Starity

Pankráció III.

1050 oldal 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 27. 19:43 #12821
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.09.27. 19:39)
Szia, Bia. Most meglepődtem.
http://31.media.tumblr.com/095ef9782a026475b497ba4790a6b165/tumblr_mtqp9zKWyD1s8lr09o3_250.gifhttp://25.media.tumblr.com/9f7b8c8c24511fbfd3c69b73b9a00329/tumblr_mtqp9zKWyD1s8lr09o1_250.gif
http://25.media.tumblr.com/034f101791652772d29fa53abce00462/tumblr_mtqp9zKWyD1s8lr09o2_250.gifhttp://31.media.tumblr.com/5a2006d13854b81d7e3e1ac666043f51/tumblr_mtqp9zKWyD1s8lr09o4_250.gif

Pontosan min..?
2013. szeptember 27. 19:56 #12822
- törölt felhasználó -    
a legjobban
http://25.media.tumblr.com/9522bebdc90cfb2d8c464dad26c3e037/tumblr_mq5i8tPxH41r93wmwo1_250.gifhttp://24.media.tumblr.com/f2a30de4b5b00a67ec7e6cb788afc281/tumblr_mq5i8tPxH41r93wmwo2_250.gif
2013. szeptember 27. 20:31 #12823
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.09.27. 19:56)
a legjobban
http://25.media.tumblr.com/9522bebdc90cfb2d8c464dad26c3e037/tumblr_mq5i8tPxH41r93wmwo1_250.gifhttp://24.media.tumblr.com/f2a30de4b5b00a67ec7e6cb788afc281/tumblr_mq5i8tPxH41r93wmwo2_250.gif

meghajolo.gif
Naa, nem topikpartyról volt szó? sad.gif
2013. szeptember 27. 20:57 #12824
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Sunnygirl @ 2013.09.27. 20:31)
meghajolo.gif 
Naa, nem topikpartyról volt szó? sad.gif

Ebből nem igen lesz party..
2013. szeptember 27. 21:01 #12825
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.09.27. 20:57)
Ebből nem igen lesz party..

Na ne csináljuk már! Bia, ez nem jó így! Azt hittem hogy ez egy lazítós péntek este lesz! Partyval, pónikkal, meg a franc tudja mivel! De tévedtem, jó, mindegy. Ezzel a helyzettel én már nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni. Szerintem, Zita, ha ezt látod: kezd igazad lenni.. elismerem.
2013. szeptember 27. 21:05 #12826
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunnygirl @ 2013.09.27. 21:01)
Na ne csináljuk már! Bia, ez nem jó így! Azt hittem hogy ez egy lazítós péntek este lesz! Partyval, pónikkal, meg a franc tudja mivel! De tévedtem, jó, mindegy. Ezzel a helyzettel én már nem tudok, és nem is akarok mit kezdeni. Szerintem, Zita, ha ezt látod: kezd igazad lenni.. elismerem.

Éppen az a baj, basszus... Ez most nem úgy működik, hogy eltervezzük, hogy minden szupi lesz, és akkor biztosan így is kell lennie... Egyszerűen szerintem már nem vagyunk olyanok, mint akkor. És ezen nem lehet annyit változtatni, nem lehet "visszamenni" a tavalyi énünkbe... Pedig én nagyon szerettem ezt a topikot, illetve nagyon szeretem. Csak valahogy teljesen megszűnt köztünk az a fajta összhang, ami egy ilyen csapat állandó fenntartásához kell...
2013. szeptember 27. 21:07 #12827
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.09.27. 21:05)
Éppen az a baj, basszus... Ez most nem úgy működik, hogy eltervezzük, hogy minden szupi lesz, és akkor biztosan így is kell lennie... Egyszerűen szerintem már nem vagyunk olyanok, mint akkor. És ezen nem lehet annyit változtatni, nem lehet "visszamenni" a tavalyi énünkbe... Pedig én nagyon szerettem ezt a topikot, illetve nagyon szeretem. Csak valahogy teljesen megszűnt köztünk az a fajta összhang, ami egy ilyen csapat állandó fenntartásához kell...

