Starity

Pankráció III.

1050 oldal 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. december 15. 14:53 #15381
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2013.12.15. 14:48)
én két pankrátor figurát szerettem volna az Agliban élő testvéreimtől Candice Michelle Brock Lesnar
de nem jött össze mert az Ebay rendeljük ami több hónap a kiszállítás Amerikából -Angliába -Angliából -Magyarországra.Csak jövőre február 15 a szülinapomra kapom meg. sad.gif smileeee.gif

Nekem kártyás gondjaim vannak, visa, mastercard dry.gif
2013. december 15. 14:55 #15382
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.12.15. 14:45)
Juj,de jó  laugh.gif

Ugye? rohog.gif
10 nap és kari.
Véglegesen elfogadták az ősök, hogy 10 év után egy kis újulás lesz, idén ezüst színű fánk lesz. thumbsup.gif Nektek milyen lesz?
Baszki' ez asszem rímel. laugh.gif
2013. december 15. 15:00 #15383
- törölt felhasználó -    
Visszajöttem.Nézd beutygirl nagyon idegesítő volt az ,hogy így visszabeszéltél,és én egyáltalán nem bírom azt,hogy elhordanak mindennek utána jönnek az önsajnálkozásukkal,egyébként lehet hogy ridegnek tűntem amit leírtam neked,de én is olyan vagyok mint Karol (MiniAJ) belsőleg, bennem is csak az a rossz tulajdonság hogy nehezen bocsájtok meg és bosszúálló vagyok,ha ezt tetted velem,tuti visszakapod,szóval ilyen,de gondolkodtam és megbocsájtok de (!) nem felejtek,megpróbálhatunk összebarátkozni ha sikerül.Egyébként én olyan vagyok tisztára mint Karol belsőleg,sikerült kiismernem téged Karol!heart.gif És azt,hogy értetted,hogy "Barbi nem csak te vagy egyedül igy-úgy" ez mi?Nem értem..
2013. december 15. 15:05 #15384
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2013.12.15. 14:50)
egyébként van egy meglepetésem,nem túl nagy de jó. csak nem lehet lemásolni csak linkről nézni,egy ilyen tetoválos felirat.
http://www.dafont.com/chopin-script.font?text=Mini+Aj

Úristen, olyan kedvesek vagytok, hogy na.. wub.gif
Ez mára már a 2. ♥
Ezek valóban apró dolgok, de aranyos gesztusok. smileeee.gif
Főleg, hogy ezzel látom, hogy ti látjátok mennyire imádom April-t... Ááá.. Hogy is mondjam...
Ha időm megengedi mindenképp viszonozni fogom. wink.gif
2013. december 15. 15:08 #15385
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.15. 15:00)
Visszajöttem.Nézd beutygirl nagyon idegesítő volt az ,hogy így visszabeszéltél,és én egyáltalán nem bírom azt,hogy elhordanak mindennek utána jönnek az önsajnálkozásukkal,egyébként lehet hogy ridegnek tűntem amit leírtam neked,de én is olyan vagyok mint Karol (MiniAJ) belsőleg, bennem is csak az a rossz tulajdonság hogy nehezen bocsájtok meg és  bosszúálló vagyok,ha ezt tetted velem,tuti visszakapod,szóval ilyen,de gondolkodtam és megbocsájtok de (!) nem felejtek,megpróbálhatunk összebarátkozni ha sikerül.Egyébként én olyan vagyok tisztára mint Karol belsőleg,sikerült kiismernem téged Karol!heart.gif És azt,hogy értetted,hogy "Barbi nem csak te vagy egyedül igy-úgy"  ez mi?Nem értem..

Ja egyébként szóljatok ha zavarok.. dry.gif Ááááá tiszta hülye vagyok ma,nem tom' miért.
2013. december 15. 15:09 #15386
- törölt felhasználó -    
Visszajöttem.Nézd beutygirl nagyon idegesítő volt az ,hogy így visszabeszéltél,és én egyáltalán nem bírom azt,hogy elhordanak mindennek utána jönnek az önsajnálkozásukkal,egyébként lehet hogy ridegnek tűntem amit leírtam neked,de én is olyan vagyok mint Karol (MiniAJ) belsőleg, bennem is csak az a rossz tulajdonság hogy nehezen bocsájtok meg és  bosszúálló vagyok,ha ezt tetted velem,tuti visszakapod,szóval ilyen,de gondolkodtam és megbocsájtok de (!) nem felejtek,megpróbálhatunk összebarátkozni ha sikerül.Egyébként én olyan vagyok tisztára mint Karol belsőleg,sikerült kiismernem téged Karol!heart.gif És azt,hogy értetted,hogy "Barbi nem csak te vagy egyedül igy-úgy"  ez mi?Nem értem..

