Pankráció III.
2013. szeptember 19. 20:04
Forever and Always love you Latino Heat.
2013. szeptember 20. 08:45
Sziasztok!
Először is ne haragudjatok, hogy egészen idáig nem jöttem, de az az igazság, hogy hétfőtől csütörtökig 16 óráig suliban vagyok (felkészítők a felvételire) és még utána érek haza, és tanulok másnapra, szóval számtalan alkalommal egyáltalán nem gépeztem napokig, ha meg igen, akkor is csak üzikre válaszoltam, meg a mail-jeimet csekkoltam (rokonok írtak Miami-ból). Most, egy drága influenzának köszönhetően vagyok itthon, és iszogatom a kamillateámat (bah.) óránként mérem a lázamat, és próbálom lekötni magam a géppel, de az igazság az, hogy amikor ilyen szrul van az ember sokszor még ez sem segít. Na mindegy, kicsit részletes lett a helyzetjelentés, de inkább többet, mint kevesebbet.
#aztarohadtdeszeretem
Először is ne haragudjatok, hogy egészen idáig nem jöttem, de az az igazság, hogy hétfőtől csütörtökig 16 óráig suliban vagyok (felkészítők a felvételire) és még utána érek haza, és tanulok másnapra, szóval számtalan alkalommal egyáltalán nem gépeztem napokig, ha meg igen, akkor is csak üzikre válaszoltam, meg a mail-jeimet csekkoltam (rokonok írtak Miami-ból). Most, egy drága influenzának köszönhetően vagyok itthon, és iszogatom a kamillateámat (bah.) óránként mérem a lázamat, és próbálom lekötni magam a géppel, de az igazság az, hogy amikor ilyen szrul van az ember sokszor még ez sem segít. Na mindegy, kicsit részletes lett a helyzetjelentés, de inkább többet, mint kevesebbet.
#aztarohadtdeszeretem
2013. szeptember 20. 12:37
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Hát baszki, hétfőn megyek újra suliba, de szrabbul vagyok, mint voltam. Valami hülye porizét kell innom, amitől kihullik a hajam, olyan keserű, bedugult a fülem, ráadásul előbb nem hallottam a Teen Wolf egyik részét, mert végigköhögtem az egészet, plusz hangfalam sincs. De Derek gyógyító hatású, esküszöm.

1 felhasználónak tetszik:
Lilimooo
2013. szeptember 20. 15:59
Idézet (Lilimooo @ 2013.09.19. 21:46)
Ne érdekeljen senkit, hogy közülük csak Chelle volt Díva bajnok.. [a többit meg megtartom magamnak.]

Miért nem lepődöm meg, hogy megint Trish vezet, megint ő van magasztalva? És akkor Amy a túlértékelt, meg a tököm tudja, mi. Persze
2013. szeptember 20. 18:00
*spoiler*
Ez most nagyon sokkolt

Ez most nagyon sokkolt

2013. szeptember 20. 18:03
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (riri17 @ 2013.09.20. 12:37)
Hát baszki, hétfőn megyek újra suliba, de szrabbul vagyok, mint voltam. Valami hülye porizét kell innom, amitől kihullik a hajam, olyan keserű, bedugult a fülem, ráadásul előbb nem hallottam a Teen Wolf egyik részét, mert végigköhögtem az egészet, plusz hangfalam sincs. De Derek gyógyító hatású, esküszöm.
A Derekes részt száznegyven százalékosan alátudom támasztani..
riri17
2013. szeptember 20. 18:23
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2013.09.20. 18:03)
A Derekes részt száznegyven százalékosan alátudom támasztani..
Annyira...
#thankyouWWE Már csak ez hiányzott az életemből.
Lilimooo
2013. szeptember 20. 20:32
Idézet (Lilimooo @ 2013.09.20. 19:39)
És még ezután jött a RAW.
Miajóisten volt a RAW-ban?
Amúgy hahi, én nem vagyok beteg, ma fizikából csak nekem lett 4-es a dogám, a többinek 5-ös lett.
Lilimooo
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.