Starity

Pankráció III.

1050 oldal 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. november 30. 21:07 #14401
- törölt felhasználó -    
Domcsi a te kedvenced meg az én kedvencem biggrin.gif
http://www.wwe24seven.com/images/05/rob-van-dam-with-kelly-kelly-2.jpg
http://www.wwe24seven.com/images/05/rob-van-dam-129.jpg
http://www.wrestling18.com/images/52/rob-van-dam-with-kelly-kelly.jpg
2013. november 30. 21:09 #14402
- törölt felhasználó -    
Rob Van Dam és a felesége Sonya
http://slam.canoe.ca/Slam/Wrestling/2009/05/27/250350robandsonya.jpg

Rob fiatalon wub.gif
http://wrestler.wrestling123.com/pic/c2/b2/robert-szatkowski-picture-3.jpg
2013. november 30. 21:56 #14403
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2013.11.30. 21:09)

http://wrestler.wrestling123.com/pic/c2/b2/robert-szatkowski-picture-3.jpg

Azok a fürtök blush.gif ... Na lassan lépek, jó éjt mindenkinek. Peace kecske rohog.gif smileeee.gif
2013. november 30. 22:27 #14404
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.11.30. 21:56)
Azok a fürtök  blush.gif ... Na lassan lépek, jó éjt mindenkinek. Peace kecske  rohog.gif  smileeee.gif

Na meg az a mosoly wub.gif wub2.gif
2013. november 30. 22:39 #14405
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2013.11.30. 22:27)
Na meg az a mosoly  wub.gif  wub2.gif

Segítsek felébreszteni az ájulásból? Vödörrel kezdhetünk? biggrin.gif
Bocis kedv 110.gif
2013. november 30. 22:50 #14406
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.11.30. 22:39)
Segítsek felébreszteni az ájulásból? Vödörrel kezdhetünk?  biggrin.gif 
Bocis kedv  110.gif

Az jó lesz ha ideküldöd hozzám Antonio Cesaro-t majd ő felébreszt a csókjával biggrin.gif wub.gif
2013. november 30. 22:54 #14407
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2013.11.30. 22:50)
Az jó lesz ha ideküldöd hozzám Antonio Cesaro-t majd ő felébreszt a csókjával biggrin.gif  wub.gif

Én meg kérem vissza a Pillangómat.
2013. november 30. 23:00 #14408
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunnygirl @ 2013.11.30. 22:54)
Én meg kérem vissza a Pillangómat.

Majd repül hozzád smileeee.gif
2013. november 30. 23:08 #14409
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2013.11.30. 22:50)
Az jó lesz ha ideküldöd hozzám Antonio Cesaro-t majd ő felébreszt a csókjával biggrin.gif  wub.gif

Aww, én is Disney hercegnő szeretnék lenni blush.gif
Megyek is aludni és reggel csókra ébredek laugh.gif Na most már tényleg jó éjt, go aludni smileeee.gif
2013. november 30. 23:10 #14410
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mini AJ @ 2013.11.30. 23:08)
Aww, én is Disney hercegnő szeretnék lenni  blush.gif 
Megyek is aludni és reggel csókra ébredek  laugh.gif  smileeee.gif Na most már tényleg jó éjt, csodálatos álmokat.  smileeee.gif Holnap tartsunk már beszámolót arról hogy miről álmodtunk  rohog.gif

