Nálunk is "fantasztikus" dolog a karácsony. Én szeretem az egész hangulatát, már most a karácsonyi dalokat hallgatom, de volt egy időszak, amikor egyenesen utáltam. Ma már rég nem arról szól, amiről szólnia kéne, az emberek csak a hülye ajándékokkal meg az ilyen baromságokkal törődnek, de hagyjuk is. Az egész ott kezdődik, hogy anya karácsonykor és szilveszterkor is melózik, mert áldja meg őket a jó Isten, idén is őt osztották be.

Nem baj, hogy itthon az egész család, de neki be kell mennie.
Rohadjon meg a munkáltató. Az előkészületekről röviden annyit, hogy meggyújtjuk a négy gyertyát, ha nem felejtjük el, aztán apa meg anya egyre többet veszekszik a kaja, az ünnep, meg úgy minden miatt. Jobb esetben csak ajtócsapkodás lesz, rosszabb esetben kardélre hányják egymást, vagy anya apa nyakába borítja a töltött káposztát.

Ki tudja. A menetrend minden évben ugyanaz, megnézzük a Grincset, a Reszkessetek betörőket, meg ami jön, aztán én majd gépezek egy "kicsit" mert kínomban mást nem tudok csiálni, emiatt jól össze fogunk ugrani, mert én a "lusta, elkényeztetett kamasz" nem fog semmit csinálni.. előre hallom azokat a szavakat.

Szerintem enyhe gyomorrontásom lesz a sok csokitól meg kólától, de hé, egyszer élünk.

A díszítést apa, Dóri meg én fogjuk rendezni, aztán ha nem jó, anya lebontattja, és újra díszítetti.

Mellesleg anya egész héten főzni fog, amiből ugye húgommal együtt ki kell vennünk a részünket, ezen felül kitakarítjuk a házat, meg úgy mindent. Ezzel nem lenne gond, de nekem még szombatonként be kell járnom énekpróbára (??!!) a suliba, mikor az ég világon semmi hangom nincsen. Oké, a hülyék...
Én is megpróbálok minél többet feljönni, és ha rajtam múlik, jövök is, de a gond az, hogy sokszor tényleg nem rajtam áll.