Idézet (Kazuo @ 2013.09.27. 16:27)
Itt aztán nagyon letargikus a hangulat emberek. Azt hittem, hogyha lelépek, akkor nagyon beindul a parti, vagyis amennyire beindulhat iskolkezdésnél a parti...szóval na, értitek.
Az igazat megvallva ne várjátok el, hogy minden egyes nap jöjjek és írjam itt az őrült agymenéseimet, mert csakúgy mint nektek, nekem is beindult a suli és ez az évem az eddigi legnehezebb. Nem elég, hogy elég sokat kell idegeskednem a tanulás és a faktok miatt, még magánéletemben is mindig van valami baj. De ezt nem kívánom boncolgatni, remélem megértitek. A suli teljesen lefáraszt és örülök, ha - na jó, inkább egy szebb példát mondok, mert nem kívánok káromkodni - leülhetek a gép elé és pihenhetek. És az a baj, hogy hiába jön a hétvége, annyira gyorsan eltelik, hogy tisztára úgy tűnik, mintha csak leültem volna megnézni egy filmet. Jesszusom, mi lesz velem jövőre...
Néhányszor benéztem, de mint észrevettétek nem reagáltam semmit se, mert úgy éreztem, hogy fölöslegesen nem ontom magamból a szavakat, mert nem lenne semmi értelem. Azzal egyetértek, hogy már nem vagyunk olyanok, mint amilyenek voltunk, mert elég sok minden történt velünk az idő előrehaladtával. Nem tudom, hogy olvastatok-e már filozófiával kapcsolatos dokumentumokat, - szerintem egyet-kettőt nyálazzatok át, lehet, hogy nem olyan izgalmas, mint a Gyűrűk ura, a Twilight (mi az a szenny te...) vagy a Facebookos nyílvános veszekedések, de nagyon igazak és elgondolkodtatóak - de van egy olyan elv, hogy egy ember nem léphet bele ugyanabba a folyóba. Tudjátok ez miért nem lehetséges? Aki esetleg tudja a megfejtést, akkor az tudja nagyon jól, hogy ez ránk, emberekre is vonatkozik. Én például már nem is tartom egyik-másik taggal a kapcsolatot - ami persze rohadtul rosszul esik nekem, elvégre még pár hónapja ment a nagy "Kedvellek!" szöveg, de úgy tűnik, hogy csak dobálóztak vele. Vagyis igen, teljes mértékben. -, mert úgy vagyok vele, hogy minek? Aki nem keres, annak nem is hiányzok, nem igaz? Abba pedig már belefáradtam, hogy mindig én keressem a másikat. Most soroljam fel, hogy kikkel tartom a kapcsolatot, vagy kikkel tartom úgy-ahogy? Mit, mit érnék vele?
Szóval úgy döntöttem, hogy azért vissza-vissza jövök és megpróbálok megint beilleszkedni a csapatba. Amúgy ha valamiről túlságosan is negatív lesz a véleményem, akkor ne vegyétek magatokra, tudjátok, hogy néha szeretek "fecsegni" és véleményt nyílvánítani. Ha esetleg van kedve a társaságnak hozzá, akkor én benne vagyok egy ma esti topikparty-féleségben.
Jézusom, elsírtam magam ahogy olvastam.. Igen, megértünk téged, igen, nagyon hiányzol nekünk, a topik-party jöhet, és hogy vissza akarsz illeszkedni? Azt lesheted. Ugyanis MÉG MINDIG TELJES JOGÚ TAG VAGY!!!