Én nem akarok Disney hercegnő lenni de azért megcsókolhat Antonio és befeküdhet az ágyamba biggrin.gif
2013. november 30. 23:39 #14411
- törölt felhasználó -    
Ki mit csinál karácsonykor? Az ünnep már nem hoz lázba úgy, mint régen. Ateista vagyok, és ugye tudjuk, mit ünneplünk karácsonykor... illetve már nem, annyira tucat lett, sokan egyáltalán nem tudják, hogy mi is ez az egész... Nekem úgy telik egy átlagos karácsonyom, hogy 24-én felkelek délben, feldobálom a fára a cuccokat (általában ilyenkor nálunk mindenki idegbeteg, és rendszeresen egymás idegszálain táncolunk, szóval mindig megy a vita), karácsonyi metál számokat üvöltetek, ha hív apu, akkor megyek oda, de ilyenkor sajnos muszáj felöltöznöm, aztán hazajövök, átvedlek valami "zitásba" és ennyi... most sajnos nem kéne olyan sok sütit magamba gyömöszölnöm mint általában, de ha egyszer olyan rohadt finom az a szar biggrin.gif Na jó, ebből az egészből azt akartam kihozni, hogy én biztos, hogy élettelen igénytelen büdösrocker mivoltom miatt itt dekkolok majd...
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m1uy5sEMoB1qdqaito1_500.png
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17, Lilimooo
2013. november 30. 23:53 #14412
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.30. 23:39)
Ki mit csinál karácsonykor? Az ünnep már nem hoz lázba úgy, mint régen. Ateista vagyok, és ugye tudjuk, mit ünneplünk karácsonykor... illetve már nem, annyira tucat lett, sokan egyáltalán nem tudják, hogy mi is ez az egész... Nekem úgy telik egy átlagos karácsonyom, hogy 24-én felkelek délben, feldobálom a fára a cuccokat (általában ilyenkor nálunk mindenki idegbeteg, és rendszeresen egymás idegszálain táncolunk, szóval mindig megy a vita), karácsonyi metál számokat üvöltetek, ha hív apu, akkor megyek oda, de ilyenkor sajnos muszáj felöltöznöm, aztán hazajövök, átvedlek valami "zitásba" és ennyi... most sajnos nem kéne olyan sok sütit magamba gyömöszölnöm mint általában, de ha egyszer olyan rohadt finom az a szar biggrin.gif Na jó, ebből az egészből azt akartam kihozni, hogy én biztos, hogy élettelen igénytelen büdösrocker mivoltom miatt itt dekkolok majd...
http://30.media.tumblr.com/tumblr_m1uy5sEMoB1qdqaito1_500.png