Feszült a levegő, érted? Egyszerűen nem bírok itt maradni.. de még a Starityn se. Nemhogy itt, a topikban...
2013. szeptember 27. 21:14 #12828
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Most mondhatnám azt, hogy Zitu is és én is megmondtam már jó régen, hogy semmi se olyan, mint régen, de akkor még ez jönne ki az egészből, hogy az orrotok alá dörgölök mindent. Pardon, már meg is tettem. Szerintem senki se élje bele magát abba, hogy valaha is feláll a régi csapat, mert azt most gyorsan verjétek ki a fejetekből. Olyan már nem lesz soha többé és ez ha tetszik, ha nem, ez az igazság. pardon.gif Régebben amiatt aggódtam, hogy csak ne legyen veszekedés, mert másból se állt ki a topik, csak egyik konfliktus követte a másikat, ha volt alapja, ha nem. Tőlem abszolút ne várjátok, hogy próbáljam visszahozni a régi topikot vagy hogy legyek örökké a topik tagja, mert fizikai képtelenség. pardon.gif Egy folyóba nem lehet kétszer belelépni...igen, régen valamiféle család voltunk, de már nem vagyunk azok.
Óóó és én mennyi mindent nem írtam le nektek, amit éreztem a topikkal kapcsolatban, mert nem akartam rontani a hangulatot meg a levegőt...de mennyi mindent. De inkább most is hallgatok, mert még a végén mindenki kiutál.
Here we are...
2013. szeptember 27. 21:21 #12829
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.09.27. 21:14)
Most mondhatnám azt, hogy Zitu is és én is megmondtam már jó régen, hogy semmi se olyan, mint régen, de akkor még ez jönne ki az egészből, hogy az orrotok alá dörgölök mindent. Pardon, már meg is tettem. Szerintem senki se élje bele magát abba, hogy valaha is feláll a régi csapat, mert azt most gyorsan verjétek ki a fejetekből. Olyan már nem lesz soha többé és ez ha tetszik, ha nem, ez az igazság. pardon.gif Régebben amiatt aggódtam, hogy csak ne legyen veszekedés, mert másból se állt ki a topik, csak egyik konfliktus követte a másikat, ha volt alapja, ha nem. Tőlem abszolút ne várjátok, hogy próbáljam visszahozni a régi topikot vagy hogy legyek örökké a topik tagja, mert fizikai képtelenség. pardon.gif Egy folyóba nem lehet kétszer belelépni...
Óóó és én mennyi mindent nem írtam le nektek, amit éreztem a topikkal kapcsolatban, mert nem akartam rontani a hangulatot meg a levegőt...de mennyi mindent. De inkább most is hallgatok, mert még a végén mindenki kiutál.
Here we are...

Jó, akkor én itt végeztem. Ne haragudjatok, próbáltam visszahozni mindenkit, mert nekem fontos volt ez a topik. Bármit tettem, sose jött össze. Sajnálom, már én is rájöttem, semmi nem lesz ugyanolyan. Túl naiv voltam, és most nagyon koppantam. Bár... megszoktam, szóval..:') Szerettem volna, tényleg, és elismerem, nagyon akartam, hogy mindenki visszajöjjön, és minden a régi legyen, happy meg minden.. de ez lehetetlen... Sajnálom. Hiányzik a régi topik, Andy, Kriszta, a Tündik, és minden régi topiklakó... Azt hiszem ennyi. Hát... nem erre számítottam. De ez is jobb mint a semmi.
És ha már Bia dallal búcsúzik, akkor én is..
2013. szeptember 27. 21:29 #12830
- törölt felhasználó -    
"When you're young... everything seems perfect, everything's okay..." Ezzel a két mondattal szeretném jellemezni az egész "topik-varázst", amiben részünk volt, és ami talán idáig tartott...
2013. szeptember 27. 21:30 #12831
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.09.27. 21:29)
"When you're young... everything seems perfect, everything's okay..." Ezzel a két mondattal szeretném jellemezni az egész "topik-varázst", amiben részünk volt, és ami talán idáig tartott...

