Starity

Pankráció III.

1050 oldal 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. november 21. 14:16 #13681
- törölt felhasználó -    
Annyira hiányzik az a topik amikor hülyültünk Big Johnny-n #PeoplePower, David Otunga és a kávéján meg a sok eljegyzések meg az esküvők.
Azért hiányzik a régi topik hangulata mert az az igazi pankráció topik!
1 felhasználónak tetszik: riri17
2013. november 21. 15:20 #13682
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Sunnygirl @ 2013.11.20. 17:34)
Úristen.. hát te nagyon hiányoztál!! Bia for president! Mindenki szavazzon Biusra! cool.gif rohog.gif 
Igen Zitu, senki miatt ne változz meg, mert te nekünk még így tökéletlenül is tökéletes vagy! heart.gif  hogy ezt hogy találtam ki? Fogalmam sincs.

Hááát próbálkozom, köszönöm. rohog.gif
2013. november 21. 15:21 #13683
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (riri17 @ 2013.11.20. 18:48)
Már elnézést a vulgáris kifejezésekért, de a mi a fsz van itt.? blink.gif 
Oh, de hiányzik Maris. sad.gif heart.gif hogylehetvalakiennyireszépbasszus..
http://24.media.tumblr.com/8085264e18c89d555eea4fa422c77c90/tumblr_mukr1c3lz71qaty1ro1_500.jpg

Maryse olyan csúnya. sad.gif blush.gif
2013. november 21. 15:29 #13684
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.21. 13:42)
Befejeznétek végre, ha nyomatékosan megkérlek benneteket? Hihetetlenül unalmas azt látni, hogy egy hete sem jártok ide, és már kirekesztettnek érzitek magatokat. Sok volt a dráma a topikban, több, amennyit valaha is el tudnátok képzelni, úgy hogy szerintem nem kell még több azzal, hogy nehezményezitek, hogy állítólag "kirekesztünk titeket..." Megérthetitek, hogy mi régebb óta ismerjük egymást, sőt, amikor én ide jöttem, megpróbáltam a lehető legnormálisabban viselkedni (már amennyire az akkori énemtől kitelt) és eszembe sem jutott, hogy nyavalyogjak teljesen ismeretlen embereknek arról, hogy ezt meg ezt csinálják... A magam részéről netes platformok terén nem vagyok egy hű, de barátságos ember. Úgyhogy... ennyi. Próbáljatok elfogadni minket, akkor mi is PONTOSAN ezt tesszük majd veletek. Úgy nincs esélyetek arra, hogy megkedveljenek, ha ilyen lesz az első benyomása rólatok az embernek.

http://25.media.tumblr.com/a4c182709a805ddf7df062a32a0b0f26/tumblr_mwc4baNLDY1qbyehfo1_250.gifhttp://31.media.tumblr.com/ee0e9bcde2f86e18e606202350c2b53e/tumblr_mwc4baNLDY1qbyehfo3_250.gif

Én azt mondom emberek, hogy Zita for president vagy ha nem is választjuk meg, akkor minimum legyen a People Power mozgalom vezére. laugh.gif
Inkább gyerekes, amit művelnek. Az ovisok szokták általában csinálni, ha az óvónéni nem éppen rá figyel, akkor már minden baja van. Nemcsak körülötetek forog a világ aranyoskáim. pardon.gif Persze, azért fogok mindig feljönni ide, hogy lessem, hogy most az újoncok miket írogatnak és még plusz időt szánjak arra, hogy kieszeljem, hogy milyen jópofizós választ írjak neki, nehogy megsértsem, mert utána jön, hogy kitaszítom. pardon.gif Really? pardon.gif
Most mindenki azt gondolja, hogy egy szívtelen népművészeti cserépedény vagyok. rohog.gif Hogy nem utáltok engem drágáim? rohog.gif Hogy bírtátok ki ezt az egy évet velem? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Lilimooo, riri17
2013. november 21. 16:12 #13685
- törölt felhasználó -    
Muszáj megosztanom veletek a hírt,karácsonyra kértem Miz felsőjét illetve az A.J-hez tartozó csomagot ami a pólót,a nyakláncát és a karkötőjét foglalja magába és ma jött meg.A kaputelefonon szólt fel a postás bár először nem értettem milyen csomag jöhetett,azthittem még kell néhány nap,aztán miután apum felhívtam kezdett körvonalazódni hogy márcsak ez az egy csomag nem érkezett meg és mikor átvettem és felnyitottam ki is derült hogy valóban ez jött meg,annyira örülök neki de komolyan,már el is tettem őket. pompom.gif
Fel is próbáltam mindent egyébként és teljesen jók. biggrin.gif
Elég vicces hangot sikerült kiadnom egyébként ahogy kinyitottam,egyéni stílusban örültem. rohog.gif

