Idézet (A.J.2013 @ 2013.10.28. 10:22)
Én nem csak A.J.-ről próbáltam beszélni,másokról is de én nem tehetek róla hogy te vagy ti nem szeretitek,engem nagyon bántott hogy mikor feltettem A.J.-ről és Lita-ról képeket,már mindjárt az jött le hogy nem A.J. soha nem lesz olyan mint Lita és ki beszélt arról hogy A.J. olyan mint Lita vagy egyáltalán azért raktam fel a képeket,csak azért raktam képeket mert mind kettőt imádom.és nem azért mert hogy hasonlít-e vagy nem..meg ott volt a Nattie-s dolog hogy A.J.-nek többet adnak mint Nattie-nek pedig Nattie többet érdemel meg ilyeneket..pl sokszor látom hogy a The Shield-ről is beszélgettek ,hát sajna én egyáltalán nem bírom őket de nem mondom a szemetekbe hogy nem beszélek veletek mert utálom a Shield-et nem én elfogadom hogy vannak kedvencetek de nem bántalak meg titeket és nem is szólók hogy én utálom a Shield-et semmit sem érnek nem ..de mind1 is nem akarok mindenért fesztivált csinálni,én be próbálok közétek illeszkedni de látszik vagy én nem tudok vagy csak ti nem akarjátok (bocs a kivételnek)
Mivel ott motoszkált a fejünkben a gondolat, ezért nem rejtettük véka alá a véleményünket, mivel nem fogjuk ahhoz igazítani a megnyílvánulásainkat, hogy most az neked jól esik avagy sem.
Én se szeretem a Shieldet és mégis megférek mellettük és akárhányszor negatív véleményt írok róluk, a többiek mindig meghallgatnak és nem átkoznak ki, mert úgy vélem itt demokrácia van.
Gyerek vagy még mindig és nehezebben viseled a kemény kritikát, ennyi az egész.

2 felhasználónak tetszik: