Starity

Pankráció III.

1050 oldal 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. december 24. 12:32 #15661
GoldSpirit
GoldSpirit
új tag

StátuszThe Lady in my heart.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 47
Csatolások: 0
Azonosító: 216958
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.24. 12:28)
beer.gif 
De jó neked, én 7 óta fent vagyok, ablak tisztítással kezdtem a napomat, de nem tagadom, hisz megérte, csak úgy ragyog minden.  smileeee.gif Ennek örülök, egyedül az életrajzát kell megírnod, minden hiányos pontot kipótoltam. Ajándék csomagolás már meg volt, 26-án jönnek a rokonok. ♥
Mindenkinek boldog karácsonyt! Indulok a városba, majd még közben felnézek az oldalra. Sziasztok!

Én most értem ide Győrbe, hallod mindenképp felkereslek, ha egy hosszú, szőke hajú, magas lány megjelenne melletted akkor az én leszek! rohog.gif
2013. december 24. 13:00 #15662
- törölt felhasználó -    
beer.gif 
De jó neked, én 7 óta fent vagyok, ablak tisztítással kezdtem a napomat, de nem tagadom, hisz megérte, csak úgy ragyog minden.  smileeee.gif Ennek örülök, egyedül az életrajzát kell megírnod, minden hiányos pontot kipótoltam. Ajándék csomagolás már meg volt, 26-án jönnek a rokonok. ♥
Mindenkinek boldog karácsonyt! Indulok a városba, majd még közben felnézek az oldalra. Sziasztok!

Én meg 2-kor keltem fel sad.gif De reggel visszaaludtam.Mi holnap megyünk a rokonokhoz,alig várom már.
Neked is és mindenkinek boldog karácsonyt kívánok! beer.gif
1 felhasználónak tetszik: GoldSpirit
2013. december 24. 14:05 #15663
- törölt felhasználó -    
beer.gif 

Én is 7 kor keltem és azt mondta anyám aludjak vissza.Aztán 9 kor keltem és van internet ugye a tv-men és beállítottam karácsonyi dalokat és egy kattintás alatt elindult.
Jó volt eddig csak most unatkozok már várom 6-7 órát.(ajándék bontás ,már azt is várom,hogy én odaadjam az ajándékam amúgy amikor én kapok a szüleimtől akkor izgulok és az nagyon rossz blush.gif ) beer.gif
2013. december 24. 14:05 #15664
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.12.24. 13:00)
Én meg 2-kor keltem fel  sad.gif De reggel visszaaludtam.Mi holnap megyünk a rokonokhoz,alig várom már.
Neked is és mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!  beer.gif

2 -kor? én meg addig voltam fel mert nem tudtam aludni . blush.gif cool.gif smileeee.gif
2013. december 24. 15:22 #15665
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2013.12.23. 17:11)
Téged okolunk ??  blink.gif na ez már.
Te beszélsz mindig jaj zita elment jaj ez elment,és minket okulsz és van pofád még ránk fogni.
milyen topi lett ez,régebben sokkal jobb volt.
el vagy szállva magadtól egyébként kiscsillag.
http://www.diva-dirt.com/wp-content/uploads/2011/09/candice-melina-nightofchampions.jpg

Hát nagyon úgy létszik,hogy engem okoltok.Ki beszélt Zitáékról??A számra nem vettem mág Zitát,és nem is fogom!Nem is tudod,milyen volt ez a topik angyalom,te mondod,hogy régebben jobb volt?Elötted már jó rég itt voltam a topikba,mivel még én kérdeztem rá amikor bemutatkozást írtál,hogy ez most csak Candice-ről leírás,vagy bemutatkozás,és írtad hogy is-is.Én voltam itt elöbb. rolleyes.gif De nem akarok veszekedni,meguntam,karácsony van,megpróbálom,hogy ne idegesítsem mindig fel magamat rajtad.Megpróbálok kedves lenni feléd,de ahogy nem olyan régen mondtam; megbocsájtok de nem felejtek.
2013. december 24. 15:25 #15666
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.24. 15:22)
Hát nagyon úgy létszik,hogy engem okoltok. Ki beszélt Zitáékról?? A számra nem vettem mág Zitát, és nem is fogom! Nem is tudod,milyen volt ez a topik angyalom, te mondod,hogy régebben jobb volt?Elötted már jó rég itt  voltam a topikba, mivel még én kérdeztem rá amikor bemutatkozást írtál, hogy ez most csak Candice-ről leírás, vagy bemutatkozás, és írtad hogy is-is. Én voltam itt elöbb. De nem akarok veszekedni, meguntam, karácsony van,megpróbálom, hogy ne idegesítsem mindig fel magamat rajtad.Megpróbálok kedves lenni feléd,d e ahogy nem olyan régen mondtam; megbocsájtok de nem felejtek.

