Starity

Pankráció III.

1050 oldal 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. december 23. 17:19 #15641
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.23. 16:58)
Igen engem kell mindenért okolni,tudjátok nem fogok elmenni,mert  ... na mindegy.Lesz*rom,hogy mit mondassz nem fogok itt veled leállni feszkózni..Tudom,hogy megy ez..Engem okolnak mindenért de ez nem is  csoda már,mindig így van ez..És tudod miért a -te szavaddal- siránkozok,mert tényleg nem az van ami szokott lenni.Engem el lehet mondani mindennek lesz*rom!Nem megyek el,mert nincs értelme,mert legalább nem futok el a múlt elöl!És nem tudom,miért engem okoltok azért amiért Karol elment.. rolleyes.gif  Én nem tudom mit tettem max nem hagyom magam befolyásolni!Mert én nem olyan ember vagyok,hogy akit hittem a legjobb barátomnak itt az elmond itt engem xy-nak,de legalább nevezzen be,hogy hé te hülye rólad beszélek,nem? rolleyes.gif

Én nem is okollak,mert mikor elmondta,hogy elmegy akkor nem voltam fent...
2013. december 23. 17:19 #15642
- törölt felhasználó -    
de túl van photosolva (mintha nem is ő lenne,de így is szép biggrin.gif )

photosoppos :
http://www.kievrus.com.ua/images/actors_photos/k/50001/candice-michelle-50001-photo-3.jpg

sima:
http://www.idposter.com/img/6/id30436.jpg
2013. december 23. 17:24 #15643
- törölt felhasználó -    
candice mint marilyn monroe xd

http://diva-fierce.com/wp-content/uploads/2013/10/Halloween_Candice.png
2013. december 23. 19:03 #15644
GoldSpirit
GoldSpirit
új tag

StátuszThe Lady in my heart.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 47
Csatolások: 0
Azonosító: 216958
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.23. 16:58)
Igen engem kell mindenért okolni,tudjátok nem fogok elmenni,mert  ... na mindegy.Lesz*rom,hogy mit mondassz nem fogok itt veled leállni feszkózni..Tudom,hogy megy ez..Engem okolnak mindenért de ez nem is  csoda már,mindig így van ez..És tudod miért a -te szavaddal- siránkozok,mert tényleg nem az van ami szokott lenni.Engem el lehet mondani mindennek lesz*rom!Nem megyek el,mert nincs értelme,mert legalább nem futok el a múlt elöl!És nem tudom,miért engem okoltok azért amiért Karol elment.. rolleyes.gif  Én nem tudom mit tettem max nem hagyom magam befolyásolni!Mert én nem olyan ember vagyok,hogy akit hittem a legjobb barátomnak itt az elmond itt engem xy-nak,de legalább nevezzen be,hogy hé te hülye rólad beszélek,nem? rolleyes.gif

Mini Ajre célzol? Különös, egyszer sem mondta, hogy a "legjobb barátod", pedig elég sokat beszélek vele mostanában mindenféléről, és mégsem mondott el semminek. Úgy ismertem ki, hogy szerintem ő nem fejezi ki azt, hogy mit gondol a másik emberről, mindig magában dühöng. Biztos jó oka van azért hogy csak így itt hagyott engemet és Ivettet.
2013. december 23. 20:41 #15645
- törölt felhasználó -    
Idézet (GoldSpirit @ 2013.12.23. 19:03)
Mini Ajre célzol? Különös, egyszer sem mondta, hogy a "legjobb barátod", pedig elég sokat beszélek vele mostanában mindenféléről, és mégsem mondott el semminek. Úgy ismertem ki, hogy szerintem ő nem fejezi ki azt, hogy mit gondol a másik emberről, mindig magában dühöng. Biztos jó oka van azért hogy csak így itt hagyott engemet és Ivettet.

