Pankráció III.
2013. szeptember 19. 20:04
Forever and Always love you Latino Heat.
2013. szeptember 20. 08:45
Sziasztok!
Először is ne haragudjatok, hogy egészen idáig nem jöttem, de az az igazság, hogy hétfőtől csütörtökig 16 óráig suliban vagyok (felkészítők a felvételire) és még utána érek haza, és tanulok másnapra, szóval számtalan alkalommal egyáltalán nem gépeztem napokig, ha meg igen, akkor is csak üzikre válaszoltam, meg a mail-jeimet csekkoltam (rokonok írtak Miami-ból). Most, egy drága influenzának köszönhetően vagyok itthon, és iszogatom a kamillateámat (bah.) óránként mérem a lázamat, és próbálom lekötni magam a géppel, de az igazság az, hogy amikor ilyen szrul van az ember sokszor még ez sem segít. Na mindegy, kicsit részletes lett a helyzetjelentés, de inkább többet, mint kevesebbet.
#aztarohadtdeszeretem
Először is ne haragudjatok, hogy egészen idáig nem jöttem, de az az igazság, hogy hétfőtől csütörtökig 16 óráig suliban vagyok (felkészítők a felvételire) és még utána érek haza, és tanulok másnapra, szóval számtalan alkalommal egyáltalán nem gépeztem napokig, ha meg igen, akkor is csak üzikre válaszoltam, meg a mail-jeimet csekkoltam (rokonok írtak Miami-ból). Most, egy drága influenzának köszönhetően vagyok itthon, és iszogatom a kamillateámat (bah.) óránként mérem a lázamat, és próbálom lekötni magam a géppel, de az igazság az, hogy amikor ilyen szrul van az ember sokszor még ez sem segít. Na mindegy, kicsit részletes lett a helyzetjelentés, de inkább többet, mint kevesebbet.
#aztarohadtdeszeretem
2013. szeptember 20. 12:37
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Hát baszki, hétfőn megyek újra suliba, de szrabbul vagyok, mint voltam. Valami hülye porizét kell innom, amitől kihullik a hajam, olyan keserű, bedugult a fülem, ráadásul előbb nem hallottam a Teen Wolf egyik részét, mert végigköhögtem az egészet, plusz hangfalam sincs. De Derek gyógyító hatású, esküszöm.

1 felhasználónak tetszik:
Lilimooo
2013. szeptember 20. 15:59
Idézet (Lilimooo @ 2013.09.19. 21:46)
Ne érdekeljen senkit, hogy közülük csak Chelle volt Díva bajnok.. [a többit meg megtartom magamnak.]

Miért nem lepődöm meg, hogy megint Trish vezet, megint ő van magasztalva? És akkor Amy a túlértékelt, meg a tököm tudja, mi. Persze
2013. szeptember 20. 18:00
*spoiler*
Ez most nagyon sokkolt

Ez most nagyon sokkolt

2013. szeptember 20. 18:03
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.09.20. 12:37)
Hát baszki, hétfőn megyek újra suliba, de szrabbul vagyok, mint voltam. Valami hülye porizét kell innom, amitől kihullik a hajam, olyan keserű, bedugult a fülem, ráadásul előbb nem hallottam a Teen Wolf egyik részét, mert végigköhögtem az egészet, plusz hangfalam sincs. De Derek gyógyító hatású, esküszöm.
A Derekes részt száznegyven százalékosan alátudom támasztani..
riri17
2013. szeptember 20. 18:23
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.09.20. 18:03)
A Derekes részt száznegyven százalékosan alátudom támasztani..
Annyira...
#thankyouWWE Már csak ez hiányzott az életemből.
Lilimooo
2013. szeptember 20. 20:32
Idézet (Lilimooo @ 2013.09.20. 19:39)
És még ezután jött a RAW.
Miajóisten volt a RAW-ban?
Amúgy hahi, én nem vagyok beteg, ma fizikából csak nekem lett 4-es a dogám, a többinek 5-ös lett.
Lilimooo
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!