Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.28. 18:02)
Na jó, szerintem ÁLLJUNK MEG EGY SZÓRA. HETVENMILLIÓSZOR EL LETT MONDVA, ma is például, hogy nem azzal van a bajunk, hogy új vagy. NEM ÉRDEKEL. Nekünk az hiányzik, ahogy régen viszonyultunk egymáshoz, MI. Nem ti. Ehhez semmi közötök, úgyhogy megkérhetem, hogy ne avatkozzatok bele? Én is voltam új, de akkor még nem létezett ez a közösség, úgyhogy nem tapasztalhattam meg, hogy milyen egy ilyen csapat tagja lenni. Úgy puffogtok itt, mintha nem is tudom, kik lennétek. Egy szó sem esett rólatok az "újakon" kívül. Képzeld már bele legalább egy picit magad a mi helyzetünkbe! Nekünk az hiányzik, hogy sokat baromkodtunk itt és hogy itt volt még egy pár ember velünk, akik mostanában nem járnak fel. Nem hiszem, hogy te jártasabb lennél a dologban, mint mi. Te biztos sokkal jobban tudod, hogy mi mit hiányolunk itt. Tényleg, taníts, mester! Amúgy sem vagyok egy szívmelengető ember, de azt ajánlom, hogy inkább kerüljetek el mostantól jóóó messzire, mert baromira nem fogjuk kedvelni egymást ezentúl.
Valamit félre érthettél ,mert nem magamról beszéltem...Viszont azt akarom kérdezni,hogy miért válaszoltál igy nekem mikor a Kane-s dolog ment,írtam neked,hogy Z
ita,nyugi!Nem hiszem hogy találkoznék egyhamar Kane-el. És te igy válaszoltál,hogy
Nehogymár te nyugtatgass engem!Baromira nem érdekel ez az egész..
Szóval nem értelek,hogy miért igy válaszoltál..