ott a pont,nekem például azt mondta,hogy nagyon elszálltál magadtól A.J.2013 mert minden "újoncot" akik amúgy nem azok lenézed.Meg is értem,és pont miattad hagyta el ezt a topit mert egyébként pont akkor jött mint én csak engem le se sz""rtatok.
Nézz inkább magadba,jesszus ez csak egy topi ez gépen van ne mond már,hogy ez az életed mert akkor ez nagy szánalom.
2013. december 23. 20:44 #15646
- törölt felhasználó -    
Hiányzol Mini Aj

http://twrnetwork.com/wp-content/uploads/2013/04/Candice-Michelle-76.jpg
2013. december 23. 20:51 #15647
- törölt felhasználó -    
mrs women's champions candice michelle rohog.gif

http://p5.storage.canalblog.com/58/97/142918/15126208.jpg
2013. december 23. 20:53 #15648
- törölt felhasználó -    
i love yuo candice michelle wub.gif wub.gif
2013. december 23. 20:58 #15649
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2013.12.23. 20:41)
ott a pont,nekem például azt mondta,hogy nagyon elszálltál magadtól A.J.2013 mert minden "újoncot" akik amúgy nem azok lenézed.Meg is értem,és pont miattad hagyta el ezt a topit mert egyébként pont akkor jött mint én csak engem le se sz""rtatok.
Nézz inkább magadba,jesszus ez csak egy topi ez gépen van ne mond már,hogy ez az életed mert akkor ez nagy szánalom.

Akkor nagyon tévedsz, nem írtam olyat, de ezt a levelezős témát hagyjuk már, privátban el lett mondva minden mindenkinek. A döntésem nem változott, kiléptem. smileeee.gif
2013. december 23. 21:05 #15650
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.23. 20:58)
Akkor nagyon tévedsz, nem írtam olyat, de ezt a levelezős témát hagyjuk már, privátban el lett mondva minden mindenkinek. A döntésem nem változott, kiléptem. smileeee.gif

jól van. sad.gif
2013. december 23. 21:06 #15651
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2013.12.23. 21:05)
jól van.  sad.gif

de azért nem kell védeni,egyszer adhatnál nekem igazat. rohog.gif
2013. december 23. 21:26 #15652
- törölt felhasználó -    
szexy ninja rohog.gif

http://i.ebayimg.com/t/2011-Benchwarmer-Bubble-Gum-96-Candice-Michelle-/00/s/MTAyNFg3MzU=/$(KGrHqJ,!q!E8WqKwsIMBPIKm9(!Pw~~60_1.JPG
2013. december 23. 21:26 #15653
- törölt felhasználó -    
http://i.ebayimg.com/t/CANDICE-MICHELLE-2006-BENCHWARMER-HOLIDAY-CHRISTMAS-AUTOGRAPH-SIGNATURE-HOT-/00/s/NzU2WDEwNTI=/z/X-8AAOxy3NBSmk62/$_35.JPG
Mindenkitől bocsánatot kérek,sajnálom a nem ide illő viselkedésem miatt (már ezt többször elmondtam blush.gif )
Kívánom,hogy minden régi tag térjen vissza (hogy ne legyetek szomorúak) kívánom,hogy mindenki aki lehetséges,hogy visszatérjen térjen vissza. 2014 egy új év kezdődik jó lenne ha mindenki tiszta lappal indulna kedvesen fogadná az újakat a visszatérőket egyaránt(de ne úgy a visszatérőket,hogy jaj visszatért sz'rjuk le a másikat ) köszönöm.

Nem hiszem,hogy már leszek .Csak 2014-ben jövük ide vissza a topiba és ugye új lappal kezdek like-koljon aki egyet ért velem hát ha visszatér egy-egy régi tag.Fogadjuk szeretettel az új tagokat szeretettel és ne ítéljük el ha csak befurakodik hisz ,honnan tudja ,hogy smit vannak itt a dolgok 110.gif .Aki szeretne velem erről beszélni írjon ide vagy privátban.

