Pankráció III.
2013. szeptember 30. 21:14
Tényleg a Chinese Democracy volt a 2008-as Armageddon zenéje?
2013. október 01. 16:40
Nem mintha akkora élet lenne a topikban, de azért mondom (nem mintha sok mindenkit érdekelne), hogy én is mellőzni fogom mostanában az egészet... Starity-ra sem nagyon járok fel. El vagyok havazva, az órarendem mellé még egy csomó plusz dolog is csapódik... Örülök, ha hazaérek és ihatok egy bögre teát...

2013. október 01. 16:48
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.10.01. 16:40)
Nem mintha akkora élet lenne a topikban, de azért mondom (nem mintha sok mindenkit érdekelne), hogy én is mellőzni fogom mostanában az egészet... Starity-ra sem nagyon járok fel. El vagyok havazva, az órarendem mellé még egy csomó plusz dolog is csapódik... Örülök, ha hazaérek és ihatok egy bögre teát...

Az nem jó
Amúgy én is Szerdán-csütörtökön-pénteken nem leszek,mivel Erdei Iskolába megyünk..Talán pénteken este fele tudok lenni ,de az sem sok...
Ez mi??
2013. október 01. 16:51
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (A.J.2013 @ 2013.10.01. 16:48)
Az nem jó
Engem viszont érdekel hogy itt vagy-e ,mivel tényleg kezd kihalni a topik ,csak sajna mennek el a tagok.
Amúgy én is Szerdán-csütörtökön-pénteken nem leszek,mivel Erdei Iskolába megyünk..Talán pénteken este fele tudok lenni ,de az sem sok...
Ez mi??

Ez mi??

Ez kérlek valamilyen rákkal kapcsolatos kampány. Azt hiszem a mellrák ellen való harcot hirdetik és ezért bújtak rózsaszínbe..
2013. október 01. 16:57
Most mivan?? Kinél van a WWE Championshiep?? Egy szürke képet ad ki és nem látható ember ,csak egy ilyen fura név:Vacant
Ez most mi akar lenni??..
- Vacant
2013. október 01. 17:00
Idézet (Kazuo @ 2013.10.01. 16:51)
Ez kérlek valamilyen rákkal kapcsolatos kampány. Azt hiszem a mellrák ellen való harcot hirdetik és ezért bújtak rózsaszínbe..
Á,értem..
Imádom Summer ruháit! Nagyon csinik.
2013. október 01. 17:06
Úristen,miféle ősök lakják e-me bolygót?
Diego
El Torito
Fernando
Diego
El Torito
Fernando
2013. október 01. 18:50
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (A.J.2013 @ 2013.10.01. 16:57)
Most mivan?? Kinél van a WWE Championshiep?? Egy szürke képet ad ki és nem látható ember ,csak egy ilyen fura név:Vacant

- Vacant

Nézd meg a pár héttel ezelőtti Raw adásokat.
2013. október 01. 20:43
Idézet (riri17 @ 2013.10.01. 18:50)
Nézd meg a pár héttel ezelőtti Raw adásokat.
Mennyire élvezhetőek? Csak mert hallottam egy-két helyről, hogy elég jók voltak... El is olvasom az összefoglalásokat (nem Viasat), kíváncsi vagyok, kit takar ez a kérdőjel...
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. október 01. 20:53
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.10.01. 20:43)
Mennyire élvezhetőek? Csak mert hallottam egy-két helyről, hogy elég jók voltak... El is olvasom az összefoglalásokat (nem Viasat), kíváncsi vagyok, kit takar ez a kérdőjel...
Már én is kíváncsi vagyok..
Mióta nem AJ a Divas Champion? Lemaradtam..
2013. október 01. 22:11
mindenképp nézd!
sokkal jobb mint tavaly volt!
bár a 3-órás műsor idő továbbra is soknak tűnik!
2013. október 02. 18:37
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nagyon jók, érdemes megnézni.
2013. október 04. 13:04
Nem vagyok iskolában, és most késztetést érzek arra, hogy napokig Amz képeket nézegessek.
2013. október 04. 17:19
Na végre! Végre itthon vagyok,3 napig voltam Lengyel Anna-fürdőn az erdei iskolába,de azt kell mondjam hogy jó is volt és nem is...Szerdán indultunk;kb.5-kor értünk oda mert volt egy-két kitérő,sétáltunk az erdőben és tónál,de azt hittem ott halok meg,mert olyan hideg volt hogy majd meg fagytam és a tóhoz mentünk és az eléggé messze volt...Sötétedés után koromsötétben basszus,túráztunk ,miután visszaértünk a szállásra k**rvára rosszak voltunk;a fiúkat hivtuk hogy jöjjenek be a szobánba hogy üvegezzünk erre meg Laci bá ;osztályfőnök; kiküldi őket;két gyereket elbújtattunk az ágyunk alá aztán a tanárok meg keresték őket hogy hol vannak,minden lány azt mondta Laci bának hogy nincsenek itt,de Laci bá "persze ,tudom hogy itt vannak..." aztán tovább keresték őket ,ujra bejött a tanár " kapnak 3 percet a fiúk hogy előjöjjenek" hát nagyon nem úgy volt ;órákig bujtattuk őket az ágyunk alatt;aztán idök mulva lementek a fiuk akiket elbujtattunk hogy megvannak;aztán meg megbüntette őket;ez kb hajnali 2-kor volt,aztán a lányokkal nem voltunk álmosak ezárt felkapcsoltuk a lámpákat ,aztán kiderült hogy Laci bá meg ott volt az ajtónk elött hogy minket figyeljen,nagyon rosszak voltunk basszus le-föl mászkáltunk hajnal az egész házban...kb. hajnali 4-5-kor keztünk aludni,de össz-vissz kb 2 órát aludtunk...Reggel fél 8-kor keltett Lacibá azután lehuzta rólunk a takarókat...na ugrok kicsit estéhez...este sütöttünk szalonnál virslit stb...aztán korom sötétben lementünk a tóhoz csillagokat nézni ,ez is kb 11-kor lehetett(este) b*zdmeg ott mindenki esett össze ahogy mentünk mert mindenbe elestünk
görcsöltem már ugy röhögtünk
na most már este nem voltunk annyira rosszak ;aludtunk valamennyit..Ja nem vissza az estéhez a fiuk fiután visszaértünk a tótol a szálláshoz,a fik fatuskókat nyomtak ki...A tanár megmondta hogy kb én 100 kitudok nyomni,hát ugy is lett..kinyomtam..na vissza reggelhez...Laci bá keltett megint megfogta a lábunkat és basszus lerángatott az ágyról..aztán 10-kor mentünk turázni de ugy hogy egyedül kellett hazamennünk ,két fiuval voltam és mellettem még két lány ;hát elvesztünk..ki mentünk lengyel határa szélére és basszus 2 órába sikerült kimászkálni onnan..aztán elmentünk a Rudi-t megnézni(Gím szarvast) meg a vaddisznókat stb..És 3-man voltunk és ki akart ugrani a szarvas..de akkora volt hogy 2 méteres kaput áttudja ugrani helyből! Azután indulás volt haza...
2013. október 04. 18:11
|
|
riri17coup d'état |
|
Szerintem lassan meg kéne beszélnünk ezt az egész dolgot. Felesleges halogatnunk tovább, mert csak rosszabb lesz. Úgy viselkedünk egymással, mintha soha nem is ismertük volna egymást, pedig nem kis ideje vagyunk így együtt jóban-rosszban. Mindenki stresszes, mindenki egymás agyára megy, de akkor is...értitek.
#iwant *-*
#iwant *-*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.