Ebben viszont igaza van, tényleg nem rólam beszélt. Nem is voltunk soha jóban, miért kéne engem hiányolnia? Nem kell feleslegesen generálni a vitákat, beutygirl. Férj már meg a másik mellett, nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne.
2013. december 24. 15:46 #15667
- törölt felhasználó -    
Nahát akkor ideje,hogy én is bocsánatot kérjek csak nem tudom miért..
Igazából én nem kérnék bocsánatot semmiért,de mivel nekem itt mindannyian szimpatikusok vagytok (igaz ezt nem mindig mutattam ki) nem akarok veletek rosszba lenni.Most legszívesebben ha nem számítanátok nekem elhúznák én is innen a francba,de mivel nem ismertem meg még olyan embereket mint ti ezért nem fogok elmenni mert én valamely részen (ezt sem mutattam ki) legbelül nekem én a barátaimnak gondollak titeket,igaz nem nagyon ismerjük egymást,de mindegy..Engem még igazából innen senki nem tudott kiismerni,mivel ez csak egy felszín aki voltam és akit láttatok Ivettel veszekedni..csak sima FELSZÍNEM volt,ez tehát NEM ÉN voltam,ha most megakarnátok ismerni,szerintem elég nehéz lenne,mivel így neten baromira nehéz valakit kiismerni/megismerni.. De hát ez van..Ez csak egy felszínkedés volt akit láthattatok,én nem vagyok az a parancsolgatós/nagyfőnökös személy..Igaz ,ha nem lennétek a barátaim bocsánatot sem kérnék,mert nekem az az egy hibám van amit én tudok,hogy túl sok a büszkeség bennem..és ha tényleg nem lennétek a szívem egy része akkor még ezt sem mondtam volna el. rohog.gif De remélem most már jobban kijövünk és abba hagyjuk ezt a felszíneskedést.
Mindenkinek boldog,békés karácsonyt kívánok! smileeee.gif
https://31.media.tumblr.com/b1f52957e6ce85bd7a5f549a3af39a6f/tumblr_myahkuY8AP1sehr90o1_250.gifhttps://24.media.tumblr.com/4910b3121fc9896f01c43bc70dcc6514/tumblr_myahkuY8AP1sehr90o2_250.gif
2013. december 24. 16:13 #15668
- törölt felhasználó -    
-tárgytalan- rossz hozzászólás.
2013. december 24. 16:32 #15669
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.24. 15:22)
Hát nagyon úgy létszik,hogy engem okoltok.Ki beszélt Zitáékról??A számra nem vettem mág Zitát,és nem is fogom!Nem is tudod,milyen volt ez a topik angyalom,te mondod,hogy régebben jobb volt?Elötted már jó rég itt  voltam a topikba,mivel még én kérdeztem rá amikor bemutatkozást írtál,hogy ez most csak Candice-ről leírás,vagy bemutatkozás,és írtad hogy is-is.Én voltam itt elöbb. rolleyes.gif De nem akarok veszekedni,meguntam,karácsony van,megpróbálom,hogy ne idegesítsem mindig fel magamat rajtad.Megpróbálok kedves lenni feléd,de ahogy nem olyan régen mondtam; megbocsájtok de nem felejtek.