Egyébként Zita álláspontja teljes mértékig érthető,senki nincs kiközösítve részemről se csak ezeket az apróságokat figyelembe kell venni amiket ő is említett. smileeee.gif
http://i40.tinypic.com/21cb8tt.gif
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, Lilimooo, riri17
2013. november 21. 16:31 #13686
MrVelvetSky
MrVelvetSky
All Red Everything™

Státusz
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 26
Azonosító: 210689
Idézet (Kazuo @ 2013.11.21. 15:29)
Én azt mondom emberek, hogy Zita for president vagy ha nem is választjuk meg, akkor minimum legyen a People Power mozgalom vezére. laugh.gif 
Inkább gyerekes, amit művelnek. Az ovisok szokták általában csinálni, ha az óvónéni nem éppen rá figyel, akkor már minden baja van. Nemcsak körülötetek forog a világ aranyoskáim. pardon.gif Persze, azért fogok mindig feljönni ide, hogy lessem, hogy most az újoncok miket írogatnak és még plusz időt szánjak arra, hogy kieszeljem, hogy milyen jópofizós választ írjak neki, nehogy megsértsem, mert utána jön, hogy kitaszítom. pardon.gif Really? pardon.gif
Most mindenki azt gondolja, hogy egy szívtelen népművészeti cserépedény vagyok.  rohog.gif Hogy nem utáltok engem drágáim?  rohog.gif Hogy bírtátok ki ezt az egy évet velem? rohog.gif

Figyelj én nem azért írtam ezt, hogy körülöttem forogjon a világ hanem azért mert emberi alapkövetelmény ha köszönnek köszönsz de ha ti ilyen hülyék vagytok hogy már nem vagytok gyerekek és nem bírtok visszaköszönni akkor szép szóval f*ck you! Ennyi, és az a vicces hogy ti hiszitek amgatokat menőnek és nagy részeteknél 1-2-3 évvel is időse4bb vagyok de hanyagoljuk.
2013. november 21. 16:38 #13687
- törölt felhasználó -    
Idézet (MrVelvetSky @ 2013.11.21. 16:31)
Figyelj én nem azért írtam ezt, hogy körülöttem forogjon a világ hanem azért mert emberi alapkövetelmény ha köszönnek köszönsz de ha ti ilyen hülyék vagytok hogy már nem vagytok gyerekek és nem bírtok visszaköszönni akkor szép szóval f*ck you! Ennyi, és az a vicces hogy ti hiszitek amgatokat menőnek és nagy részeteknél 1-2-3 évvel is időse4bb vagyok de hanyagoljuk.

Sajnálom, de úgy nagy vonalakban elmondanám, kedvesem, hogy én sem szoktam a topikban köszönni, és ha köszön valaki, nem köszönök vissza, csak tetszikelem a hozzászólását. Nem, ez véletlenül sem azt jelenti, hogy egoista vagyok és azt hiszem, hogy körülöttem forog minden. Annyit jártam ide, annyiszor köszönhettem volna, hogy már felesleges. Minek? Írok valamit, kirakok hozzá egy képet, a többiek szerintem vannak annyira tapasztaltak és/vagy intelligensek, hogy ezen ne akadjanak fenn... Ugyan, még mi menjünk a francba? Nem tudom, tényleg, kinek hiszitek magatokat. Szerintem fordított helyzetben nektek is szúrná a szemeteket az, hogy én panaszkodok folyton. Paranoiásak vagytok, vagy mi? Semmi negatív dolgot nem mutattunk felétek, mégis kirekesztettnek érzitek magatokat. Hát, valahogy engem zavar a dráma, de rohadt módon, biztos velem van a baj... Arról meg ne beszéljünk, ki hány éves, a hülye ember ítélkezik kor alapján. Ami amúgy jó vicc, mert egy hét alatt biztos ki tudtad silabizálni, hogy ki mennyi idős biggrin.gif Én nem álltam úgy SENKIHEZ, amiért meg lehetett volna sértődni, de mindegy, ti tudjátok, valószínűleg jobban ismertek mindnyájunkat, mint mi önmagunkat.
2013. november 21. 16:45 #13688
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.21. 13:42)
amikor én ide jöttem, megpróbáltam a lehető legnormálisabban viselkedni (már amennyire az akkori énemtől kitelt) és eszembe sem jutott, hogy nyavalyogjak teljesen ismeretlen embereknek arról, hogy ezt meg ezt csinálják...

