Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.21. 16:38)
Sajnálom, de úgy nagy vonalakban elmondanám, kedvesem, hogy én sem szoktam a topikban köszönni, és ha köszön valaki, nem köszönök vissza, csak tetszikelem a hozzászólását. Nem, ez véletlenül sem azt jelenti, hogy egoista vagyok és azt hiszem, hogy körülöttem forog minden. Annyit jártam ide, annyiszor köszönhettem volna, hogy már felesleges. Minek? Írok valamit, kirakok hozzá egy képet, a többiek szerintem vannak annyira tapasztaltak és/vagy intelligensek, hogy ezen ne akadjanak fenn... Ugyan, még mi menjünk a francba? Nem tudom, tényleg, kinek hiszitek magatokat. Szerintem fordított helyzetben nektek is szúrná a szemeteket az, hogy én panaszkodok folyton. Paranoiásak vagytok, vagy mi? Semmi negatív dolgot nem mutattunk felétek, mégis kirekesztettnek érzitek magatokat. Hát, valahogy engem zavar a dráma, de rohadt módon, biztos velem van a baj... Arról meg ne beszéljünk, ki hány éves, a hülye ember ítélkezik kor alapján. Ami amúgy jó vicc, mert egy hét alatt biztos ki tudtad silabizálni, hogy ki mennyi idős

Én nem álltam úgy SENKIHEZ, amiért meg lehetett volna sértődni, de mindegy, ti tudjátok, valószínűleg jobban ismertek mindnyájunkat, mint mi önmagunkat.
Jelentkezzetek! . ) Első PPV Vasárnap aki addig jelentkezik benne lesz.