Sziasztok!
off: Gondolom senkinek nem okozok meglepetést, ha közlöm, hogy holnap hétfő. Ezzel kapcsolatban "csak" annyi, hogy nem tudom, milyen lesz a hetem. Hétfőn elvileg kettőtől itthon vagyok, mert nincs matekom (

) és mivel a Kupának is vége (

) már nem kell ötig tesin lógnom. A helyzet az, hogy nem tudom anya hogy dolgozik, és mivel elég sokat van itthon (pótolja a karácsonyt) arról nem is beszélve, hogy apának is téli szünet van januárig nem tudom, milyen gyakran tudok géphez ülni. Nem arról van szó, mert ha tehetem, legalább egy órára le tudnék ülni, de mindketten sokat neteznek (ezek a mai fiatalok

) és annak ellenére, hogy két gépünk van, és tesóm holnaptól Törökországban tartózkodik, gőzöm nincs, hogy mikor engednek ide. Kedden törire kell mennem (3-4 óra) aztán pedig tanulnom kell, mert hétfőn német, és biosz, kedden nyelvtan és föci, szerdán töri és fizika, csütörtökön és pénteken pedig a kémia amire nagyon hajtanom kell. Nem foglak kerülni titeket emiatt, félreértés ne essék, ha csak 10 percre is de fel fogok jönni, de nálunk is hajtás megy nagyon, és 3 hét múlva felvételit írok, plusz csütörtökönként át kell járnom előkészítőre Kétegyházára. Szerdán fél háromtól négyig oda vagyok az biztos, ugye a péntekem meg szabad. Szóval, csak annyit akartam ebből kihozni, hogy jó esetben minden nap tudok jönni, ha nem, akkor ezért.
Amikor csak lehet itt leszek, de annak nem látom értelmét, hogy csak az új tagoknak írogassak, mert biztos nem fogok itt egyedül beszélgetni magamban. Elnézést az offért.