Tényleg nem mondtad/írtad Zitát.
Beutygirl,nem értem ezt... te nem voltál itt 2012 nyarán.Akkor még egy jó kis csapat voltunk,de ahogy változik az idő,múlik az év,mi is változunk így a kis csapat az egyik fele balra megy,a másik jobbra.Sok veszekedés volt,de te azon "még" nem voltál itt,csak a mostanin (ha nem akkor sorry)...
2013. december 24. 16:36 #15670
- törölt felhasználó -    
Hú... most szedem le a képeket a számítógépemről és mit látok?Sok AJ-s képet... hiányzik az a korszak amikor nagyon,de nagyon szerettem sad.gif
2013. december 24. 17:01 #15671
GoldSpirit
GoldSpirit
új tag

Mint egy karácsonyi csoda wub3.gif
És igen, megtörtént a tali a Bencés előtt!! Először féltem odamenni, nem voltam benne biztos hogy te vagy te biggrin.gif De aztán odamentem és elkiáltottam magamat.. KICSI AJ? Ááá, igen! yahoo.gif És a mellette álló lány?... Könnyű volt rátok ismerni. Hogy hogyan is...Az a feltűnő viselkedés,meg a nagy nevetések. Fuu, szóval ez a mai délután, még most sem hiszem el, hogy találkoztam azzal a lánnyal akit itt ismertem meg. smileeee.gif Amúgy kisebb vagy mint gondoltam.. De olyan kis cuki heart.gif wub3.gif

Ez a fél óra is elég volt ahhoz hogy igazán megismerjelek. friends.gif

Bocsi, hogy teletettem smiley-kkal ezt a szöveget, de rettentően izgatott vagyok..Ezt nem lehet szavakba önteni!! taps.gif Nagyszülőknél töltöm a karácsonyt,Győrben.

Szóval nagyon boldog karácsonyt! hi.gif
2013. december 24. 17:12 #15672
- törölt felhasználó -    
Idézet (GoldSpirit @ 2013.12.24. 17:01)
Mint egy karácsonyi csoda  wub3.gif 
És igen, megtörtént a tali a Bencés előtt!! Először féltem odamenni, nem voltam benne biztos hogy te vagy te  biggrin.gif De aztán odamentem és elkiáltottam magamat.. KICSI AJ? Ááá, igen!  yahoo.gif És a mellette álló lány?... Könnyű volt rátok ismerni. Hogy hogyan is...Az a feltűnő viselkedés,meg a nagy nevetések. Fuu, szóval ez a mai délután, még most sem hiszem el, hogy találkoztam azzal a lánnyal akit itt ismertem meg.  smileeee.gif Amúgy kisebb vagy mint gondoltam.. De olyan kis cuki  heart.gif  wub3.gif 
Ez a fél óra is elég volt ahhoz hogy igazán megismerjelek.  friends.gif 
Bocsi, hogy teletettem smiley-kkal ezt a szöveget, de rettentően izgatott vagyok..Ezt nem lehet szavakba önteni!!  taps.gif Nagyszülőknél töltöm a karácsonyt,Győrben.
Szóval nagyon boldog karácsonyt! hi.gif

Cuki? blush.gif Amikor odajöttél az olyan AJ & Bayley moment volt, amikor Bayley jön és szorosan átöleli AJ-t... Na igen, kezdjük ott, hogy meg se ismertünk, külön be kellett mutatkoznod, de végül nagyon jó kis délután volt. A hajad, na azt irigyelem... Ahogy mondtam elfogom lopni, szóval jól jegyezd meg, élvezd ki amíg van hajad. wub3.gifTotally Maryse: az a hátra esés amikor hátra dobtam a hajamat... Már csak Faccer hiányzott a csapatból! Bár így is el voltunk hárman. Holnap sajnos nem tudok kimenni, ahogy mondtam jönnek a rokonok... sorry.gif
2013. december 24. 17:22 #15673
GoldSpirit
GoldSpirit
új tag

Idézet (Mini AJ @ 2013.12.24. 17:12)
Cuki?  blush.gif Amikor odajöttél az olyan AJ & Bayley moment volt, amikor Bayley jön és szorosan átöleli AJ-t... Na igen, kezdjük ott, hogy meg se ismertünk, külön be kellett mutatkoznod, de végül nagyon jó kis délután volt. A hajad, na azt irigyelem... Ahogy mondtam elfogom lopni, szóval jól jegyezd meg, élvezd ki amíg van hajad.  wub3.gifTotally Maryse: az a hátra esés amikor hátra dobtam a hajamat... Már csak Faccer hiányzott a csapatból! Bár így is el voltunk hárman. Holnap sajnos nem tudok kimenni, ahogy mondtam jönnek a rokonok...  sorry.gif

