Starity

Pankráció III.

1050 oldal 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. november 28. 19:51 #14141
- törölt felhasználó -    
Idézet (A.G. Torres @ 2013.11.28. 19:12)
Ja meg nem is az,hogy nem tetszik,hogy sz*rba vesztek minket..M1...Engem sem érdekel igazán. Még egy balhé és én lépek innét,a ti legnagyobb örömötökre.

Nektek komolyan jól esik bebeszélni magatoknak ilyen-olyan dolgokat? biggrin.gif Ti panaszkodtok a balhé miatt, amikor nagyrészt azért van, mert nem tudtok elfogadni dolgokat? Félreértés ne essék, én senkit nem utálok. Nem vagyok az az ember, aki meglát valakit, és hopp, ezt már utálja, megfelelő okok nélkül. Nem vagyok a legbarátságosabb, ezt milliószor elmondtam. A személyiségemért meg urambocsá', de ne ti döntsétek már el, hogy én mit fogok csinálni és mit nem... Rohadt sok volt itt a dráma, nem kell még több. Ha úgy van, akkor mi elvagyunk magunkban, ti pedig egymással. Ennyi, kész. Most én is panaszkodjak, hogy ti nem tetszikelitek be a posztjaimat, és emiatt utáltok? Ugyan már. Kicsit nőjünk fel.
2 felhasználónak tetszik: riri17, Kazuo
2013. november 28. 19:55 #14142
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.11.28. 19:51)
nahh ez TÖRTÉNELEM!!! meghajolo.gif 
http://31.media.tumblr.com/tumblr_m95ysbTuSa1ql0k28o1_500.jpg

Really? Really! biggrin.gif laugh.gif
http://memecrunch.com/meme/QAGV/the-miz-really/image.png
2013. november 28. 19:58 #14143
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.11.28. 19:51)
nahh ez TÖRTÉNELEM!!! meghajolo.gif 
http://31.media.tumblr.com/tumblr_m95ysbTuSa1ql0k28o1_500.jpg

Nem tudod hogy mikor tér vissza Jericho?
2013. november 28. 19:58 #14144
- törölt felhasználó -    
Sí. x3 cool.gif
Béke emberek, béke beer.gif
http://i.imgur.com/foh0W.gif
2013. november 28. 20:02 #14145
- törölt felhasználó -    
WWE Szupersztárok válaszolnak a rajongók kérdéseire:
2013. november 28. 20:05 #14146
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.28. 19:51)
Nektek komolyan jól esik bebeszélni magatoknak ilyen-olyan dolgokat? biggrin.gif Ti panaszkodtok a balhé miatt, amikor nagyrészt azért van, mert nem tudtok elfogadni dolgokat? Félreértés ne essék, én senkit nem utálok. Nem vagyok az az ember, aki meglát valakit, és hopp, ezt már utálja, megfelelő okok nélkül. Nem vagyok a legbarátságosabb, ezt milliószor elmondtam. A személyiségemért meg urambocsá', de ne ti döntsétek már el, hogy  én mit fogok csinálni és mit nem... Rohadt sok volt itt a dráma, nem kell még több. Ha úgy van, akkor mi elvagyunk magunkban, ti pedig egymással. Ennyi, kész. Most én is panaszkodjak, hogy ti nem tetszikelitek be a posztjaimat, és emiatt utáltok? Ugyan már. Kicsit nőjünk fel.

Nem azért jöttem ide hogy nem csak magammal meg egy vagy két emberrel elkunyogjak hanem hogy veletek is megbarátkozzak.
2013. november 28. 20:08 #14147
- törölt felhasználó -    
Idézet (ItSteph @ 2013.11.28. 20:05)
Nem azért jöttem ide hogy nem csak magammal meg egy vagy két emberrel elkunyogjak hanem hogy veletek is megbarátkozzak.

De azt meg nem tudod ráerőltetni senkire, hogy jópofizzon, ha nincs kedve, és amúgy sem erről szól a barátkozás.
2013. november 28. 20:09 #14148
- törölt felhasználó -    

Úgy szint, de engemet már nem érdekel, nem arról vagyok híres, hogy leragadjak a témánál, senki sem tud úgy megbántani, hogy falnak csapódjak. Szuszá. wink.gif
2013. november 28. 20:10 #14149
- törölt felhasználó -    

Hát, már ne is haragudj, de ha így állsz az élethez, csalódás fog érni... Nem minden ember a jót keresi, és most nem magunkról beszélek. Nem fogod tudni mindenkivel megkedveltetni magad, nem lehetsz közkedvelt, mindig lesznek, akik nem bírnak, még akkor is, ha rendes vagy...
2013. november 28. 20:13 #14150
- törölt felhasználó -    
Idézet (BlondieGirl @ 2013.11.28. 20:08)
De azt meg nem tudod ráerőltetni senkire, hogy jópofizzon, ha nincs kedve, és amúgy sem erről szól a barátkozás.

