Pankráció III.
2013. szeptember 18. 17:35
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (A.J.2013 @ 2013.09.18. 17:20)
A.J.-nek tényleg tetoválás van a nyakán???Bár nem tudom hogy ez az övé-e ,de mindenhol ezt írják;WWE.com,Facebook stb...
Szerintetek ez az övé?

Szerintetek ez az övé?

Az övé, az a dátum, mikor megnyerte az övet:)
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. szeptember 18. 17:42
Idézet (Lilimooo @ 2013.09.18. 17:35)
Az övé, az a dátum, mikor megnyerte az övet:)
Aahaa,értem ! Bár nem értettem először hogy mit jelent de szép,jó lett!!
2013. szeptember 18. 19:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Most a díváknál ki a heel meg ki a face.?

AJ beszéde jó volt, szép volt, cuki volt, igaz volt, jah, nem, nem volt igaz. Akkor lett volna, ha Nattie nincs ott. Ez kvára fájt, mert Nattie a legjobb díva, aki sajnos egy Total Divas nevű realityszerűségben játszik, amit utál, látszik is rajta, de nembaj.
Rossz azt látni, hogy Nattie, aki gyerekkora óta ebben él, ezt imádja, és ennyire jól űzi, egy ilyen szrban van és ezt kell hallgatnia. AJ tényleg többet ért el, mint Nattie...ami nem igazságos, szerintem.
Egyébként Naomi is elég jól nyomja, a Bellákat is szeretem, de hogy ez a műsor mire kell... Csak leégetik magukat..

AJ beszéde jó volt, szép volt, cuki volt, igaz volt, jah, nem, nem volt igaz. Akkor lett volna, ha Nattie nincs ott. Ez kvára fájt, mert Nattie a legjobb díva, aki sajnos egy Total Divas nevű realityszerűségben játszik, amit utál, látszik is rajta, de nembaj.
Egyébként Naomi is elég jól nyomja, a Bellákat is szeretem, de hogy ez a műsor mire kell... Csak leégetik magukat..
2013. szeptember 19. 15:06
Idézet (riri17 @ 2013.09.18. 19:03)
Most a díváknál ki a heel meg ki a face.?

Rossz azt látni, hogy Nattie, aki gyerekkora óta ebben él, ezt imádja, és ennyire jól űzi, egy ilyen szrban van és ezt kell hallgatnia. AJ tényleg többet ért el, mint Nattie...ami nem igazságos, szerintem.

Miért nem igazságos hogy A.J. többet ért el mint Nattie?A.J. már kiskora óta erről álmodozott hogy jól pankrátorkodjon,hogy megszerezze a Divas Championshiep-et,és hogy minden jól sikerüljön is neki..És sikerült is,de mi evvel szerinted a baj?-Hogy A.J.-nek több jelenése van mint Nattie-nak?Vagy mi?
2013. szeptember 19. 15:25
Idézet (A.J.2013 @ 2013.09.19. 15:06)
Miért nem igazságos hogy A.J. többet ért el mint Nattie?A.J. már kiskora óta erről álmodozott hogy jól pankrátorkodjon,hogy megszerezze a Divas Championshiep-et,és hogy minden jól sikerüljön is neki..És sikerült is,de mi evvel szerinted a baj?-Hogy A.J.-nek több jelenése van mint Nattie-nak?Vagy mi? 
Szerintem ez igen is baj. Nattie nagyon túl volt értékelve egy időben, most viszont tojnak rá. A mondatom első részét igen, komolyan gondoltam. Volt, amikor sokat szerepeltették, és sokat volt a középpontban. De egyébként nagyon nem lenne rossz pankrátor. Ha nem csak a Sharpshooter-t csinálhatná, hanem esetleg meg is mutathatná, hogy mit tud, elég sokat lendítene a díva divízión. Az meg, hogy mostanában folyton AJ van a középpontban, kezd unalmas lenni. Mindig van egy díva, aki húzza a részleget, ez természetes, csak amíg Beth/Eve/Michelle korában tizenöt díva is szerepelt akár, most körülbelül öten vannak... Natalya pedig egy szép testalkatú, ízig-vérig nőies nő megfelelő tehetséggel. Semmivel nem kevesebb, mint AJ. Amúgy nem csak Nattie érdemelné meg, hogy többet szerepeljen, sokan mások is.
Daffney