Mindenkinek:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és boldog Új évet kívánok nektek és a családotoknak .
Ivett "Littre Candice" "Beautygirl" ahogy tetszik. rohog.gif _nevet.gif
Ezzel a képpel búcsúznék amin az én imádott gyönyörű candice-m van karácsonyi ruhában.

http://thumbs4.ebaystatic.com/d/l225/m/mVIRt8Q5NNoD_AHO6EiPGDg.jpg
2013. december 23. 21:38 #15654
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2013.12.23. 21:06)
de azért nem kell védeni,egyszer adhatnál nekem igazat. rohog.gif

Nem maradok, mivel már most látom, hogy a csapat kisebb részének szemében egy nem kivánatos, nem ide való személynek látnak. Mivel még mindig van szívem (az talán még megmaradt ha jól tudom) nem hanyagolom az igaz barátokat, most pedig csak egy tagot mondok példának: Májkit (bocsi öreg, ez a név rád ragadt biggrin.gif ) Kerek 2 éve ismerem, hasonló gondolkodása van, mint nekem, hisztis? Hmm... Jah, az... És pont azért imádom a hülyéjét! laugh.gif Szóval ne hogy elkezdjétek sajnáltatni magatokat, hogy elhúztam innen, mert van itt elég sok nálam közkedveltebb tag is akikkel jó viszonyokat lehet építeni. Kis Kendiszem te sem panaszkodhatsz, téged sem hanyagollak, nagyon jól megvagyunk, időpazarlás volt az az 5 perc amikor "utáltuk" egymást. Még annyit mondok mielőtt valószínűleg véglegesen lépnék, hogy nem hobbim kiközösíteni senkit. Ezt a romkomt ne hasonlítsátok össze a múltkori akciómmal, mivel most más a vita témája... NAGYON MÁS. A dolgokat priviben megdumáljuk/nem, de itt semmilyen komolyabb vitába nem kezdtem/kezdek bele!... Ágyő'!
2013. december 24. 00:25 #15655
- törölt felhasználó -    
Nem értem, miért megy megint a dráma. Világosan meg lett mondva, hogy tiltás lesz a vége annak, ha megint nem fér valaki a bőrébe és a vitát szítja. Ezt a topikot nem kötelező látogatni szerintem. Én is megmondtam, hogy ezért meg ezért nélkülöznötök kell (bár nagyon nem hiszem, hogy megviselt akárkit is), és kész. Nem jöttem. Nem kell túldramatizálni a helyzetet. Miért léptek ki sorra mindannyian? Csak azért, mert egy ember úgy döntött, hogy kilép a közösségből? Nekem ez valahogy nem dukál. Szóval furcsa. Az igaz, hogy nem mindenkit kedvelek, de ez szerintem nem gond. A többiek sem kedvelhetnek mindenkit. Ez természetes szerintem. Mindenki különböző tulajdonságokkal rendelkezik, mást szeret, mást fogad be és el. Emiatt nem kellenének viták ide, mert csak azt éritek el vele, hogy kitiltanak az oldalról a felesleges szájjártatások miatt. Amúgy nem akarom a békítőt meg a nagy "legyen béke a földön" embert játszani, mert pont nem ilyen vagyok, csak azért meg kéne férni egymás mellett egy nyilvános helyen. Na ja. Pont én mondom.
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17, Sunnygirl
2013. december 24. 09:45 #15656
- törölt felhasználó -    
- Santino Marella adatlapját egy kicsit rendbe szedtem, de továbbra sincs szerkesztője, gombja van! -
2013. december 24. 11:33 #15657
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nem akartam hozzászólni a topikhoz, de nagyon nevetséges az, amit itt műveltek. laugh.gif Régóta figyelemmel kísérem a témát, mert bár nem vagyok pankráció rajongó, de például Kelly Kellyt komáltam addig, amíg a WWE ki nem rakta a szűrét. Viszont ezek a veszekedések vagy nem is tudom, hogy minek lehetne őket nevezni, de szánalmasak. Tökre olyan, mintha visszacsöppentem volna a tavalyi bölcsis gyakorlatomra, ugyanis ott volt szokás az, ahogyan a gyerekek így vitatkoztak és veszekedtek apró csetlő-botló dolgokon. Nevethetnékem támad attól, hogy eljátsszátok a dráma királynőt, ezerszer elköszöntök, hogy ugyan ti aztán nem jöttök a topikba, de nem bírjátok ki és ugyanúgy jöttök. Meg aztán ez az új tag meg nem új tag kérdés, meg ez a fellengzős duma, hogy ez a topik milyen volt má' akkor, amikor a régi volt. Az a helyzet, hogy ti tényleg nem csak azt tudjátok, hogy milyen volt ez a téma régen, hanem azt sem, hogy maga a fórum milyen volt. Én speciel 2008 óta vagyok a site tagja (akkoriban még HQ Paradise-ként volt emlegetve), és megjegyzem, az ilyen óvodás viselkedésűek meg sem találták az oldalt, vagy, ha voltak kisebbek is, akkor is próbáltak úgy viselkedni, hogy felnőtteknek tűnjenek. Szóval lehetne erről vitatkozni, ám a topik szétb*szása helyett mi lenne, ha privátban csinálnátok ezt az egész önsajnáltatós jelenetet? unsure.gif Valahogy annyira lesz*rom már, hogy kinek milyen nyűge baja van, bár tiszta szívemből remélem, hogy sokatoknak legyen ez a téma élete legnagyobb problémája totál vadidegen emberekkel. Ám sokkal inkább a wrestlingre vagyok kíváncsi, hiszen nem vagyok tagja ennek a közösségnek, de a témát mindig is szívesen olvasgattam. Most meg látok pár ovis hülye gyereket, akik már azt sem tudják, hogy jó dolgukban mit csináljanak. Ha ennyire ráértek és ne adj Isten rátök jön a drámázás, akkor álljatok fel a géptől, vegyétek elő a porszívót vagy a parfist. Egyrészt szüleiteket is meglepitek vele, hogy milyen szorgalmasak és önállóak vagytok, másrészről pedig befejezitek ezt az infantilis viselkedést. Jó lenne, ha tényleg leállnátok, mert senki sem kíváncsi erre. Ha egymást kívánjátok tépni, akkor arra ott van a privát funkció!