Szia!Köszönöm,úgy mint mini Aj küldtem egy feliratot te is fogad szeretettel :
http://www.dafont.com/bleeding-cowboys.font?text=A.J.2013Bocsanat
2013. december 15. 15:11 #15387
- törölt felhasználó -    

Hátha én most azt elmagyaráznám neked akkor végleg igazolnám azt, hogy tényleg nagyon sok van bennünk. smileeee.gif
Én is tehettem volna azt, mint te, de nem szeretnék rossz benyomást kelteni, örülök, hogy bővült a csapat, de így is hiányoznak a régiek; Kriszta, Domcsi. ♥
2013. december 15. 15:12 #15388
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2013.12.15. 15:09)
Szia!Köszönöm,úgy mint mini Aj küldtem egy feliratot te is fogad szeretettel :
http://www.dafont.com/bleeding-cowboys.font?text=A.J.2013Bocsanat

Köszi,mondom próbáljuk meg ha sikerül összeismerkednünk akkor jó ha nem-nem..És tényleg megbocsájtottam de nem felejtem el (!)
2013. december 15. 15:16 #15389
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.15. 15:11)
Hátha én most azt elmagyaráznám neked akkor végleg igazolnám azt, hogy tényleg nagyon sok van bennünk.  smileeee.gif 
Én is tehettem volna azt, mint te, de nem szeretnék rossz benyomást kelteni, örülök, hogy bővült a csapat, de így is hiányoznak a régiek; Kriszta, Domcsi. ♥

Hát erre csak azt tudom mondani nem vagyok mindig képben a világgal és amit helyesen kéne tennem,igaz az életem során k*rva sok mindent elrontottam plána a tavalyi iskola évben..ha valaki megbánt/beszól egyszerűen kikapcsol az agyam és puff.Hát figyelj csak meg tudok férni beutygirl-el egy topikban. rohog.gif Hát majd alkalmazkodunk egymáshoz. Tényleg azt álmondtam,hogy visszajött Kriszta! unsure.gif ♥♥Hiányzol.
2013. december 15. 15:20 #15390
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.15. 15:12)
Köszi,mondom próbáljuk meg ha sikerül összeismerkednünk akkor jó ha nem-nem..És tényleg megbocsájtottam de nem felejtem el (!)

Szívesen,jól van. Csak ilyenkor eldurran nekem is az agyam.
2013. december 15. 15:20 #15391
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.15. 15:16)
Hát erre csak azt tudom mondani nem vagyok mindig képben a világgal és amit helyesen kéne tennem,igaz az életem során k*rva sok mindent elrontottam plána a tavalyi iskola évben..ha valaki megbánt/beszól egyszerűen kikapcsol az agyam és puff.Hát figyelj csak meg tudok férni beutygirl-el egy topikban. rohog.gif Hát majd alkalmazkodunk egymáshoz. Tényleg azt álmondtam,hogy visszajött Kriszta! unsure.gif  ♥♥Hiányzol.

Igen, akkor tényleg lehet valami 'rokoni' kapcs közöttünk, ha úgy nézzük. biggrin.gif Egyik barátnőmmel elég sokat veszekedtünk az utóbbi időben, kapott egy kis hajtépést is... blush.gif

Hu... Én megint csak azt álmodtam, hogy találkozok April-lel. ♥

Dorkának! smileeee.gif
2013. december 15. 15:24 #15392
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.15. 15:05)
Úristen, olyan kedvesek vagytok, hogy na..  wub.gif 
Ez mára már a 2. ♥
Ezek valóban apró dolgok, de aranyos gesztusok.  smileeee.gif 
Főleg, hogy ezzel látom, hogy ti látjátok mennyire imádom April-t... Ááá.. Hogy is mondjam...
Ha időm megengedi mindenképp viszonozni fogom.  wink.gif

Szívesen tettem,és ürölök,hogy más is gondol rád.
Még lesznek meglepetéseim úgyhogy készülj fel. rohog.gif biggrin.gif smileeee.gif meghajolo.gif
2013. december 15. 15:27 #15393
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.15. 15:20)
Igen, akkor tényleg lehet valami 'rokoni' kapcs közöttünk, ha úgy nézzük.  biggrin.gif Egyik barátnőmmel elég sokat veszekedtünk az utóbbi időben, kapott egy kis hajtépést is...  blush.gif 
Hu... Én megint csak azt álmodtam, hogy találkozok April-lel. ♥ 
Dorkának! smileeee.gif

Figyelj tesók vagyunk nem rémlik? rohog.gif Hát nekem a tavalyi év nagyon szar volt..én a legjobb barátnőmmel veszekedtünk de ne menjünk bele..mert az nem egyszerű lányos veszekedés volt..tényleg hívjuk el Dorkát,hogy legyen a topik tagja!Én képzeld el azt álmodtam péntek este,hogy benne voltam a Texasi Láncfűrészes filmbe és igazi volt,beszartam az álmomban,olyan sz*r volt... cry.gif Meg akart ölni a Texasi láncfűrészes!!! De most megyek jön tesóm majd még beszélünk.
2013. december 15. 15:28 #15394
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.15. 14:53)
Nekem kártyás gondjaim vannak, visa, mastercard  dry.gif

hét ilyen az élet xd
de mi még "egészségesek" vagyunk mert valaki pólót,ki tüzűt,babát,képet,autogramot,autogramos képet,közös fotót ,találkozást,kártyát mindent akar egyszerre.
ők ilyenkor ha valamelyikkel "gond" van mindgondolhatnak. rohog.gif dry.gif
2013. december 15. 15:30 #15395
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.15. 14:43)
Igen, de nem nagyon rajongok azért a blogért, még mindig nem nyerte el tetszésemet.  unsure.gif Mellesleg köszi a linket, mégis csak jól jött, hisz az oldalon hirdetett akciófigurák érdekelnének, és az az ász, hogy pont most kezdtem el gondolkodni a karácsonyi ajándékaimon, ha már póló nem biztos, hogy lesz. Rettentően megrázó erre gondolni.  sorry.gif 
Örökké. ♥ :,)
http://www.millerparkdrunk.com/wp-content/uploads/2012/08/aj7-180x300.gif

Lehet megkapom a Velvet figurát te kérd az Aj-t és akkor átmegyek és játszunk ><
2013. december 15. 15:31 #15396
- törölt felhasználó -    
Idézet (beutygirl @ 2013.12.15. 15:24)
Szívesen tettem,és ürölök,hogy más is gondol rád.
Még lesznek meglepetéseim úgyhogy készülj fel. rohog.gif  biggrin.gif  smileeee.gif  meghajolo.gif

Ugye 1 év kor különbség van köztünk, és ahhoz képest elég érett a gondolkodásod. smileeee.gif 11 évesen hol voltam én. rolleyes.gif laugh.gif ... Júúj, egyébként imádom a meglepiket ^^... ahogy gondolom te is, hát nézd, hirtelen felindulásból elkészítettem, ahogy mondtam. Remélem tetszik! smileeee.gif
2013. december 15. 15:32 #15397
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2013.12.15. 15:30)
Lehet megkapom a Velvet figurát te kérd az Aj-t és akkor átmegyek és játszunk ><

AJ nincs abban a shop-ban, külföldről nem tudunk rendelni, mert csak kártyával lehet fizetni.. Ja persze, jó is lenne. rolleyes.gif
2013. december 15. 15:37 #15398
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.15. 15:27)
Figyelj tesók vagyunk nem rémlik? rohog.gif  Hát nekem a tavalyi év nagyon szar volt..én a legjobb barátnőmmel veszekedtünk de ne menjünk bele..mert az nem egyszerű lányos veszekedés volt..tényleg hívjuk el Dorkát,hogy legyen a topik tagja!Én képzeld el azt álmodtam péntek este,hogy benne voltam a Texasi Láncfűrészes filmbe és igazi volt,beszartam az álmomban,olyan sz*r volt... cry.gif Meg akart ölni a Texasi láncfűrészes!!! De most megyek jön tesóm majd még beszélünk.

Hogy is felejthettem el? De kom hogy? rohog.gif
Hát ja, amikor a legjobb barátnőnkkel összeveszünk, szerintem mindenki esett már át olyanon. Bár, nem mindig hiszek az igaz barátságban. rolleyes.gif
Nekem is voltak elég hülye álmaim... biggrin.gif
2013. december 15. 15:37 #15399
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2013.12.15. 15:30)

De akkor én leszek a bíró!
2013. december 15. 15:38 #15400
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.15. 15:31)
Ugye 1 év kor különbség van köztünk, és ahhoz képest elég érett a gondolkodásod.  smileeee.gif 11 évesen hol voltam én.  rolleyes.gif  laugh.gif  ... Júúj, egyébként imádom a meglepiket ^^... ahogy gondolom te is, hát nézd, hirtelen felindulásból elkészítettem, ahogy mondtam. Remélem tetszik!  smileeee.gif

köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm
nagyon kedves vagy,juj Candice i love yuo.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm.
1050 oldal 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1136.