Hát akkor... sziamindenki.:3
2013. szeptember 27. 21:30 #12832
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Sunnygirl @ 2013.09.27. 21:21)
Jó, akkor én itt végeztem. Ne haragudjatok, próbáltam visszahozni mindenkit, mert nekem fontos volt ez a topik. Bármit tettem, sose jött össze. Sajnálom, már én is rájöttem, semmi nem lesz ugyanolyan. Túl naiv voltam, és most nagyon koppantam. Bár... megszoktam, szóval..:') Szerettem volna, tényleg, és elismerem, nagyon akartam, hogy mindenki visszajöjjön, és minden a régi legyen, happy meg minden.. de ez lehetetlen... Sajnálom. Hiányzik a régi topik, Andy, Kriszta, a Tündik, és minden régi topiklakó... Azt hiszem ennyi. Hát... nem erre számítottam. De ez is jobb mint a semmi.
És ha már Bia dallal búcsúzik, akkor én is..

Már megbocsáss Domcsi, nem kötözködésképpen írom le, de amíg odavoltam nem egy alkalommal, akkor se te, se a topik egy része még privátban se keresett meg engem, hogy ugyan hogy vagyok és volt olyan, hogy egy hónapig be se néztem, pedig be kell valljam, azért voltak olyan időszakjaim, amikor arra vágytam, hogy valakivel megoszthassam a gondjaimat vagy egyszerűen csak azt akartam érezni, hogy tartozok valahová. Mit akarunk ezen visszahozni, ha még nem is hiányoljuk azokat, akik leléptek és még egy nyamvadt priváttal se tudjuk megdobni az adott személyt??? És itt nemcsak rólad vagy rólam van szó, hanem mindenkiről.
De nem kívánok itt lelkizni...
2013. szeptember 27. 21:32 #12833
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.09.27. 21:30)
Már megbocsáss Domcsi, nem kötözködésképpen írom le, de amíg odavoltam nem egy alkalommal, akkor se te, se a topik egy része még privátban se keresett meg engem, hogy ugyan hogy vagyok és volt olyan, hogy egy hónapig be se néztem. Mit akarunk ezen visszahozni, ha még nem is hiányoljuk azokat, akik leléptek??? És itt nemcsak rólad vagy rólam van szó, hanem mindenkiről.
De nem kívánok itt lelkizni...

Amióta így összevesztem mindenkivel, senkit se keresek én, csak Zitát. Amúgy nem egyszer kezdtem el írni, de aztán mégse.
2013. szeptember 27. 21:37 #12834
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Sunnygirl @ 2013.09.27. 21:32)
Amióta így összevesztem mindenkivel, senkit se keresek én, csak Zitát. Amúgy nem egyszer kezdtem el írni, de aztán mégse.

Mert most úgy őszintén, minek nézel te engem Domcsi: azt gondolod, hogy elküldenélek a fenébe, ha rám írnál? Ha ezt kinéznéd belőlem, akkor...hát...nem esne valami jól.
Úgy gondolom, hogy nagyjából sikerült rendezni a dolgokat, persze, nem felejtettem el a dolgokat, de attól még emberként kezellek és nem utállak.
2013. szeptember 27. 21:40 #12835
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.09.27. 21:37)
Mert most úgy őszintén, minek nézel te engem Domcsi: azt gondolod, hogy elküldenélek a fenébe, ha rám írnál? Ha ezt kinéznéd belőlem, akkor...hát...nem esne valami jól.
Úgy gondolom, hogy nagyjából sikerült rendezni a dolgokat, persze, nem felejtettem el a dolgokat, de attól még emberként kezellek és nem utállak.

Nem, nem nézlek annak, de még mindig nem tudom, hogy hányadán is állunk a dolgoknak!
Nem utálsz... de nem is szeretsz.
2013. szeptember 27. 21:48 #12836
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Idézet (Sunnygirl @ 2013.09.27. 21:40)
Nem, nem nézlek annak, de még mindig nem  tudom, hogy hányadán is állunk a dolgoknak!
Nem utálsz... de nem is szeretsz.

Igen, valóban nem vagyunk puszipajtások, mert történtek dolgok, de inkább gondolj bele abba, hogy te csak a töredékét követted el annak, amit egy másik személy elkövetett ellenem és nem mellesleg azt a személyt rühellem. Szóval az utálatról ennyit...én teljesen másképp értelmezem az utálat és a szeretet szót. Nem szeretek dobálózni velük, ezért is mondom ritkábban. Igen, valóban nem mondom azt, hogy szeretlek, mert ezt inkább barátnőknek szoktam mondani, viszont kedvelni azért kedvellek.
Ez tudod úgy megy, ha nem teszel érte, akkor én magamtól nem utálhatlak. Szóval ha segítség kéne vagy valami ilyesmi, akkor még mindig nagyon szívesen segítenék, ha bajod lenne, akkor én még mindig nagyon szívesen meghallgatnálak és szívesen adnék tanácsot...szóval azt nem állítom, hogy a világon mindent megtennék érted, de nagyon sok mindent megtennék a múltban történtek után is.
néha túlságosan is elnéző vagyok mindenkivel szemben...ez az átkom.
2013. szeptember 27. 21:54 #12837
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2013.09.27. 21:48)
Igen, valóban nem vagyunk puszipajtások, mert történtek dolgok, de inkább gondolj bele abba, hogy te csak a töredékét követted el annak, amit egy másik személy elkövetett ellenem és nem mellesleg azt a személyt rühellem. Szóval az utálatról ennyit...én teljesen másképp értelmezem az utálat és a szeretet szót. Nem szeretek dobálózni velük, ezért is mondom ritkábban. Igen, valóban nem mondom azt, hogy szeretlek, mert ezt inkább barátnőknek szoktam mondani, viszont kedvelni azért kedvellek. 
Ez tudod úgy megy, ha nem teszel érte, akkor én magamtól nem utálhatlak. Szóval ha segítség kéne vagy valami ilyesmi, akkor még mindig nagyon szívesen segítenék, ha bajod lenne, akkor én még mindig nagyon szívesen meghallgatnálak és szívesen adnék tanácsot...szóval azt nem állítom, hogy a világon mindent megtennék érted, de nagyon sok mindent megtennék a múltban történtek után is.
néha túlságosan is elnéző vagyok mindenkivel szemben...ez az átkom.

Az utolsó mondat az most betett..
Én szerintem itt befejeztem. Úgy mindent. Priviben elérhető vagyok. Ha keresnétek. Csókacsaládoknak.
2013. szeptember 27. 22:32 #12838
- törölt felhasználó -    
Hamár itt elterelődött a téma kis pozitívumként én szeretnék köszönetet mondani különösképp Zitának és Kazuonak akiknek bármikor írni tudtam mikor segítségre volt szükségem főképp a honlapom során,leginkább persze fordítási témákban,hálás vagyok nagyon hogy tudok kitől kérdezni ha bizonytalan lennék. smileeee.gif (Szerencsére fokozatosan fejlődök,egyre jobban boldugulok a fordítások terén is.)
Egyébként engem se keresett a többség(tisztelet a kivételnek persze,Zitával többször beszéltem smileeee.gif ) hogy hiányolna a topikból,ez azthiszem nem egyedi eset..nem mondom hogy jó érzés volt az a tény hogy bár láttam hogy itt folyamatosan zajlanak a dolgok,az én jelenlétem hiánya nem igazán jelentett problémát de mindegy is,őszintén szólva én ezt egy idő után megszoktam és egyszerűen és inkább azt a megoldást választottam hogy nem jártam be sűrűn ide..én nem szeretek és nem is akarok feltétlen vitázni ha nem muszáj és nem is várom el senkitől hogy folyamatosan azt figyelje vajon én mit csinálok.
Mindenki idősödik és mindenki változik is valamilyen szinten,ez egyébként várható volt sajnos..mindenesetre nem akarom túlzottan elnyújtani ezt a témát és fárasztani itt mindenkit. rohog.gif
Bármiről van szó továbbra is elérhető vagyok egyébként szóval szívesen segítek bárkinek ha szükség van rá,legyen szó profilcsinosításról(pl:feliratok) vagy bármi egyébről. biggrin.gif
(Najó,mondjuk azért angollal kapcsolatos kérdésekkel még nem feltétlenül hozzám érdemes rögtön jönni azthiszem,az még túlzás lenne.. rohog.gif )
Nekem is elkezdődtek egyébként a faktos évek,az én szabadidőm is jelentősen csökkent bár legalább olyan faktok mellett döntöttem amikkel úgy elvagyok.
Mindenesetre ennyit szerettem volna,további szép estét mindenkinek.
http://kepfeltoltes.hu/130830/tumblr_mrinfntlZS1rso9lmo1_250_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/130830/tumblr_mrinfntlZS1rso9lmo2_250_www.kepfeltoltes.hu_.gif
2013. szeptember 27. 22:40 #12839
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2013.09.27. 22:32)
Hamár itt elterelődött a téma kis pozitívumként én szeretnék köszönetet mondani különösképp Zitának és Kazuonak akiknek bármikor írni tudtam mikor segítségre volt szükségem főképp a honlapom során,leginkább persze fordítási témákban,hálás vagyok nagyon hogy tudok kitől kérdezni ha bizonytalan lennék. smileeee.gif (Szerencsére fokozatosan fejlődök,egyre jobban boldugulok a fordítások terén is.)
Egyébként engem se keresett a többség hogy hiányolna a topikból,ez azthiszem nem egyedi eset..nem mondom hogy jó érzés volt az a tény hogy bár láttam hogy itt folyamatosan zajlanak a dolgok,az én jelenlétem hiánya nem igazán jelentett problémát de mindegy is,őszintén szólva én ezt egy idő után megszoktam és egyszerűen és inkább azt a megoldást választottam hogy nem jártam be sűrűn ide..én nem szeretek és nem is akarok feltétlen vitázni ha nem muszáj és nem is várom el senkitől hogy folyamatosan azt figyelje vajon én mit csinálok.
Mindenki idősödik és mindenki változik is valamilyen szinten,ez egyébként várható volt sajnos..mindenesetre nem akarom túlzottan elnyújtani ezt a témát és fárasztani itt mindenkit. rohog.gif 
Bármiről van szó továbbra is elérhető vagyok egyébként szóval szívesen segítek bárkinek ha szükség van rá,legyen szó profilcsinosításról(pl:feliratok) vagy bármi egyébről. biggrin.gif 
(Najó,mondjuk azért angollal kapcsolatos kérdésekkel még nem feltétlenül hozzám érdemes rögtön jönni azthiszem,az még túlzás lenne.. rohog.gif )
Nekem is elkezdődtek egyébként a faktos évek,az én szabadidőm is jelentősen csökkent bár legalább olyan faktok mellett döntöttem amikkel úgy elvagyok.
Mindenesetre ennyit szerettem volna,további szép estét mindenkinek.
http://kepfeltoltes.hu/130830/tumblr_mrinfntlZS1rso9lmo1_250_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/130830/tumblr_mrinfntlZS1rso9lmo2_250_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Amúgy mintha engem kerestek volna... senki nem keresett. Csak Zitu. De Ő is csak néha...
Én is lezártam, már mindegy. Én is szépestét kívánok, ja, és angollal márcsakazértis hozzád fordulok.biggrin.gif
2013. szeptember 28. 09:05 #12840
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunnygirl @ 2013.09.27. 22:40)
Amúgy mintha engem kerestek volna... senki nem keresett. Csak Zitu. De Ő is csak néha...

Legalább ezt ne mondd... ohmy.gif
1050 oldal 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

A.J. Lee A.J. Lee 1130.