Valahogy úgy, egyre jobban kezdek ráérezni arra amit ti átéltek, úgy hogy ne haragudjatok rám se. És igazad van, mert ez olyan mintha én most azonnal kijelenteném azt, hogy 'Hű de imádlak!' meg hogy 'Olyan jó arc vagy meg te vagy az öribarcsim...' Fúj már, dehogy! Én úgy érzem, hogy ennél azért több vagyok, kinőttem a 9 éves korból már 4 éve. smileeee.gif
2013. november 28. 20:22 #14151
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2013.11.28. 19:58)
Nem tudod hogy mikor tér vissza Jericho?

Nem! De szerintem a közeljövőben nem igen fogjuk látni! ráadásul a napokban kijelentette a WWE hogy Jericho ahányszor csak kiejti a száján hogy én voltam az első undisputed champion annyiszor tízezer dollár büntetést kell fizetnie az univerzumnak! rolleyes.gif szóval korrekt!
én abban bízom hogy ez esetleg egy feud kezdete HHH és a mellette álló Mcmahonék és Jericho között és esetleg visszajön Y2J hogy rendbe tegye a dolgokat még egyszer utoljára a WWE-ben! de erre kevés esélyt látok! smileeee.gif
azaz igazság hogy amikor legutóbb visszatért én nagyon motiválatlannak láttam nem volt már meg benne a régi tűz olyan benyomást keltett hogy "okééé itt vagyok bohóckodok egy kicsit nektek de megszakadni nem fogok"! A promói is nagyon gyengék voltak a CM Punk-al a feud-ja pedig iszonyat csalódás volt. Mondjuk nem csodálom hogy kezd elege lenni a WWE-ből megverették a Royal Rumble-ön megverették a Wrestlemánián ráadásul a mánián a táncos lábú Fandangooval hááá szóval érthető hogy nem nagyon vágyik vissza a szervezethez! inkább zenél turnézik csinálja a saját kis projektjeit! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Lilimooo, riri17
2013. november 28. 20:25 #14152
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.11.28. 20:22)
Nem! De szerintem a közeljövőben nem igen fogjuk látni! ráadásul a napokban kijelentette a WWE hogy Jericho ahányszor csak kiejti a száján hogy én voltam az első undisputed champion annyiszor tízezer dollár büntetést kell fizetnie az univerzumnak! rolleyes.gif  szóval korrekt! 
én abban bízom hogy ez esetleg egy feud kezdete HHH és a mellette álló Mcmahonék és Jericho között és esetleg visszajön Y2J hogy rendbe tegye a dolgokat még egyszer utoljára a WWE-ben! de erre kevés esélyt látok! smileeee.gif 
azaz igazság hogy amikor legutóbb visszatért én nagyon motiválatlannak láttam nem volt már meg benne a régi tűz olyan benyomást keltett hogy "okééé itt vagyok bohóckodok egy kicsit nektek de megszakadni nem fogok"! A promói is nagyon gyengék voltak a CM Punk-al a feud-ja pedig iszonyat csalódás volt. Mondjuk nem csodálom hogy kezd elege lenni a WWE-ből megverették a Royal Rumble-ön megverették a Wrestlemánián ráadásul a mánián a táncos lábú Fandangooval hááá szóval érthető hogy nem nagyon vágyik vissza a szervezethez! inkább zenél turnézik csinálja a saját kis projektjeit! smileeee.gif

Köszi a választ smileeee.gif
2013. november 28. 20:25 #14153
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.11.28. 20:22)
yengék voltak a CM Punk-al a feud-ja pedig iszonyat csalódás volt. Mondjuk nem csodálom hogy kez elege lenni a WWE-ből megveredék a Royal Rumble-ön megveredték a Wrestlemánián ráadásul a mánián a táncos lábú Fandangooval hááá szóval érthető hogy nem nagyon vágyik vissza a szervezethez! inkább zenél turnézik csinálja a saját kis projektjeit! smileeee.gif

