Saját oldim: ajeanette.weebly.com
Pankráció III.
2013. november 18. 19:07
Sziasztok! ^^ Új vagyok a topikban. Karolin vagyok (Karolci, Mini AJ, Abbie
) 3 éve kötődöm a pankrációhoz, különös példaképem a jelenlegi leghíresebb, legsztároltabb (
) WWE díva, AJ Lee. Nem bírom a legújabb rajongóit (akik azért szeretik mert ő a bajnok, vagy mert szép...) Ezt kimutatja a bemutatkozó szövegem is xD Engemet egyáltalán nem zavar az, ha valaki nem szereti, sőt egy kicsit még örülök is neki!
Srácok közül: Alberto Del Rio ♥ CM Punk ♥
2013. november 18. 19:21
Idézet (Mini AJ @ 2013.11.18. 19:07)
Nem bírom a legújabb rajongóit (akik azért szeretik mert ő a bajnok, vagy mert szép...) Ezt kimutatja a bemutatkozó szövegem is xD
Helló. Nos, szerintem mindenki volt egyszer "új-rajongó". Azzal nincs is semmi baj, hogy akkor szerette meg az adott pankrát, amikor bajnok lett. Megértem, hogy mit akartál mondani ezzel, tényleg irritáló néhány esetben, de én személy szerint utálom, ha beleszólnak ezekbe a dolgaimba. Tolerálni kell az újakat, amíg beletanulnak ebbe az egész cirkuszba.
--
kincstári mosoly

2013. november 18. 19:30
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.18. 19:21)
Helló. Nos, szerintem mindenki volt egyszer "új-rajongó". Azzal nincs is semmi baj, hogy akkor szerette meg az adott pankrát, amikor bajnok lett. Megértem, hogy mit akartál mondani ezzel, tényleg irritáló néhány esetben, de én személy szerint utálom, ha beleszólnak ezekbe a dolgaimba. Tolerálni kell az újakat, amíg beletanulnak ebbe az egész cirkuszba.
--
kincstári mosoly

--
kincstári mosoly

Hát igen, igazából nem is bunkóságból, nem tehetek róla, de valamilyen szinten tényleg zavarnak...
1 felhasználónak tetszik:
Öribari
2013. november 18. 19:31
Hát ez imádnivaló ^^
http://shop.wwe.com/AJ-Lee-%22Love-Bites%22-Onesie-Creeper/W06404,default,pd.html?dwvar_W06404_color=P...rt=3&cgid=ajlee
http://shop.wwe.com/AJ-Lee-%22Love-Bites%22-Onesie-Creeper/W06404,default,pd.html?dwvar_W06404_color=P...rt=3&cgid=ajlee
Öribari
2013. november 18. 19:35
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.18. 19:09)
Én akkor nem voltam itt
Vissza sem akarok emlékezni az előző szilveszterre... Most viszont itthon lesz valami, szóval én tudok itt lenni megint.
Mert mi történt? Berúgtál?
2013. november 18. 19:40
|
|
Öribariúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 2 Csatolások: 9 Azonosító: 206605 offline
|
Idézet (Mini AJ @ 2013.11.18. 19:30)
Hát igen, igazából nem is bunkóságból, nem tehetek róla, de valamilyen szinten tényleg zavarnak... 
Nem vagy egyedül, nem csak te vagy így
2013. november 18. 19:45
Idézet (Sunnygirl @ 2013.11.18. 19:44)
Menj már te is innen!! Háá' mik vagytok ti, talán csótányok, hogy így szaporodtok??!! 
Tetszik, hogy ő kér számon minket, amikor fogalmunk sincs róla, hogy ki, az életben nem írt még ide, de a leblamálás profi módon megy a részéről...
riri17
2013. november 18. 20:00
Én nem szerettem volna rossz benyomást kelteni senki felé, csak belépni ebbe a témába... Úgy hogy kérlek ne haragudjatok rám semmilyen szempontból.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!