Hallom hírét, hogy egyesek nagyon keménynek gondolják magukat. Az igazat megvallva, én már ki se merek mozdulni az utcára, mert ez a topik tele van halálfélemetes beszólásokkal megáldott pelenkásokkal.

Nehéz ezzel a tudattal élni, hiába. Most jöttem a sűrgősségiről és a leletemben azt írták, hogy súlyos oltogatások miatt még pár napig lábadoznom kell.

Látjátok, ennyire megviseltek a kis 12-13 évesek """beszólásai""".
Félretéve a dolog ezen oldalát: Mi a jószagúatyaúristenszentjózsefét képzeltek ti magatokról, ha? Idejöttök és úgy beszéltek itt egynémelyik nálatok JÓVAL idősebb taggal, mint a kutyával. Nem szégyellitek magatokat? Nem szólal meg az a dolog, amit egyes kultúrák lelkiismeretnek hívnak, mi? Már szégyellem, hogy ilyen tiszteletlen, semmibenéző emberekkel élek egy világon. Ja, bocs bocs, tudom, ez a menő manapság. Nagyon kirekesztve érzem magam.
Amikor elolvastam a kommenteket - főleg ez a Torres vagy kifene csajszi, aki 13 éves létére ocsmányabbúl és tiszteletlenebbül beszél, mint egy elfuserált utcakölyök -, elborzadtam, hogy egy kis pelenkás, csörgővel játszó kölyök így merészel beszélni. Nagyon szép kis nevelést kaptatok, mit ne mondjak. Elárulom nektek, hogy én ennyi évesen nem is mertem elküldeni a francba a nálam idősebbeket, mert tudjátok, megvolt benne az a dolog, amit manapság már ultraégőnek tartanak. Ja, ez a tisztelet. Facebook és idiótaságok helyett, inkább
ezt tanulmányozzátok át és majd csak utána szólaljatok meg. Érettnek hiszitek magatokat? Keménykedni akartok? Hát keménykedjetek csak nyugodtan, ezzel csak saját magatokat fogjátok minősíteni. Sír a szátok, hogy mi mennyire nem fogadunk el titeket, meg ilyesmi, miközben azt hisztitek, hogy ti vagytok a világ közepe. Remélem büszkék vagytok magatokra, mert majd koppantok egy akkorát. Meglátjuk, hogy ki nevet a végén!
Amúgy a "nem fogadnak el, ezért sztrájkolok" dolog meg egyenesen szánalmas húzás tőletek. Ha nem bánod Lilikém, én téged hoználak fel példának: ő is jóval később csatlakozott hozzánk és ma már nagyon jóba vagyok vele, egyszerűen imádom ezt a lányt, annyira jófej. Öröm vele beszélni, nagyon érett és értelmes leányzó. Elfogadtam, nemde? Akkor meg miről beszélünk?
Más részről először inkább nyissátok ki azt az izét, amit mi nyelvtan könyvnek, vagy helyesírási szótárnak hívunk és csak azután kezdjétek írni a nagy bölcsességeiteket, mert egy-kettő kommenttől megfájdult a szemem, annyi hiba volt benne. Sajnálom a nyelvtan tanárokat, komolyan. Karácsonyra inkább kérjetek helyesírási szótárat, ne pedig csokoládét és bugyuta játékokat.
Mindegyik új tag végtelenül boldog lehet, hogy ilyen mentalitása van. Azt hiszitek, hogy menők vagytok, mert beálltok """oltogatni""" a veterán tagokat és amikor meg látjátok, hogy süllyed a hajó, jöttök azzal, hogy mennyire sajnáljátok meg ilyesmi.

Többet között, ezért nem állok veletek szóba. Mert mindig amellett álltok ki, akinél jobban bevágódhattok.

Az ilyen embereket rühellem.
Kriszta neked meg lehetett volna egy cseppnyi eszed, huszonakárhány évesen neked kellett volna érettebbnek lenned, de úgy tűnik a számok mitse dominálnak, ha legbelül valaki borzasztó éretlen.
Tündi te meg ha nem ismered a jelen fenálló háttérsztorit, csak a mindig igazat mondó és szent Domcsitól hallottad, akkor inkább kérlek, ne szólj bele.
Inkább örülök is, hogy nem kell ide feljönnöm, förtelem az, ami itt megy.

Ha valami gond van, akkor jössz privátban, ennyi az egész.

Hidd el, jobb ha csak egy ember előtt égeted le magad, mint egy egész topik előtt.