Na, Isten áldjon benneteket!

Elnézést, de már nem bírtam magamba tartani, így muszáj volt leírnom ezeket. Iszonyatosan idegesítő az, hogy néhány pisis úgymond szétoffolja a topikot, mert annyira ráérnek.
2013. december 24. 12:04 #15658
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.12.24. 11:33)
Nem akartam hozzászólni a topikhoz, de nagyon nevetséges az, amit itt műveltek. laugh.gif Régóta figyelemmel kísérem a témát, mert bár nem vagyok pankráció rajongó, de például Kelly Kellyt komáltam addig, amíg a WWE ki nem rakta a szűrét. Viszont ezek a veszekedések vagy nem is tudom, hogy minek lehetne őket nevezni, de szánalmasak. Tökre olyan, mintha visszacsöppentem volna a tavalyi bölcsis gyakorlatomra, ugyanis ott volt szokás az, ahogyan a gyerekek így vitatkoztak és veszekedtek apró csetlő-botló dolgokon. Nevethetnékem támad attól, hogy eljátsszátok a dráma királynőt, ezerszer elköszöntök, hogy ugyan ti aztán nem jöttök a topikba, de nem bírjátok ki és ugyanúgy jöttök. Meg aztán ez az új tag meg nem új tag kérdés, meg ez a fellengzős duma, hogy ez a topik milyen volt má' akkor, amikor a régi volt. Az a helyzet, hogy ti tényleg nem csak azt tudjátok, hogy milyen volt ez a téma régen, hanem azt sem, hogy maga a fórum milyen volt. Én speciel 2008 óta vagyok a site tagja (akkoriban még HQ Paradise-ként volt emlegetve), és megjegyzem, az ilyen óvodás viselkedésűek meg sem találták az oldalt, vagy, ha voltak kisebbek is, akkor is próbáltak úgy viselkedni, hogy felnőtteknek tűnjenek. Szóval lehetne erről vitatkozni, ám a topik szétb*szása helyett mi lenne, ha privátban csinálnátok ezt az egész önsajnáltatós jelenetet? unsure.gif Valahogy annyira lesz*rom már, hogy kinek milyen nyűge baja van, bár tiszta szívemből remélem, hogy sokatoknak legyen ez a téma élete legnagyobb problémája totál vadidegen emberekkel. Ám sokkal inkább a wrestlingre vagyok kíváncsi, hiszen nem vagyok tagja ennek a közösségnek, de a témát mindig is szívesen olvasgattam. Most meg látok pár ovis hülye gyereket, akik már azt sem tudják, hogy jó dolgukban mit csináljanak. Ha ennyire ráértek és ne adj Isten rátök jön a drámázás, akkor álljatok fel a géptől, vegyétek elő a porszívót vagy a parfist. Egyrészt szüleiteket is meglepitek vele, hogy milyen szorgalmasak és önállóak vagytok, másrészről pedig befejezitek ezt az infantilis viselkedést. Jó lenne, ha tényleg leállnátok, mert senki sem kíváncsi erre. Ha egymást kívánjátok tépni, akkor arra ott van a privát funkció!
Na, Isten áldjon benneteket!
Elnézést, de már nem bírtam magamba tartani, így muszáj volt leírnom ezeket. Iszonyatosan idegesítő az, hogy néhány pisis úgymond szétoffolja a topikot, mert annyira ráérnek.

