Starity

Pankráció III.

1050 oldal 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. november 07. 20:22 #13381
- törölt felhasználó -    
Idézet
Én mint legnagyobb egyetlen AJ Lee rajongó Magyarországról elmondanám, hogy ez az oldal nagyon sz*r!
Sz*rt se ér! A design ocsmány és unalmas! A nevet az april-jeanette.org-tól csórta! WhiteAngel...
WhiteAngel pedig egy szánalmas fruska... Jobb dolga nincs mint szegény nővel foglalkozzon... LESZBOS
LESZBOSZI -.-

Az oldalam chatjében olvasható ez a gyönyörű kreálmány,hát nem aranyos? biggrin.gif
Roppantul kedvelem az ilyen kellően választékosan beszélő,roppant kedves embereket,úgy érzem ez egy tartós barátság kezdete! wub3.gif
A leszbosz szóért külön dícséret! rohog.gif
Nem tudom mit lehet kezdeni az ilyen emberekkel igazából.. rolleyes.gif
Mellesleg ha véletlen a kedves tag figyelné ezt a helyzet üzenném neki hogy tudom hogy a starity tagjai közt kell legyen,a gportalon mindenki Paige-ként ismer,WhiteAngel-ként az itteni közösség ismer és szólít..
2 felhasználónak tetszik: riri17, Kazuo
2013. november 07. 22:20 #13382
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.07. 20:22)
Az oldalam chatjében olvasható ez a gyönyörű kreálmány,hát nem aranyos? biggrin.gif
Roppantul kedvelem az ilyen kellően választékosan beszélő,roppant kedves embereket,úgy érzem ez egy tartós barátság kezdete! wub3.gif 
Mellesleg ha véletlen a kedves tag figyelné ezt a helyzet üzenném neki hogy tudom hogy a starity tagjai közt kell legyen,a gportalon mindenki Paige-ként ismer,WhiteAngel-ként az itteni közösség ismer és szólít..

Én voltam.. ne haragudj.sad.gif a leszbosz a kedvenc beszólásom, csak most, csak neked!:3
ez a gyerek, ez.. Teljesen bolond. Rajongód.biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: riri17
2013. november 08. 18:34 #13383
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001

"Én mint legnagyobb egyetlen AJ Lee rajongó Magyarországról" Azta krva, én kiégtem. _nevet.gif Ezt valami retardált, debil 11 éves írta, aki nem tud más szórakozást kitalálni. Istenem, annyira szánalmasok az ilyenek, én csak röhögni tudok rajtuk. biggrin.gif Kicsit sokat képzel magáról..
2013. november 08. 18:40 #13384
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunnygirl @ 2013.11.07. 22:20)
Én voltam.. ne haragudj.sad.gif a leszbosz a kedvenc beszólásom, csak most, csak neked!:3
ez a gyerek, ez.. Teljesen bolond. Rajongód.biggrin.gif

Tudtam én hogy te voltál! nunchaku.gif
Azért igazán adhattál volna nekem jobb becenevet a leszbosznál..tudsz te többet is ennél! nea.gif rohog.gif
Idézet (riri17 @ 2013.11.08. 18:34)
"Én mint legnagyobb egyetlen AJ Lee rajongó Magyarországról" Azta krva, én kiégtem. _nevet.gif Ezt valami retardált, debil 11 éves írta, aki nem tud más szórakozást kitalálni. Istenem, annyira szánalmasok az ilyenek, én csak röhögni tudok rajtuk. biggrin.gif Kicsit sokat képzel magáról..

Én is ezt néztem..most legnagyobb vagy egyetlen?Legalább döntse el.. _nevet.gif
Direkt hagytam bent egyébként barátnőm javaslatára az üzeneteit,had égesse magát,nem én minősítem magam ilyesfajta viselkedéssel. rolleyes.gif
Hát igen..mindig is tudtam hogy lesznek rajongóim..feltétlen küldök neki egy aláírást tőlem ha kapok postacímet,nem harapok ám.. wub3.gif
1 felhasználónak tetszik: riri17
2013. november 08. 18:59 #13385
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.11.06. 19:03)
Kongunk az ürességtől. Amit amúgy meg is értek, mert én is, tegnap kettőkor értem haza, háromkor mentem matekra, aztán négytől tízig tanultam, szóval...
Vengeance, 2011, Lumberjill meccs meghajolo.gif  meghajolo.gif 
http://data.whicdn.com/images/25504706/tumblr_m1ggb5mhIz1r9cs61o1_400_large.gif

Bocsi,hogy ilyen későn írok... Én 17:25 körül érek haza,aztán tanulás és már 8-9 körül alszok,5:30-kor pedig kelhetek fel.
meghajolo.gif
2013. november 08. 19:31 #13386
- törölt felhasználó -    

WTF? blink.gif Hány éves ez a csaj?Ismeri egyáltalán AJ-t?Tud-e olyan oldalt csinálni mint te?Ha nem akkor üljön a sarokba krumplit pucolni
Nekem pár napja egy idióta tag (itt a Starity-n) írt,hogy xy-ről nem igaz a cikk amit legutóbb írtam... stb. Aztán írja,hogy "a blogod elégé gyatri... bocsi" Hát b***meg akkor minek nézed ha gyatri?Szépen megmondtam neki,hogy te is csináljál ilyen holnapot suli mellett.Más azt mondja,hogy jó a honlapom,de ő...
2013. november 08. 19:37 #13387
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.11.08. 19:31)
WTF?  blink.gif Hány éves ez a csaj?Ismeri egyáltalán AJ-t?Tud-e olyan oldalt csinálni mint te?Ha nem akkor üljön a sarokba krumplit pucolni 
Nekem pár napja egy idióta tag (itt a Starity-n) írt,hogy xy-ről nem igaz a cikk amit legutóbb írtam... stb. Aztán írja,hogy "a blogod elégé gyatri... bocsi" Hát b***meg akkor minek nézed ha gyatri?Szépen megmondtam neki,hogy te is csináljál ilyen holnapot suli mellett.Más azt mondja,hogy jó a honlapom,de ő...

Nem gondolom hogy túl idős lenne,ilyen színtű érettlenség a fiatalabb korosztályra vall. biggrin.gif
Az ilyen emberek véleményem szerint szimplán irigyek mert tisztában vannak azzal hogy ők képtelenek lennének ilyen színtű munkát felmutatni s türelmük se lenne egy honlap vezetéséhez. rolleyes.gif
A saját oldalamban több hónapos munkám van,már július óta viszem barátnőmmel,eszemben sincs felrúgni ezt egy ilyen ember miatt.
Megnéztem egyébként a tied és én csak azt tudom mondani le a kalappal,nekem kifejezetten tetszik az oldalad.Látom te is nyáron kezdted és szerintem az hogy valaki iskola mellett is ilyen kitartóan vigyen egy honlapot ahogy egyébként te is az értékelendő,akad nem egy ember aki ilyenkor hagyja abba. smileeee.gif
2013. november 08. 19:37 #13388
- törölt felhasználó -    
Mutáns..
http://31.media.tumblr.com/fe7e5b42fcd19d179a65f255907a9b60/tumblr_mrzic2LxBT1rnjfjfo1_400.gif
2013. november 08. 19:56 #13389
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.08. 19:37)
Nem gondolom hogy túl idős lenne,ilyen színtű érettlenség a fiatalabb korosztályra vall. biggrin.gif 
Az ilyen emberek véleményem szerint szimplán irigyek mert tisztában vannak azzal hogy ők képtelenek lennének ilyen színtű munkát felmutatni s türelmük se lenne egy honlap vezetéséhez. rolleyes.gif 
A saját oldalamban több hónapos munkám van,már július óta viszem barátnőmmel,eszemben sincs felrúgni ezt egy ilyen ember miatt.
Megnéztem egyébként a tied és én csak azt tudom mondani le a kalappal,nekem kifejezetten tetszik az oldalad.Látom te is nyáron kezdted és szerintem az hogy valaki iskola mellett is ilyen kitartóan vigyen egy honlapot ahogy egyébként te is az értékelendő,akad nem egy ember aki ilyenkor hagyja abba. smileeee.gif

Nem is kell velük foglalkozni.Egyik ismerősömnek elmondtam és még ő is fel volt háborodva,hogy mit írt az a tag.Jó,hogy nem Photoshop-pal csinálom a fejlécet,de nem olyan könnyű megcsinálni.Amúgy a tiéd is jó.. én augusztusba kezdtem el a honlapot csinálni egyedül és csak hétvégén tudom szerkeszteni,mert nem fogok csakis miatta feljönni suli után mikor hazajövök 17:25-kor
2013. november 08. 19:58 #13390
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.08. 18:40)
Azért igazán adhattál volna nekem jobb becenevet a leszbosznál..tudsz te többet is ennél! nea.gif  rohog.gif 
Direkt hagytam bent egyébként barátnőm javaslatára az üzeneteit,had égesse magát,nem én minősítem magam ilyesfajta viselkedéssel. rolleyes.gif 
Hát igen..mindig is tudtam hogy lesznek rajongóim..feltétlen küldök neki egy aláírást tőlem ha kapok postacímet,nem harapok ám.. wub3.gif

jó hogy tudok többet.. de te a LeszBoszit érdemled, érd be vele, te kecske! beee.gif
Virág az öltözőbe? a bonbonokat élőben kapod meg... blush.gif
2013. november 08. 19:58 #13391
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.08. 18:40)
Azért igazán adhattál volna nekem jobb becenevet a leszbosznál..tudsz te többet is ennél! nea.gif  rohog.gif 

