Idézet (Sunnygirl @ 2013.10.29. 09:35)
Hell yeah! Hátha kap végre valami NORMÁLIS heel karaktert.
Amugy az igaz, hogy Triple H kiütötte Ortont?

Ha a mostani RAW adásról van szó akkor nem.Valóban kiütötték de az nem ő hanem Big Show volt.
Egyébként elég vegyes érzések kavarognak így bennem a Hell in a Cell és a RAW adás kapcsán.Na mondjuk nem tudom hogy akad-e még aki nem nézte meg és szeretné úgyhogy
előre kiemelem a spoiler tartalmat hogy aki nem szeretné tudni innentől ne olvassa.
Na természetesen az sejthető hogy A.J címvédésénél azok közt voltam akik a leginkább örültek,illetve a Cody/Goldust párosának győzelmét is boldogan fogadtam.Továbbá végig élt bennem a remény hogy Randy szerzi meg az övet és ez teljesült is.

(igaz,azt elismerem hogy sajnáltam kicsit Bryan-t is,az eddigi munkáját és a tehetségét teljes mértékben elismerem.)
Ami egyébként érdekes hogy Langstont korábban nem kedveltem,most valahogy mégis kezd érdekessé válni a karaktere számomra és a gálán produkált meccse talán a legjobbak között volt(engem legalábbis teljes mértékben le tudott kötni).
De hogy Miz-ből az elmúlt pár hétben miért lett boxzsák azt nem tudom,ennél sokkal többre lenne képes.
Na és persze a lényeg..őszintén szólva nem is bántam volna Cena övszerzését..ha nem ilyen hirtelen történik.Most jött vissza és máris egy övet birtokol,ez számomra elég furcsa,nem is igazán tudtam így örülni neki..nameg nem tudom miért volt ekkora herce-hurca Sandow táskaszerzése körül ha aztán most a beváltáskor vesztett,nagyobb meglepetésre számítottam vele kapcsolatban ennél.Nade természetesen azért gratulálok neki is.
Egyébként szoktam ám nézegeti azért az itt zajló dolgokat,nem tűntem el,jó volt látni hogy a topik alapvető tagjai közt én is meg lettem említve,jól esett,Zitának külön köszönöm hiszen ezt ő szedte össze.