Pankráció III.
2013. december 14. 21:37
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.14. 21:19)
Ja láttam a Bécsi képeket,jók lettek,én júniusban voltam kint,hát hú' nálunk az iskolába kezdték el ezt a sz*rt hordani..gondolhattuk volna ,hogy csak a magyarokon van ilyen csöves sapka.
Ezt kire érted ,hogy szánalmasak ,Bécsben?Vagy itt, nem értem.
Magyarok. Egyesek egyáltalán nem tudnak viselkedni külföldön. 4-5 velem egykorú ribike felÁLLNAK a padra, ott rázzák a hátsójukat, mögöttük magyar hapsi megszólal félhangosan: "Ez a jövő magyarországon!" - és szégyenkezve elment... Hát szerintem a kis 'azoknak' valamilyen feltűnési viszketegségük lehetett, az a fajta Bibör szindróma. szégyellem, hogy az olyan emberek miatt már a normálisakat is elitélik, így erre következtetve ha az osztrák földre, vagy máshova kitesszük a lábunkat már azt gondolják: "no megjöttek a tanyasiak!"... Meg itt a topikban is... Mi ez átjáróház, esetleg csöves szálló? (már bocsánat a kifejezésért) Teloról nehéz fogalmazni...
1 felhasználónak tetszik:
A.G. Torres
2013. december 14. 21:37
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.14. 21:31)

Rolli drága
gruberniki2
2013. december 15. 09:11
A.G. Torres
2013. december 15. 10:00
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.14. 21:20)
Találd ki! 
Ez milyen válasz? Neked mi a jó isten bajod van.
és mi jogon oktatsz ki másokat ? június 27 csatlakoztál egy kis újonc vagy akkora pofád lett. nem tudom mit képzelnek magokról ezek a hülye újoncok. nem való vagy ide.
2013. december 15. 10:04
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Idézet (beutygirl @ 2013.12.15. 10:00)
és mi jogon oktatsz ki másokat ? június 27 csatlakoztál egy kis újonc vagy akkora pofád lett. nem tudom mit képzelnek magokról ezek a hülye újoncok. nem való vagy ide.
Jó békén lehet hagyni mert minden nap feljön ide és ír több hozzá szólása van mint neked és azoknak 75%-át itt szerezte.
És azért nem váalszol senki mert hülye kérdés. Itt beszélgetni kell nemcsak ilyen hülyeségeket megkérdezni. Wikipédia nélkül szart se tudsz a pankrációról. Összehasonlíthatatlan embereket raksz be egymás mellé és akko válaszunk. Előbb tanuld meg értékelni ezt a jelenséget mint pankrációt és utána beszélj akik itt vannak azoknak az életüknek a közép pontján van és nem kérünk abból hogy te ezt elrontsd. Amúgy neked nem tünt fel, hogy senkit se érdekelsz?
2013. december 15. 10:52
Na ácsi bácsi, király bácsi!
Aláírom, egyrészt igazad van, mert Barbi válasza nem volt a leg... leg... Szóval nem volt elég udvarias, de azzal nem értek egyet, hogy te le újoncozod. Igen, én sem vagyok a leges legrégebbi tag, de amióta itt vagyok alig 2 kommot láttam tőled... Lehet hogy idősebb vagy nálam, mit tudom én, de azért már ne...
2013. december 15. 10:56
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.15. 10:52)
Na ácsi bácsi, király bácsi!
Aláírom, egyrészt igazad van, mert Barbi válasza nem volt a leg... leg... Szóval nem volt elég udvarias, de azzal nem értek egyet, hogy te le újoncozod. Igen, én sem vagyok a leges legrégebbi tag, de amióta itt vagyok alig 2 kommot láttam tőled... Lehet hogy idősebb vagy nálam, mit tudom én, de azért már ne...
Nem idősebb nálnuk...2002-es:D
2013. december 15. 10:56
Hallod,te mit képzelsz magadról?! Tudod ez egy új profilom,,de ne zavarjon,és ez kioktatás?Lány hol élsz te, megmondanád?Én vagyok az újjonc?Röhög a vagbelem is.
2013. december 15. 11:05
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.15. 10:56)
Hallod,te mit képzelsz magadról?! Tudod ez egy új profilom,,de ne zavarjon,és ez kioktatás?Lány hol élsz te, megmondanád?Én vagyok az újjonc?Röhög a vagbelem is.
Mióta idejöttél a topikba csak a feszkót csinálod,nem veszed észre magadat,hogy SENKI sem bír téged itt!Lehet,hogy most beképzeltnek meg nagypofájúnak tartotok de nagy ívbe lesz*rom!Elhiszed?Úgy hogy inkább tiplizz.. 
Én milyen feszkót csinálok? Öreg, neked elgurult a gyógyszered!! Meg mitől nem bír ,nem is csináltam semmit. Tudod mit nem érdekel mert te milyen jogon dumálsz nekem azt sem értem.
Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát
2013. december 15. 11:13
Idézet (beutygirl @ 2013.12.15. 11:05)
Én milyen feszkót csinálok? Öreg, neked elgurult a gyógyszered!! Meg mitől nem bír ,nem is csináltam semmit. Tudod mit nem érdekel mert te milyen jogon dumálsz nekem azt sem értem.
Kicsit túl nagyra veszed magad, nem?
2013. december 15. 11:19
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.15. 11:13)
Kicsit túl nagyra veszed magad, nem?
Tudod,nincs értelme,hogy rád érted PONT RÁD vesztegessek egy csomóértékes időm...hmm nincs értelme.
Ja és ajánlom,hogy olvasgasd ezt. 
Szánalmas vagy.
Nekem te senki vagy,nem érdekel a véleményed .
Viszlát.
2013. december 15. 11:21
De te később csatlakoztál ahogy én tudom
2013. december 15. 11:25
Idézet (beutygirl @ 2013.12.15. 11:19)
Szánalmas vagy.
Viszlát.
Viszlát.
Hát igaz,
2013. december 15. 11:28
Idézet (Nessa123 @ 2013.12.15. 11:21)
De te később csatlakoztál ahogy én tudom 
Látod ezt Tündi?
2013. december 15. 11:37
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.15. 11:28)
Látod ezt Tündi?
Én vagyok a hülye ujjonc,és még én nem vagyok való ide.
El van veszve szegény kis báránykám a farkasok között.

Látom én
Mit mond a farkas?
2013. december 15. 11:39
Idézet (beutygirl @ 2013.12.15. 11:05)
Jah bocs... Hol élsz te? Mert tudod ahol mi élünk, magyarok, azaz 'hungarian people', nem termesztünk semmiféle banánfát, úgyhogy már most szólok ha már idáig eljutottunk, ne hozd szóba a mandarinfát se, a szitu ugyan az mint a majom kajánál.
2013. december 15. 11:41
Idézet (beutygirl @ 2013.12.15. 11:19)
Szánalmas vagy.
Viszlát.
Viszlát.
Akit megkéne szánni az te vagy, fogd a kis batyudat és vidd el magadat innét a banánfáddal együtt. Mellesleg egy kicsit ápolgasd a szókincstáradat, nem ártana!
2013. december 15. 11:43
Idézet (Nessa123 @ 2013.12.15. 11:37)
Látom én
Mit mond a farkas?
Mit mond a farkas?
Hát a farkasok azok mi vagyunk Tündi!
2013. december 15. 12:37
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.15. 11:41)
Akit megkéne szánni az te vagy, fogd a kis batyudat és vidd el magadat innét a banánfáddal együtt. Mellesleg egy kicsit ápolgasd a szókincstáradat, nem ártana! 
Viszlát.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.