Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.30. 23:39)
Ki mit csinál karácsonykor? Az ünnep már nem hoz lázba úgy, mint régen. Ateista vagyok, és ugye tudjuk, mit ünneplünk karácsonykor... illetve már nem, annyira tucat lett, sokan egyáltalán nem tudják, hogy mi is ez az egész... Nekem úgy telik egy átlagos karácsonyom, hogy 24-én felkelek délben, feldobálom a fára a cuccokat (általában ilyenkor nálunk mindenki idegbeteg, és rendszeresen egymás idegszálain táncolunk, szóval mindig megy a vita), karácsonyi metál számokat üvöltetek, ha hív apu, akkor megyek oda, de ilyenkor sajnos muszáj felöltöznöm, aztán hazajövök, átvedlek valami "zitásba" és ennyi... most sajnos nem kéne olyan sok sütit magamba gyömöszölnöm mint általában, de ha egyszer olyan rohadt finom az a szar

Na jó, ebből az egészből azt akartam kihozni, hogy én biztos, hogy élettelen igénytelen büdösrocker mivoltom miatt itt dekkolok majd...

Én 4 évig hittant tanultam, abból nagyjából megtanultam mindegyik jelentősebb katolikus ünnepet. Átlagosan felkelek 10kor, ahogy ma is tettem, délben elbiciklizek a nagyszülőkhöz a belvárosba, általában már ott kész szokott lenni a fa, feldíszítve. Addig anyámék otthon behurcolják a fát, meg kidíszítik mindenféle tarka dísszel (idén megkértem őket hogy legyen egyszínű a fa). Este felé haza indulok nagyiékkal (akik a korukhoz képest nagyon jól tartsák magukat) aztán ott ünnepelünk oszt boldog karácsonyt család

Másnap néha meglátogatom a barátnőimet, ott elhülyéskedünk órákon át...

Nagyjából ennyiből szokott állni nálam a szeretet és a kis Jézus születésének megünneplése.