék, ami egyébként rólam szól, de remélem azért tetszik, ilyenre sikeredett!
(a szöveg a képről sajna lemaradt)