Az a feud Fandago-val több volt mint nevetséges,nem tudom ép ésszel felfogni miért nem kaphatott Jericho olyan ellenfelet aki szintjét tekintve legalább megközelíti őt.Ilyen körülmények mellett nem beszélve azokról amiket említettél hogy több jelentős eseményen kikapott nem lepne meg ha még jó ideig nem jelenne meg bár lehet jobb is így,amíg a WWE nem hajlandó úgy kezelni ahogy azt megérdemelné addig nem érdemes. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: riri17
2013. november 28. 20:31 #14154
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.28. 20:25)
Az a feud Fandago-val több volt mint nevetséges,nem tudom ép ésszel felfogni miért nem kaphatott Jericho olyan ellenfelet aki szintjét tekintve legalább megközelíti őt.Ilyen körülmények mellett nem beszélve azokról amiket említettél hogy több jelentős eseményen kikapott nem lepne meg ha még jó ideig nem jelenne meg bár lehet jobb is így,amíg a WWE nem hajlandó úgy kezelni ahogy azt megérdemelné addig nem érdemes. rolleyes.gif

10 ujjamon megtudnám számolni hogy hányszor nyert Jericho azóta hogy visszatért és gyakorlatilag minden jelentős PPV-én kikapott! rolleyes.gif arról nem is beszélve hogy bele erőltették egy Push-olt Ziggler elleni feud-ba ami megint annyira eröltetett volt és unalmas hogy abból Jericho megint csak rosszul jöhetett ki ráadásul azzal a Zigglerrel kellett neki rivalizálni aki csak esni tud de azt nagyon tud!! meghajolo.gif de mást semmit!
2013. november 28. 20:32 #14155
- törölt felhasználó -    
#PeoplePower meghajolo.gif
2013. november 28. 20:32 #14156
- törölt felhasználó -    
Ahhoz mit szóltok hogy Ryback nyíltan kijelentette hogy a Mánián szívesen verekedne Goldberg ellen és nem hogy verekedne hanem tönkre verné!! rohog.gif _nevet.gif
2013. november 28. 20:34 #14157
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.11.28. 20:32)
Ahhoz mit szóltok hogy Ryback nyíltan kijelentette hogy a Mánián szívesen verekedne Goldberg ellen és nem hogy verekedne hanem tönkre verné!! rohog.gif  _nevet.gif

Én megnézném bár azt hogy Goldberg agyon veri Ryback-et.
2013. november 28. 20:37 #14158
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.11.28. 20:32)
Ahhoz mit szóltok hogy Ryback nyíltan kijelentette hogy a Mánián szívesen verekedne Goldberg ellen és nem hogy verekedne hanem tönkre verné!! rohog.gif  _nevet.gif

Ryback önértékelését nem neveznék túl reálisnak,mondjuk úgy rohog.gif
Idézet
10 ujjamon megtudnám számolni hogy hányszor nyert Jericho azóta hogy visszatért és gyakorlatilag minden jelentős PPV-én kikapott! arról nem is beszélve hogy bele erőltették egy Push-olt Ziggler elleni feud-ba ami megint annyira eröltetett volt és unalmas hogy abból Jericho megint csak rosszul jöhetett ki ráadásul azzal a Zigglerrel kellett neki rivalizálni aki csak esni tud de azt nagyon tud!!

Igen,nekem is szemet szúrt.Az a vicc hogy a nyerési aránya a visszatérések során kb az olyan csapatok szintjét súrolta mint mondjuk a Prime Time Players rohog.gif
Bár ők nekik volt egy rövid időszakjuk mikor végig nyertek de amilyen gyorsan jött ez a korszak olyan gyorsan el is szállt. : D
Ziggler-el szemben mondjuk olyan szintű problémáim mint Fandago-val nekem nincsenek viszont azzal a feuddal kapcsolatban is olyan érzésem volt mintha a kedves kreatív csapat úgy egy órája találta volna ki kb hasraütés szerűen,erőltetett volt.
2013. november 28. 20:37 #14159
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2013.11.28. 20:34)
Én megnézném bár azt hogy Goldberg agyon veri Ryback-et.

igen! biggrin.gif állítólag Goldbergnek iszonyat ki vannak a térdei meg úgy általában a lábai meg a könyöke is rossz állapotban van de szerintem így rokkantan is is h*lyére verné azt az idiótát! rohog.gif _nevet.gif
2013. november 28. 20:38 #14160
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.11.28. 20:37)
igen! biggrin.gif  állítólag Goldbergnek iszonyat ki vannak a térdei meg úgy általában a lábai meg a könyöke is rossz állapotban van de szerintem így rokkantan is is h*lyére verné azt az idiótát! rohog.gif  _nevet.gif

Én bírom Ryback-et de Gorldberg vs Ryback meccset mindenki megnézné biggrin.gif
1050 oldal 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1132.