Nagyon bolond lány vagy az egyszer biztos. nevet2.gif
2013. december 24. 19:16 #15674
- törölt felhasználó -    
-OFF-
Hát ez honnét jött? Csak úgy megjegyzem... Talán a Marsról? biggrin.gif Napi jómadár. dry.gif
http://kepfeltoltes.hu/131224/capture-20131224-191125_www.kepfeltoltes.hu_.png
2 felhasználónak tetszik: GoldSpirit, A.G. Torres
2013. december 24. 19:37 #15675
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.24. 19:16)
Hát ez honnét jött?...

A világért sem szeretnék beleszólni, de szerintem azzal nem lesz jobb, ha hatan rátámadtok. A stílusából nagyon úgy tűnik, hogy troll. Hagyd a francba, nem ér meg annyit.
2013. december 24. 19:37 #15676
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.24. 19:16)
-OFF-
Hát ez honnét jött? Csak úgy megjegyzem... Talán a Marsról? biggrin.gif Napi jómadár.  dry.gif 
http://kepfeltoltes.hu/131224/capture-20131224-191125_www.kepfeltoltes.hu_.png

Szia! Nyugi,ez az ember egy .. jaj inkább nem idegesítem magam reklamalo.gif

De ezt nézd meg segítettünk neked (bár meg tudod oldani de mire valók a "barátok" )egyébként töröld le az üzenő faladról a hozásszólását wink.gif :
http://starity.hu/profil/217369-bogiaj/uzenofal/
1 felhasználónak tetszik: A.G. Torres
2013. december 24. 19:45 #15677
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.12.24. 19:37)
A világért sem szeretnék beleszólni, de szerintem azzal nem lesz jobb, ha hatan rátámadtok. A stílusából nagyon úgy tűnik, hogy troll. Hagyd a francba, nem ér meg annyit.

Igen, csak azért felháborító, hogy azért mit képzelnek magukról az írás tudatlan kis iskolások. closedeyes.gif Én már nem is tudok rá haragudni... Fejre ejtették amikor megszületett. rolleyes.gif
2013. december 24. 19:48 #15678
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2013.12.24. 19:37)
Szia! Nyugi,ez az ember egy .. jaj inkább nem idegesítem magam  reklamalo.gif 
De ezt nézd meg segítettünk neked (bár meg tudod oldani de mire valók a "barátok" )egyébként töröld le az üzenő faladról a hozásszólását  wink.gif :
http://starity.hu/profil/217369-bogiaj/uzenofal/

Ez eléggé kedves és köszönöm, meg minden, de én nem ezt kértem. (nem azért, nem szeretném, hogy a végén azt higgyétek, hogy én egymásnak uszítok mindenkit mindenkivel.)
Ne haragudj meg, nem téged szeretnélek ezzel bántani, tényleg köszönöm, mert nagyon aranyos lány vagy! ♥ smileeee.gif
2013. december 24. 20:47 #15679
A.G. Torres
A.G. Torres
új tag

StátuszAkkor én is megyek, ha te is mész!
Hozzászólás: 22
Azonosító: 188284
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.24. 19:45)
Igen, csak azért felháborító, hogy azért mit képzelnek magukról az írás tudatlan kis iskolások.  closedeyes.gif Én már nem is tudok rá haragudni... Fejre ejtették amikor megszületett.  rolleyes.gif

Azt nem is csodálom...
2013. december 24. 21:14 #15680
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.24. 19:48)
Ez eléggé kedves és köszönöm, meg minden, de én nem ezt kértem. (nem azért, nem szeretném, hogy a végén azt higgyétek, hogy én egymásnak uszítok mindenkit mindenkivel.)
Ne haragudj meg, nem téged szeretnélek ezzel bántani, tényleg köszönöm, mert nagyon aranyos lány vagy! ♥ smileeee.gif

Rendben megértettem. Köszönöm szépen te se panaszkodhatsz mert nagyon kedves vagy.
1050 oldal 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1137.