ez tényleg így volt tanúsíthatom! biggrin.gif meghajolo.gif
2013. november 21. 16:47 #13689
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.11.21. 16:45)
ez tényleg így volt tanúsíthatom! biggrin.gif  meghajolo.gif

Nagyon be voltam szarva biggrin.gif És milyen hülyeségeket írtam, te jó ég...
2013. november 21. 16:50 #13690
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.21. 16:47)
És milyen hülyeségeket írtam, te jó ég...

nem igaz! smileeee.gif épp megvoltam lepődve hogy korodhoz képest tök jó hozzászólásokat nyomattál egy olyan dologról amit kb. 1 éve ismertél akkoriban! bár a nevedet nem tudtam hova tenni! biggrin.gif biggrin.gif
2013. november 21. 16:55 #13691
- törölt felhasználó -    

szerintem ne vedd ennyire magadra ezt az egész dolgot! nyomasd a hozzászólásokat! smileeee.gif wink.gif akit érdekel amit írsz úgy is fog reagálni rá. smileeee.gif én is reagáltam a hírre amit írtál. smileeee.gif amúgy is nem azért van ez a topik hogy egymást szapuljátok ez a topik elsősorban a pankrációról szól másodsorban a tagokról! biggrin.gif szóval nyugodtan írogass. smileeee.gif és idővel úgy is elfogadnak ezek az öntörvényű csajok! biggrin.gif biggrin.gif

jahh és a köszönésről még annyit hogy 11 éve látogatok különböző fórumokat mindenféle témában de én még soha nem köszöntem senkinek. biggrin.gif csak írtam oszt kész! biggrin.gif a fórum "barátságok" úgy is kialakulnak ha normális hangnemben megy az írogatás! smileeee.gif amikor átmegy személyeskedésbe ahogy itt is nahh akkor van a baj! de háá ilyen egy nyílt fórum anonim-on a billentyűzet mögül könnyű arcoskodni! rolleyes.gif itt is van és volt számtalan ember akivel voltak gondok! de ez ilyen! pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Kazuo, riri17
2013. november 21. 16:57 #13692
- törölt felhasználó -    
Idézet (saint7 @ 2013.11.21. 16:50)
nem igaz! smileeee.gif  épp megvoltam lepődve hogy korodhoz képest tök jó hozzászólásokat nyomattál egy olyan dologról amit kb. 1 éve ismertél akkoriban! bár a nevedet nem tudtam hova tenni! biggrin.gif  biggrin.gif

A nevemnek nem sok köze van ama nemes film(?)sorozathoz... Utána megbántam, mert mindenki avval azonosította, de több mint 100 hozzászólást már nem igazán szeretnék csak úgy eldobni... biggrin.gif
2013. november 21. 16:59 #13693
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.21. 16:12)
Muszáj megosztanom veletek a hírt,karácsonyra kértem Miz felsőjét illetve az A.J-hez tartozó csomagot ami a pólót,a nyakláncát és a karkötőjét foglalja magába és ma jött meg.A kaputelefonon szólt fel a postás bár először nem értettem milyen csomag jöhetett,azthittem még kell néhány nap,aztán miután apum felhívtam kezdett körvonalazódni hogy márcsak ez az egy csomag nem érkezett meg és mikor átvettem és felnyitottam ki is derült hogy valóban ez jött meg,annyira örülök neki de komolyan,már el is tettem őket. pompom.gif 
Fel is próbáltam mindent egyébként és teljesen jók. biggrin.gif 
Elég vicces hangot sikerült kiadnom egyébként ahogy kinyitottam,egyéni stílusban örültem. rohog.gif 
Egyébként Zita álláspontja teljes mértékig érthető,senki nincs kiközösítve részemről se csak ezeket az apróságokat figyelembe kell venni amiket ő is említett. smileeee.gif 
http://i40.tinypic.com/21cb8tt.gif

Juj, de irigyellek! :3 Esetleg ha nem leszek tolakodó, akkor kérhetnék egy fotót róla? blush.gif
2013. november 21. 17:02 #13694
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.11.21. 16:59)
Juj, de irigyellek! :3 Esetleg ha nem leszek tolakodó, akkor kérhetnék egy fotót róla?  blush.gif

Természetesen,kiraktam őket twitterre. biggrin.gif
Ez az egyik és ez a másik. A pólók hátulja mondjuk nem látszik,azokről később lesz kép. smileeee.gif
2013. november 21. 17:03 #13695
- törölt felhasználó -    
jahh és a kor is szóba került itt hááá az apátok lehetnék szóval erről ennyit! rohog.gif
2013. november 21. 17:04 #13696
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥

Taníts már még mester 13 éves létedre, nyílván annyira bölcs vagy, hogy eddig nem is volt életem, hogy nem ismertelek. pardon.gif Könyörgök, én ennyi évesen nem fák jú-ztam a nálam idősebbeknek - ja, pardon, nem is mertem - úgyhogy inkább örülnék neki, ha visszább vennél magadból. Te is egy tipikus azt hiszed te ** a spanyolviaszt. pardon.gif Imádom, amikor jönnek a kicsik okoskodni és tök mindegy, hogy mi van, mi vagyunk a szemetek. pardon.gif Én az ilyenek véleményére nem tudok adni. pardon.gif
Tudod, nem mindig szoktuk visszanézni az összes hozzászólást, szóval megesett már, hogy elsiklottunk felette. pardon.gif Vagy sokszor megesik, hogy nem is köszönök, csak nyomok egy tetsziket. pardon.gif Szóval akinek nem tetszik a rendszer, nem kell itt maradni.
2013. november 21. 17:07 #13697
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.21. 17:02)
Természetesen,kiraktam őket twitterre. biggrin.gif 
Ez az egyik és ez a másik. A pólók hátulja mondjuk nem látszik,azokről később lesz kép. smileeee.gif

Istenem, de jók! wub2.gif wub2.gif Irigy vagyok! laugh.gif
2013. november 21. 17:11 #13698
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.11.21. 17:07)
Istenem, de jók! wub2.gif  wub2.gif Irigy vagyok!  laugh.gif

Úgy örültem,azonnal kivettem és már szaladtam is a tükörhöz felpróbálni. biggrin.gif
Most eltettem őket a szekrénybe hogy ne menjen rájuk sok macskaszőr,alig várom hogy szüleimnek is megmutathassam. happy.gif
Gondolataim hangulatjellel kifejezve--> banana_moonwalk.gif ( rohog.gif )
2013. november 21. 17:12 #13699
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.21. 17:11)
Úgy örültem,azonnal kivettem és már szaladtam is a tükörhöz felpróbálni. biggrin.gif 
Most eltettem őket a szekrénybe hogy ne menjen rájuk sok macskaszőr,alig várom hogy szüleimnek is megmutathassam. happy.gif 
Gondolataim hangulatjellel kifejezve--> banana_moonwalk.gif  ( rohog.gif )

Jobb is, ha eldugod előlem! rohog.gif gonosz.gif
2013. november 21. 17:16 #13700
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.11.21. 17:12)
Jobb is, ha eldugod előlem! rohog.gif  gonosz.gif

Haa,úgysem tudod ellopni..valójából nem a szekrényben vannak hanem..hanem egy titkos alagútban amit a fal mögé rejtettem!
Mindenféle mágikus erő védelmezni úgyhogy vigyázzál! aggressive.gif
1050 oldal 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1132.