Ha már mindenki leírja, akkor én is.. már ráálltam a karácsonyi (or depressziós dalokra, ki hogy hívja) dúdolgatok, ajándékötletem zéró, a béka popsija alatt, a csomagolás viszont megvan. Én fogom csinálni hahi.

És, hát, 24-én felkelünk, és a nővéremmel anyut ugráltatjuk, hogy "hozd már fel a fááááát!!!" De mindig délután hozza fel.

Aztán várnunk kell 2-3 órát, de hogy miért... Én kezdem a díszítést drága tesómmal, de az nem tetszik a családnak, így megkezdődik a "díszítsük újra a fát part 2" opció.

Aztán, amikor 27362876238-szer átvariáltuk a dolgokat, kész a porcelánüvegcsúcs nélküli fa (félő hogy leesik, mivel dédimé volt.). Aztááán, jön a kedvenc részem, a sok fajta süti.

Rendszerint a fele hiányzik már olyan délután 4-5 óra fele... Nem is tudom miért. Üvöltetjük a már rohadt idegesítő karácsonyi dalokat (anyu valamiért nem engedi, hogy az 5 férjemet hallgassuk.. pedig a One Direction jó!) és az este... egy vagon majonézes kukorica + krumpli, ubisali, rántott husi... egyszóval bekajálunk, de nagyon!

Ajándékozááás, és azon este senki, mondom, SENKI nem ülhet géphez. Ezt benéztem.
Ja meg, dec. 11-től "turnézni" megyek a színjátszóval, betlehemezek (a suliban is előadjuk, szuper)(NINCS ANGYALRUHÁM BASSZUS) ééés Luca napon KURTIZÁN táncot fogok előadni. Élmény lesz a köbön.