Pankráció III.
2013. december 05. 19:57
Idézet (MrVelvetSky @ 2013.12.05. 19:07)
Arra gondoltam mi lenne ha tartanánk egy fórumos talit? példáúl kariszünetben megbeszélni, hogy hol (pl: Pesten a Westendbe) és beülni mekizni vagy sütizni és még jobban összebarátkozni..
Ki mit gondol?
Hát ez sajnos nekem sem menne,itt lakok a semmi közepén pontosan..Vas megye is 220 km-re van ahol lakok (Tolna megyében,Kalaznón lakok) Akkor Pesttől mennyire??Nagyon messze..pedig tényleg jó ötlet,de én nem tudok..Sajnálom.
2013. december 05. 20:05
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
A mai hetem igazából tanulás szempontjából nem volt valami vészes, mert szombaton szalagavató és a színdarabban vagyok súgó vagy mi a fene. De az 'ellógott' órákat biztosan be kell pótolni, szóval ezaz (Y) És az elmúlt időben rájöttem néhány számomra nagyon fontos dologra, és hogy őszinte legyek eléggé csalódtam. Néha pedig sehol se találom a helyem..
Zita, Niki kitartás!!

Zita, Niki kitartás!!

1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. december 05. 20:10
Idézet (BlondieGirl @ 2013.12.05. 20:07)

LayCool ♥ 4ever. Miss this team.
2013. december 05. 20:24
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Idézet (BlondieGirl @ 2013.12.05. 20:07)

mind2 ♥
értem nem kell sajnálkozni a nem tudok menni miatt emrt semmit nem foglaltam le meg ilyenek
2013. december 05. 20:31
Idézet (A.J.2013 @ 2013.12.05. 19:57)
Hát ez sajnos nekem sem menne,itt lakok a semmi közepén pontosan..Vas megye is 220 km-re van ahol lakok (Tolna megyében,Kalaznón lakok) Akkor Pesttől mennyire??Nagyon messze..pedig tényleg jó ötlet,de én nem tudok..Sajnálom.
http://www.utvonalterv.hu/
2013. december 05. 21:02
Szerintetek milyen lett az MRA Hunting rajzom?
https://pic.twitter.com/rEyfpbVEjW
2013. december 05. 21:12
Idézet (KisRigo @ 2013.12.05. 21:02)
Szerintetek milyen lett az MRA Hunting rajzom?
A szöveg nagyon eredeti lett
Testvérek, mára búcsúzom, minél előbb elmegyek aludni annál előbb jön az a bizonyos husi, szakállas bácsi
Remélem, hogy a téli szünetben több időnk lesz egymásra, tapasztaltam és tudom, hogy ez a közösség remek közösség, ennél a csapatnál jobbat nem is lehetne kívánni, mind annyian nagyon érdekes egyéniségek vagyunk!
2013. december 05. 21:15
Idézet (Mini AJ @ 2013.12.05. 21:12)
A szöveg nagyon eredeti lett
Testvérek, mára búcsúzom, minél előbb elmegyek aludni annál előbb jön az a bizonyos husi, szakállas bácsi
Remélem, hogy a téli szünetben több időnk lesz egymásra, rájöttem, hogy ez a közösség remek közösség, ennél a csapatnál nincs jobb!
+

Remélem, hogy a téli szünetben több időnk lesz egymásra, rájöttem, hogy ez a közösség remek közösség, ennél a csapatnál nincs jobb!
Köszi. Azért néz ki eredetinek mert a logó az fekete filcel csináltam a logót hogy az legyen az előtérben.
2013. december 05. 21:19
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Én is imádlak titeket .3 Valaki jön arra a HCW-s karácsonyra?
Én szeretnék...
Én szeretnék...
2013. december 05. 21:27
Idézet (MrVelvetSky @ 2013.12.05. 21:19)
Én is imádlak titeket .3 Valaki jön arra a HCW-s karácsonyra?
Én szeretnék...
Én szeretnék...
Gondolom Pesten lesz a HCW Karácsony így nem.
2013. december 06. 06:31
Csak este jön a Mikulás.. 100% hogy kapok virgácsot
2013. december 06. 15:41
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (MrVelvetSky @ 2013.12.05. 19:07)
- nyugi Niki!! már túlélted..ha elakarod valakinek mesélni részletesen (hátha jobb lesz) itt vagyok:))
- MiniJ
) nem apa hanem télapó tölti fel a zsákot
- Zita igen az ilyen dolgok kemények. én központi felvételire készülök és matek 1-es tz a szöveges feladatokból pont most sikerült..nem hiszem el. nektek jó, hogy ien az ofőtök a miénk utál minket és mi is őt ma is elküldtem a picsába mert már az agyamra ment. valami banánnal dobálóztunk és hát izéé kissé olyan lett a fal de ez 2 napja senki se takarítónő se tanár nem vette észre ahogy egy hülye ribi akit mindenki utál beköpött minket már bajuk volt mindennel meg, hogy én hogy képzelem, hogy franciából kettesre állok mikor harcoltam előző évbe, hogy ez a tantárgy legyen .. már boccs de senki se tudhatja előre egy ismeretlen nyelvről, hogy milyen lesz. Egyszerűen nem megy, holnap megyek korrepetálásra az osztálytársamhoz aki 5 a nyelvből. Igazából szerintem én annyira angolos vagyok, hogy nem állok rá a másikra.
Na mind1.
Arra gondoltam mi lenne ha tartanánk egy fórumos talit? példáúl kariszünetben megbeszélni, hogy hol (pl: Pesten a Westendbe) és beülni mekizni vagy sütizni és még jobban összebarátkozni..
Ki mit gondol?
- MiniJ
- Zita igen az ilyen dolgok kemények. én központi felvételire készülök és matek 1-es tz a szöveges feladatokból pont most sikerült..nem hiszem el. nektek jó, hogy ien az ofőtök a miénk utál minket és mi is őt ma is elküldtem a picsába mert már az agyamra ment. valami banánnal dobálóztunk és hát izéé kissé olyan lett a fal de ez 2 napja senki se takarítónő se tanár nem vette észre ahogy egy hülye ribi akit mindenki utál beköpött minket már bajuk volt mindennel meg, hogy én hogy képzelem, hogy franciából kettesre állok mikor harcoltam előző évbe, hogy ez a tantárgy legyen .. már boccs de senki se tudhatja előre egy ismeretlen nyelvről, hogy milyen lesz. Egyszerűen nem megy, holnap megyek korrepetálásra az osztálytársamhoz aki 5 a nyelvből. Igazából szerintem én annyira angolos vagyok, hogy nem állok rá a másikra.
Na mind1.
Ki mit gondol?
Itt nem egy olyan ember van - beleértve engem is - aki több száz kilométerre lakik Budapesttől és bár Vandus után én vagyok a legidősebb itt, csak nem egy könnyű eset rábeszélni a szüleimet, hogy na csak hadd utazzak már fel tök egyedül...meg más oka is van, de mindegy.
Mi már vagy egy éve tervezgetjük a találkozót, de lehetetlen egy olyan időpontot találni, amikor mindenkinek jó.
Amúgy kieszeltem valamit.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.