Én karácsonykor apámnak fogom a fát hogy betudja állítani a helyére kb. ez 1 óra alatt megcsinálja, aztán feldíszítem. Bátyám főz majd 2 heti adag töltött káposztát anyám meg süti a bejglit amit 2 nap alatt megzabálunk. Aztán hogy mi megyünk mamámékhoz vagy ők jönnek azt meg a fene se tudja. De várom a karácsony mert kíváncsi leszek hogy mit kapok bár tuti átkutatom majd a házat az ajándékaim után rohog.gif
2013. december 01. 00:15 #14413
- törölt felhasználó -    
Nálunk is "fantasztikus" dolog a karácsony. Én szeretem az egész hangulatát, már most a karácsonyi dalokat hallgatom, de volt egy időszak, amikor egyenesen utáltam. Ma már rég nem arról szól, amiről szólnia kéne, az emberek csak a hülye ajándékokkal meg az ilyen baromságokkal törődnek, de hagyjuk is. Az egész ott kezdődik, hogy anya karácsonykor és szilveszterkor is melózik, mert áldja meg őket a jó Isten, idén is őt osztották be. rolleyes.gif Nem baj, hogy itthon az egész család, de neki be kell mennie. Rohadjon meg a munkáltató. Az előkészületekről röviden annyit, hogy meggyújtjuk a négy gyertyát, ha nem felejtjük el, aztán apa meg anya egyre többet veszekszik a kaja, az ünnep, meg úgy minden miatt. Jobb esetben csak ajtócsapkodás lesz, rosszabb esetben kardélre hányják egymást, vagy anya apa nyakába borítja a töltött káposztát. rohog.gif Ki tudja. A menetrend minden évben ugyanaz, megnézzük a Grincset, a Reszkessetek betörőket, meg ami jön, aztán én majd gépezek egy "kicsit" mert kínomban mást nem tudok csiálni, emiatt jól össze fogunk ugrani, mert én a "lusta, elkényeztetett kamasz" nem fog semmit csinálni.. előre hallom azokat a szavakat. biggrin.gif Szerintem enyhe gyomorrontásom lesz a sok csokitól meg kólától, de hé, egyszer élünk. pardon.gif A díszítést apa, Dóri meg én fogjuk rendezni, aztán ha nem jó, anya lebontattja, és újra díszítetti. rohog.gif Mellesleg anya egész héten főzni fog, amiből ugye húgommal együtt ki kell vennünk a részünket, ezen felül kitakarítjuk a házat, meg úgy mindent. Ezzel nem lenne gond, de nekem még szombatonként be kell járnom énekpróbára (??!!) a suliba, mikor az ég világon semmi hangom nincsen. Oké, a hülyék... biggrin.gif
Én is megpróbálok minél többet feljönni, és ha rajtam múlik, jövök is, de a gond az, hogy sokszor tényleg nem rajtam áll.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u7d0423S1rtpf4ro1_500.gif
2 felhasználónak tetszik: riri17, Lilimooo
2013. december 01. 00:29 #14414
- törölt felhasználó -    
Idézet (BlondieGirl @ 2013.12.01. 00:15)
Nálunk is "fantasztikus" dolog a karácsony. Én szeretem az egész hangulatát, már most a karácsonyi dalokat hallgatom, de volt egy időszak, amikor egyenesen utáltam. Ma már rég nem arról szól, amiről szólnia kéne, az emberek csak a hülye ajándékokkal meg az ilyen baromságokkal törődnek, de hagyjuk is. Az egész ott kezdődik, hogy anya karácsonykor és szilveszterkor is melózik, mert áldja meg őket a jó Isten, idén is őt osztották be. rolleyes.gif  Nem baj, hogy itthon az egész család, de neki be kell mennie. Rohadjon meg a munkáltató. Az előkészületekről röviden annyit, hogy meggyújtjuk a négy gyertyát, ha nem felejtjük el, aztán apa meg anya egyre többet veszekszik a kaja, az ünnep, meg úgy minden miatt. Jobb esetben csak ajtócsapkodás lesz, rosszabb esetben kardélre hányják egymást, vagy anya apa nyakába borítja a töltött káposztát. rohog.gif  Ki tudja. A menetrend minden évben ugyanaz, megnézzük a Grincset, a Reszkessetek betörőket, meg ami jön, aztán én majd gépezek egy "kicsit" mert kínomban mást nem tudok csiálni, emiatt jól össze fogunk ugrani, mert én a "lusta, elkényeztetett kamasz" nem fog semmit csinálni.. előre hallom azokat a szavakat.  biggrin.gif Szerintem enyhe gyomorrontásom lesz a sok csokitól meg kólától, de hé, egyszer élünk. pardon.gif A díszítést apa, Dóri meg én fogjuk rendezni, aztán ha nem jó, anya lebontattja, és újra díszítetti. rohog.gif  Mellesleg anya egész héten főzni fog, amiből ugye húgommal együtt ki kell vennünk a részünket, ezen felül kitakarítjuk a házat, meg úgy mindent. Ezzel nem lenne gond, de nekem még szombatonként be kell járnom énekpróbára (??!!) a suliba, mikor az ég világon semmi hangom nincsen. Oké, a hülyék... biggrin.gif 
Én is megpróbálok minél többet feljönni, és ha rajtam múlik, jövök is, de a gond az, hogy sokszor tényleg nem rajtam áll.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u7d0423S1rtpf4ro1_500.gif

Mit dolgozik anyukád hogy mennie kell kácsonykor dolgozni?
2013. december 01. 00:57 #14415
- törölt felhasználó -    
December van gyerekek! 16 nap múlva meg a születésnapom lesz:D
2013. december 01. 09:52 #14416
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Hát mi karácsonykor mikor 24.-én felkelek én még mindig olyan lázban vagyok mint régen előző este mindig alig birok elaludni.
Délelőtt feldíszítjük a fát abban az egész család segít általában 2szer mert vagy nem tetszik anyának vagy a kutya leszedi a dolgokat. Utána mindenki becsomagolja az ajándékokat és akkor irány anyával főzni. Sokszor jönnek vendégek mert mindenki mindenkihez elmegy ezért általában több levest, 2.-at meg desszertet szoktunk készíteni. Én rántothúst panírozok, muffin készítek, díszítek mézeskalácsot és ilyenkor nálunk is midnenki ide-oda rohangál ideges, sietni kell.
Aztán nagyjából kész leszünk 5-re szóval az már karácsonyi vacsi lesz. A vacsi után kibontjuk az ajándékokat és elfoglaljuk vele magunkat. Én ilyenkor szüleim örömére nyomatom a karácsonyi számokat.DD Nem azért mert rossz hangom van hanem azért mert nem 1-et ismerek:DD
aztán a többi napon a rokonokkal ünneplünk. A kutyával szoktam hülyülni mert mindig megvan bolondulva ilyenkor. Bár ezen a karácsonyon már másik kutyával hiszen az előzőt elütötte egy autó. Újat kaptunk aminek nagyon örülök, kíváncsi leszek mien lesz az első karácsonya. Midnig beöltöztettem az előző kutyát. Az ajándékokkal mi úgy vagyunk hogy anya próbál kreatívkodni választ ilyen cuki kis ajándékokat. Mamáék mindig pénzt adnak, hogy shoppingolni menjek többi rokontól meg társast kapok vagy ilyesmi.
Remélem nektek is jól telika karácsony és én is szívesen elolvasnám a tiétek, hogy telik. Zitáé aranyos:))
1 felhasználónak tetszik: Lilimooo
2013. december 01. 09:54 #14417
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2013.12.01. 09:52)
Zitáé aranyos:))