Nekem is vannak rajongóim.Egyik osztálytársam az mondta,hogy mennyek színésznőnek w00t.gif Megnyerem az Oscar-t és olyan rajongói táborom lesz mint a Bíborkának rohog.gif
2013. november 08. 19:59 #13392
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunnygirl @ 2013.11.08. 19:58)
jó hogy tudok többet.. de te a LeszBoszit érdemled, érd be vele, te kecske! beee.gif
Virág az öltözőbe? a bonbonokat élőben kapod meg... blush.gif

Kecske?Miféle... kecske? crazy.gif
2013. november 08. 20:00 #13393
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.11.08. 19:58)
Nekem is vannak rajongóim.Egyik osztálytársam az mondta,hogy mennyek színésznőnek  w00t.gif Megnyerem az Oscar-t és olyan rajongói táborom lesz mint a Bíborkának  rohog.gif

elfelejtetted hogy van Belieber lelkem? most összetörted...sad.gif rohog.gif
2013. november 08. 20:00 #13394
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.11.08. 19:59)
Kecske?Miféle... kecske?  crazy.gif

Virslit ettem.. majonézzel. ez az eredménye. laugh.gif _nevet.gif
2013. november 08. 20:05 #13395
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunnygirl @ 2013.11.08. 20:00)
elfelejtetted hogy van Belieber lelkem? most összetörted...sad.gif rohog.gif

Miért? ohmy.gif Csak egy példa volt rohog.gif De nem csak színésznő leszek,hanem még ügyvéd is laugh.gif
2013. november 08. 20:06 #13396
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunnygirl @ 2013.11.08. 20:00)
Virslit ettem.. majonézzel. ez az eredménye. laugh.gif  _nevet.gif

Szeretem a kecskét!De ez titok secret.gif Osztálytársaim tudják rohog.gif
2013. november 08. 20:07 #13397
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.11.08. 19:56)
Nem is kell velük foglalkozni.Egyik ismerősömnek elmondtam és még ő is fel volt háborodva,hogy mit írt az a tag.Jó,hogy nem Photoshop-pal csinálom a fejlécet,de nem olyan könnyű megcsinálni.Amúgy a tiéd is jó.. én augusztusba kezdtem el a honlapot csinálni egyedül és csak hétvégén tudom szerkeszteni,mert nem fogok csakis miatta feljönni suli után mikor hazajövök 17:25-kor

Szerintem ez ígyis jó fejléc,nem mindig kell tele lennie mindenféle extrával ahhoz hogy igényes legyen. biggrin.gif
Idézet
jó hogy tudok többet.. de te a LeszBoszit érdemled, érd be vele, te kecske!  beee.gif 
Virág az öltözőbe? a bonbonokat élőben kapod meg...  blush.gif 

Najó,elismerem,nem is rossz becenév..igazán..egyedi thumbup2.gif
Tökéletes lesz,jó nagy doboz bombon legyen ám! stinker.gif
Idézet
Nekem is vannak rajongóim.Egyik osztálytársam az mondta,hogy mennyek színésznőnek  w00t.gif  Megnyerem az Oscar-t és olyan rajongói táborom lesz mint a Bíborkának  rohog.gif

Miért ne,simán elképzelhető rohog.gif
2013. november 08. 20:09 #13398
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2013.11.08. 20:07)
Szerintem ez ígyis jó fejléc,nem mindig kell tele lennie mindenféle extrával ahhoz hogy igényes legyen. biggrin.gif 
Najó,elismerem,nem is rossz becenév..igazán..egyedi thumbup2.gif 
Tökéletes lesz,jó nagy doboz bombon legyen ám! stinker.gif 
Miért ne,simán elképzelhető rohog.gif

Én,hogy színésznő? rohog.gif DiCaprioval fogom eljátszani a Titanic második részét ahol feltámad _nevet.gif Én leszek a Jack,ő pedig a Rose,vagy inkább fordítva? unsure.gif De olyan filmbe fogunk szerepelni ahol csak a kecskékről fog szólni a film
2013. november 08. 20:19 #13399
- törölt felhasználó -    
Mama Bella...
http://25.media.tumblr.com/f68aea08f4d5df28f08bfb436cdbba04/tumblr_mj2f9mUhLs1rwopdvo1_500.jpg
2013. november 08. 20:21 #13400
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.11.08. 20:09)
Én,hogy színésznő?  rohog.gif DiCaprioval fogom eljátszani a Titanic második részét ahol feltámad  _nevet.gif Én leszek a Jack,ő pedig a Rose,vagy inkább fordítva?  unsure.gif De olyan filmbe fogunk szerepelni ahol csak a kecskékről fog szólni a film

Tehát ha jól értem egy élőholt szerelmed lesz és egy kecskét fogtok nevelni?Izgalmas film,feltétlen megnézem majd. rohog.gif
1050 oldal 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1130.