Idézet (Mini AJ @ 2013.12.18. 21:27)
Anytime you want.
Igen, jól látjátok, visszajöttem, de azt szeretném elmondani, hogy én sem fogok bővebb infót kiadni a köztem és Barbi közti konfliktusról ez a mi ügyünk volt, de lerendeztük, annyi volt, hogy én bevágtam a durcit ahogy sokszor eddig, ami sajnos hagyott egy kis nyomot, de amint mondtam lerendeztük!
Köszönöm a sok aggódást, hiányolást amit tőletek kaptatok levélben, ELÉG VOLT köszöntem.
Nuku gond, ha valakinek valami gondja lenne a másikkal akkor azt szépen meglehet beszélni priviben, oks, most így elábrándozva amikor én elkezdtem nézni a pankrációt azt láttam benne először, hogy 2 srác ordibál a ringben, csak az a gond, hogy itt nincs ring.
Tehát itt NE a viták uralkodjanak.
Az osztálytársaim szerint ma így néztem ki amikor le estem a kötélről kötélmászáskor (csak 1 és fél méterre voltam a földtől)
=
Igen, jól látjátok, visszajöttem, de azt szeretném elmondani, hogy én sem fogok bővebb infót kiadni a köztem és Barbi közti konfliktusról ez a mi ügyünk volt, de lerendeztük, annyi volt, hogy én bevágtam a durcit ahogy sokszor eddig, ami sajnos hagyott egy kis nyomot, de amint mondtam lerendeztük!
Az osztálytársaim szerint ma így néztem ki amikor le estem a kötélről kötélmászáskor (csak 1 és fél méterre voltam a földtől)
Visszajött Karol!!
Ahogy Karol mondta ez a mi ügyünk volt(!!) .Csak volt mert már nincs vita!
Ááá másfél métert estél?

0 felhasználónak tetszik: