Annyira hiányzik az a topik amikor hülyültünk Big Johnny-n #PeoplePower, David Otunga és a kávéján meg a sok eljegyzések meg az esküvők.
Azért hiányzik a régi topik hangulata mert az az igazi pankráció topik!
Pankráció III.
2013. november 21. 15:20
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Sunnygirl @ 2013.11.20. 17:34)
Úristen.. hát te nagyon hiányoztál!! Bia for president! Mindenki szavazzon Biusra!
Igen Zitu, senki miatt ne változz meg, mert te nekünk még így tökéletlenül is tökéletes vagy!
hogy ezt hogy találtam ki? Fogalmam sincs.
Igen Zitu, senki miatt ne változz meg, mert te nekünk még így tökéletlenül is tökéletes vagy!
Hááát próbálkozom, köszönöm.
2013. november 21. 15:21
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.11.20. 18:48)
Már elnézést a vulgáris kifejezésekért, de a mi a fsz van itt.?
Oh, de hiányzik Maris.
hogylehetvalakiennyireszépbasszus..

Oh, de hiányzik Maris.

Maryse olyan csúnya.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. november 21. 15:29
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.21. 13:42)
Befejeznétek végre, ha nyomatékosan megkérlek benneteket? Hihetetlenül unalmas azt látni, hogy egy hete sem jártok ide, és már kirekesztettnek érzitek magatokat. Sok volt a dráma a topikban, több, amennyit valaha is el tudnátok képzelni, úgy hogy szerintem nem kell még több azzal, hogy nehezményezitek, hogy állítólag "kirekesztünk titeket..." Megérthetitek, hogy mi régebb óta ismerjük egymást, sőt, amikor én ide jöttem, megpróbáltam a lehető legnormálisabban viselkedni (már amennyire az akkori énemtől kitelt) és eszembe sem jutott, hogy nyavalyogjak teljesen ismeretlen embereknek arról, hogy ezt meg ezt csinálják... A magam részéről netes platformok terén nem vagyok egy hű, de barátságos ember. Úgyhogy... ennyi. Próbáljatok elfogadni minket, akkor mi is PONTOSAN ezt tesszük majd veletek. Úgy nincs esélyetek arra, hogy megkedveljenek, ha ilyen lesz az első benyomása rólatok az embernek.
♥

♥

Én azt mondom emberek, hogy Zita for president vagy ha nem is választjuk meg, akkor minimum legyen a People Power mozgalom vezére.
Inkább gyerekes, amit művelnek. Az ovisok szokták általában csinálni, ha az óvónéni nem éppen rá figyel, akkor már minden baja van. Nemcsak körülötetek forog a világ aranyoskáim.
Most mindenki azt gondolja, hogy egy szívtelen népművészeti cserépedény vagyok.
2013. november 21. 16:12
Muszáj megosztanom veletek a hírt,karácsonyra kértem Miz felsőjét illetve az A.J-hez tartozó csomagot ami a pólót,a nyakláncát és a karkötőjét foglalja magába és ma jött meg.A kaputelefonon szólt fel a postás bár először nem értettem milyen csomag jöhetett,azthittem még kell néhány nap,aztán miután apum felhívtam kezdett körvonalazódni hogy márcsak ez az egy csomag nem érkezett meg és mikor átvettem és felnyitottam ki is derült hogy valóban ez jött meg,annyira örülök neki de komolyan,már el is tettem őket.
Fel is próbáltam mindent egyébként és teljesen jók.
Elég vicces hangot sikerült kiadnom egyébként ahogy kinyitottam,egyéni stílusban örültem.
Egyébként Zita álláspontja teljes mértékig érthető,senki nincs kiközösítve részemről se csak ezeket az apróságokat figyelembe kell venni amiket ő is említett.
Elég vicces hangot sikerült kiadnom egyébként ahogy kinyitottam,egyéni stílusban örültem.
Egyébként Zita álláspontja teljes mértékig érthető,senki nincs kiközösítve részemről se csak ezeket az apróságokat figyelembe kell venni amiket ő is említett.
2013. november 21. 16:31
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2013.11.21. 15:29)
Én azt mondom emberek, hogy Zita for president vagy ha nem is választjuk meg, akkor minimum legyen a People Power mozgalom vezére.
Inkább gyerekes, amit művelnek. Az ovisok szokták általában csinálni, ha az óvónéni nem éppen rá figyel, akkor már minden baja van. Nemcsak körülötetek forog a világ aranyoskáim.
Persze, azért fogok mindig feljönni ide, hogy lessem, hogy most az újoncok miket írogatnak és még plusz időt szánjak arra, hogy kieszeljem, hogy milyen jópofizós választ írjak neki, nehogy megsértsem, mert utána jön, hogy kitaszítom.
Really?
Hogy nem utáltok engem drágáim?
Hogy bírtátok ki ezt az egy évet velem? 
Figyelj én nem azért írtam ezt, hogy körülöttem forogjon a világ hanem azért mert emberi alapkövetelmény ha köszönnek köszönsz de ha ti ilyen hülyék vagytok hogy már nem vagytok gyerekek és nem bírtok visszaköszönni akkor szép szóval f*ck you! Ennyi, és az a vicces hogy ti hiszitek amgatokat menőnek és nagy részeteknél 1-2-3 évvel is időse4bb vagyok de hanyagoljuk.
2013. november 21. 16:38
Idézet (MrVelvetSky @ 2013.11.21. 16:31)
Figyelj én nem azért írtam ezt, hogy körülöttem forogjon a világ hanem azért mert emberi alapkövetelmény ha köszönnek köszönsz de ha ti ilyen hülyék vagytok hogy már nem vagytok gyerekek és nem bírtok visszaköszönni akkor szép szóval f*ck you! Ennyi, és az a vicces hogy ti hiszitek amgatokat menőnek és nagy részeteknél 1-2-3 évvel is időse4bb vagyok de hanyagoljuk.
Sajnálom, de úgy nagy vonalakban elmondanám, kedvesem, hogy én sem szoktam a topikban köszönni, és ha köszön valaki, nem köszönök vissza, csak tetszikelem a hozzászólását. Nem, ez véletlenül sem azt jelenti, hogy egoista vagyok és azt hiszem, hogy körülöttem forog minden. Annyit jártam ide, annyiszor köszönhettem volna, hogy már felesleges. Minek? Írok valamit, kirakok hozzá egy képet, a többiek szerintem vannak annyira tapasztaltak és/vagy intelligensek, hogy ezen ne akadjanak fenn... Ugyan, még mi menjünk a francba? Nem tudom, tényleg, kinek hiszitek magatokat. Szerintem fordított helyzetben nektek is szúrná a szemeteket az, hogy én panaszkodok folyton. Paranoiásak vagytok, vagy mi? Semmi negatív dolgot nem mutattunk felétek, mégis kirekesztettnek érzitek magatokat. Hát, valahogy engem zavar a dráma, de rohadt módon, biztos velem van a baj... Arról meg ne beszéljünk, ki hány éves, a hülye ember ítélkezik kor alapján. Ami amúgy jó vicc, mert egy hét alatt biztos ki tudtad silabizálni, hogy ki mennyi idős
2013. november 21. 16:45
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.21. 13:42)
amikor én ide jöttem, megpróbáltam a lehető legnormálisabban viselkedni (már amennyire az akkori énemtől kitelt) és eszembe sem jutott, hogy nyavalyogjak teljesen ismeretlen embereknek arról, hogy ezt meg ezt csinálják...
ez tényleg így volt tanúsíthatom!
2013. november 21. 16:50
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.21. 16:47)
És milyen hülyeségeket írtam, te jó ég...
nem igaz!
2013. november 21. 16:55
szerintem ne vedd ennyire magadra ezt az egész dolgot! nyomasd a hozzászólásokat!
jahh és a köszönésről még annyit hogy 11 éve látogatok különböző fórumokat mindenféle témában de én még soha nem köszöntem senkinek.
2013. november 21. 16:57
Idézet (saint7 @ 2013.11.21. 16:50)
nem igaz!
épp megvoltam lepődve hogy korodhoz képest tök jó hozzászólásokat nyomattál egy olyan dologról amit kb. 1 éve ismertél akkoriban! bár a nevedet nem tudtam hova tenni!

A nevemnek nem sok köze van ama nemes film(?)sorozathoz... Utána megbántam, mert mindenki avval azonosította, de több mint 100 hozzászólást már nem igazán szeretnék csak úgy eldobni...
2013. november 21. 16:59
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.21. 16:12)
Muszáj megosztanom veletek a hírt,karácsonyra kértem Miz felsőjét illetve az A.J-hez tartozó csomagot ami a pólót,a nyakláncát és a karkötőjét foglalja magába és ma jött meg.A kaputelefonon szólt fel a postás bár először nem értettem milyen csomag jöhetett,azthittem még kell néhány nap,aztán miután apum felhívtam kezdett körvonalazódni hogy márcsak ez az egy csomag nem érkezett meg és mikor átvettem és felnyitottam ki is derült hogy valóban ez jött meg,annyira örülök neki de komolyan,már el is tettem őket.

Juj, de irigyellek! :3 Esetleg ha nem leszek tolakodó, akkor kérhetnék egy fotót róla?
riri17
2013. november 21. 17:04
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Taníts már még mester 13 éves létedre, nyílván annyira bölcs vagy, hogy eddig nem is volt életem, hogy nem ismertelek.
Tudod, nem mindig szoktuk visszanézni az összes hozzászólást, szóval megesett már, hogy elsiklottunk felette.
2013. november 21. 17:07
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.21. 17:02)
Természetesen,kiraktam őket twitterre.
Ez az egyik és ez a másik. A pólók hátulja mondjuk nem látszik,azokről később lesz kép.
Ez az egyik és ez a másik. A pólók hátulja mondjuk nem látszik,azokről később lesz kép.
Istenem, de jók!
riri17
2013. november 21. 17:11
Idézet (Kazuo @ 2013.11.21. 17:07)
Istenem, de jók!
Irigy vagyok! 
Úgy örültem,azonnal kivettem és már szaladtam is a tükörhöz felpróbálni.
Most eltettem őket a szekrénybe hogy ne menjen rájuk sok macskaszőr,alig várom hogy szüleimnek is megmutathassam.
Gondolataim hangulatjellel kifejezve-->
2013. november 21. 17:12
|
|
KazuoMrs. Howell |
|
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.21. 17:11)
Úgy örültem,azonnal kivettem és már szaladtam is a tükörhöz felpróbálni.
Most eltettem őket a szekrénybe hogy ne menjen rájuk sok macskaszőr,alig várom hogy szüleimnek is megmutathassam.
(
)
Jobb is, ha eldugod előlem!
riri17
2013. november 21. 17:16
Idézet (Kazuo @ 2013.11.21. 17:12)
Jobb is, ha eldugod előlem!

Haa,úgysem tudod ellopni..valójából nem a szekrényben vannak hanem..hanem egy titkos alagútban amit a fal mögé rejtettem!
Mindenféle mágikus erő védelmezni úgyhogy vigyázzál!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.