meghajolo.gif
Erre nem tudok semmit írni,így van amit írtál.
2013. december 24. 12:12 #15659
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.23. 21:38)
Nem maradok, mivel már most látom, hogy a csapat kisebb részének szemében egy nem kivánatos, nem ide való személynek látnak. Mivel még mindig van szívem (az talán még megmaradt ha jól tudom) nem hanyagolom az igaz barátokat, most pedig csak egy tagot mondok példának: Májkit (bocsi öreg, ez a név rád ragadt biggrin.gif ) Kerek 2 éve ismerem, hasonló gondolkodása van, mint nekem, hisztis? Hmm... Jah, az... És pont azért imádom a hülyéjét! laugh.gif Szóval ne hogy elkezdjétek sajnáltatni magatokat, hogy elhúztam innen, mert van itt elég sok nálam közkedveltebb tag is akikkel jó viszonyokat lehet  építeni. Kis Kendiszem te sem panaszkodhatsz, téged sem hanyagollak, nagyon jól megvagyunk, időpazarlás volt az az 5 perc amikor "utáltuk" egymást. Még annyit mondok mielőtt valószínűleg véglegesen lépnék, hogy nem hobbim kiközösíteni senkit. Ezt a romkomt ne hasonlítsátok össze a múltkori akciómmal, mivel most más a vita témája... NAGYON MÁS. A dolgokat priviben megdumáljuk/nem, de itt semmilyen komolyabb vitába nem kezdtem/kezdek bele!... Ágyő'!

Köszönöm szépen,ez kedves volt.Teljes mértékben igazad van . wub.gif rohog.gif

Még egyszer,boldog karácsonyt.
(Egyébként elvittem a Santino Marellát rohog.gif )
http://i.ebayimg.com/t/CANDICE-MICHELLE-2006-BENCHWARMER-HOLIDAY-CHRISTMAS-AUTOGRAPH-SIGNATURE-HOT-/00/s/NzU2WDEwNTI=/z/X-8AAOxy3NBSmk62/$_35.JPG

Most már tényleg megyek (hisz karácsony van 3 percet ültem a gép előtt)
2013. december 24. 12:28 #15660
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2013.12.24. 12:12)
Köszönöm szépen,ez kedves volt.Teljes mértékben igazad van . wub.gif  rohog.gif 
Még egyszer,boldog karácsonyt.
(Egyébként elvittem a Santino Marellát  rohog.gif )
Most már tényleg megyek (hisz karácsony van 3 percet ültem  a gép előtt)

beer.gif
De jó neked, én 7 óta fent vagyok, ablak tisztítással kezdtem a napomat, de nem tagadom, hisz megérte, csak úgy ragyog minden. smileeee.gif Ennek örülök, egyedül az életrajzát kell megírnod, minden hiányos pontot kipótoltam. Ajándék csomagolás már meg volt, 26-án jönnek a rokonok. ♥

Mindenkinek boldog karácsonyt! Indulok a városba, majd még közben felnézek az oldalra. Sziasztok!
1 felhasználónak tetszik: GoldSpirit
1050 oldal 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1136.