Azért annyira nem biggrin.gif Tavaly tényleg amiatt ordítoztunk egymással, hogy valami nem volt jó a fával kapcsolatban. Szerintem semmi kedvem nem volt díszíteni, a családnak meg ilyenkor amúgy is könnyen pattannak az idegei, úgyhogy mindig van valami. biggrin.gif Nem kezeljük túl jól a stresszhelyzeteket.
2013. december 01. 12:21 #14418
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2013.12.01. 00:29)
Mit dolgozik anyukád hogy mennie kell kácsonykor dolgozni?

Egy idősek otthonában dolgozik, és érted, tavaly az volt, hogy kevesen vannak, de most vettek fel újakat, mégis megint őt osztották be... dry.gif
http://31.media.tumblr.com/tumblr_lnlni2GvN91qhdokmo1_500.jpg
2013. december 01. 12:33 #14419
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2013.12.01. 00:57)
December van gyerekek! 16 nap múlva meg a születésnapom lesz:D

Nekem 3 nap múlva lesz a névnapom! biggrin.gif -Barbara.

Nekünk szerintem most elkapkodott karácsony előkészület lesz,úgy volt,hogy felmegyünk tesómékhoz karácsonyozni,de mégsem tudunk,mivel anya 23.-án vizsgázik valami állat vizsgából vagy miből,24.-én mi délután kezdjük el feldíszíteni a fát,vagy ahogy éppen esik.Mi is a linzert mert az olyan sütiket amiknek kell puhulniuk megcsináljuk egy héttel karácsony előtt . Most 23.-án vagy 24.-én én fogom a sütiket gyártani,úgy volt,hogy anyu linzert csinál csak meg vesz valamiket a boltból,de mivel én szeretek sütiket sütni/csinálni ezért bevállaltam ,hogy most én csinálok egy csomó sütit.Nekünk is egy nap alatt elszokott fogyni egy temérdeknyi süti,ha csak véletlen anyu el nem dugja előlünk,hogy maradjon a többi napokra is.Elmondtam tesómnak meg anyunak,hogy most kizárólag én díszítem a fát,de úgyis belefog szólni a tesóm..Általában anya megkérdezi tőlünk,hogy mit szeretnék kapni karácsonyra,elmondjuk és megveszi,általában én kreálni szoktam valamit anyának/tesóméknak,aztán el látogatunk majd gondolom a rokonokhoz..és megy tovább a a karácsony ünnepe,egyébként nálunk senki sem idegeskedik a karácsony miatt...Meg én idegileg nem is bírnám ki,hogy mindenki ott ordibál,de hát ez van..Egyébként Zita leírása tényleg jó! rohog.gif
http://31.media.tumblr.com/2600c543332f94b66138ce3341da7050/tumblr_mx3gcgee9E1rapk85o3_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/edea65048ed4c99d4e8ab623c07d98a4/tumblr_mx3gcgee9E1rapk85o2_250.gif
2013. december 01. 12:40 #14420
- törölt felhasználó -    
http://31.media.tumblr.com/02a87911289196f2db2cf3581745dd9a/tumblr_mprc653pt11rzoiaqo1_500.png
2 felhasználónak tetszik: riri17, Lilimooo
1050 oldal 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1137.