Nem akartam hozzászólni a topikhoz, de nagyon nevetséges az, amit itt műveltek.

Régóta figyelemmel kísérem a témát, mert bár nem vagyok pankráció rajongó, de például Kelly Kellyt komáltam addig, amíg a WWE ki nem rakta a szűrét. Viszont ezek a veszekedések vagy nem is tudom, hogy minek lehetne őket nevezni, de szánalmasak. Tökre olyan, mintha visszacsöppentem volna a tavalyi bölcsis gyakorlatomra, ugyanis ott volt szokás az, ahogyan a gyerekek így vitatkoztak és veszekedtek apró csetlő-botló dolgokon. Nevethetnékem támad attól, hogy eljátsszátok a dráma királynőt, ezerszer elköszöntök, hogy ugyan ti aztán nem jöttök a topikba, de nem bírjátok ki és ugyanúgy jöttök. Meg aztán ez az új tag meg nem új tag kérdés, meg ez a fellengzős duma, hogy ez a topik milyen volt má' akkor, amikor a régi volt. Az a helyzet, hogy ti tényleg nem csak azt tudjátok, hogy milyen volt ez a téma régen, hanem azt sem, hogy maga a fórum milyen volt. Én speciel 2008 óta vagyok a site tagja (akkoriban még HQ Paradise-ként volt emlegetve), és megjegyzem, az ilyen óvodás viselkedésűek meg sem találták az oldalt, vagy, ha voltak kisebbek is, akkor is próbáltak úgy viselkedni, hogy felnőtteknek tűnjenek. Szóval lehetne erről vitatkozni, ám a topik szétb*szása helyett mi lenne, ha privátban csinálnátok ezt az egész önsajnáltatós jelenetet?

Valahogy annyira lesz*rom már, hogy kinek milyen nyűge baja van, bár tiszta szívemből remélem, hogy sokatoknak legyen ez a téma élete legnagyobb problémája totál vadidegen emberekkel. Ám sokkal inkább a wrestlingre vagyok kíváncsi, hiszen nem vagyok tagja ennek a közösségnek, de a témát mindig is szívesen olvasgattam. Most meg látok pár ovis hülye gyereket, akik már azt sem tudják, hogy jó dolgukban mit csináljanak. Ha ennyire ráértek és ne adj Isten rátök jön a drámázás, akkor álljatok fel a géptől, vegyétek elő a porszívót vagy a parfist. Egyrészt szüleiteket is meglepitek vele, hogy milyen szorgalmasak és önállóak vagytok, másrészről pedig befejezitek ezt az infantilis viselkedést. Jó lenne, ha tényleg leállnátok, mert senki sem kíváncsi erre. Ha egymást kívánjátok tépni, akkor arra ott van a privát funkció!
Na, Isten áldjon benneteket!
Elnézést, de már nem bírtam magamba tartani, így muszáj volt leírnom ezeket. Iszonyatosan idegesítő az, hogy néhány pisis úgymond szétoffolja a topikot, mert annyira ráérnek.