2013. szeptember 19. 15:30
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (A.J.2013 @ 2013.09.19. 15:06)
Nem szeretek elvakult fanokkal dumálni, mert úgysem értik meg amit mondok, de azért megpróbálom elmagyarázni.
2013. szeptember 19. 18:15
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Na gyerekek, kb egy órája estem haza, leúsztam 500 métert a tesi ötösért, és most hulla vagyok.(Y)
Amúgy szerintem sincs jól az, hogy folyton AJ van a középpontban. Tehetséges meg minden, de még akkor se a legjobb, és a többieket nem is szerepeltetik, Nattie meg rohadtul többet érdemelne, mint amit most kap. A Total Divast meg egész biztosan rühelli, vagy ha nem is, csak örül, hogy csinálhat valamit. Pedig vele szerintem is olyan rohadt jó sztoikat lehetne csinálni, feltudná lendíteni ezt az egészet.
Amúgy szerintem sincs jól az, hogy folyton AJ van a középpontban. Tehetséges meg minden, de még akkor se a legjobb, és a többieket nem is szerepeltetik, Nattie meg rohadtul többet érdemelne, mint amit most kap. A Total Divast meg egész biztosan rühelli, vagy ha nem is, csak örül, hogy csinálhat valamit. Pedig vele szerintem is olyan rohadt jó sztoikat lehetne csinálni, feltudná lendíteni ezt az egészet.
Tündiii
2013. szeptember 19. 18:50
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.09.19. 15:25)
Szerintem ez igen is baj. Nattie nagyon túl volt értékelve egy időben, most viszont tojnak rá. A mondatom első részét igen, komolyan gondoltam. Volt, amikor sokat szerepeltették, és sokat volt a középpontban. De egyébként nagyon nem lenne rossz pankrátor. Ha nem csak a Sharpshooter-t csinálhatná, hanem esetleg meg is mutathatná, hogy mit tud, elég sokat lendítene a díva divízión. Az meg, hogy mostanában folyton AJ van a középpontban, kezd unalmas lenni. Mindig van egy díva, aki húzza a részleget, ez természetes, csak amíg Beth/Eve/Michelle korában tizenöt díva is szerepelt akár, most körülbelül öten vannak... Natalya pedig egy szép testalkatú, ízig-vérig nőies nő megfelelő tehetséggel. Semmivel nem kevesebb, mint AJ. Amúgy nem csak Nattie érdemelné meg, hogy többet szerepeljen, sokan mások is.
Daffney

Daffney

Hát igen.igazad van...Nattie nagyon jó diva,és megérdemelné hogy szerepeltessék,mert tehetséges.Ja,igen emlékszem amikor mindig Beth-el volt Nattie a középpontban és jók voltak..Hát igen más díváknak is adhatnának többet [pl.:Aksana, vagy Alicia] De mostanába ők is szerepeltek ,de csak azért mert A.J. oldalán állnak asszem..Na mindegy ,tényleg jó lenne már a többi díváknak is adni szerepek..Mióta A.J. és Kaitlyn ugymond már nem vivnak egymással már Kaitlyn-t egyáltalán nem lehet látni...
2013. szeptember 19. 18:53
Idézet (riri17 @ 2013.09.19. 15:30)
Nem szeretek elvakult fanokkal dumálni, mert úgysem értik meg amit mondok, de azért megpróbálom elmagyarázni.
Szerintem nem tudod, hogy Nattie pankrátorcsaládból származik, ő már születése óta ennek él, úgy is nevelték. AJ meg csak egy nap elkezdte nézni ezt az egészet, és nem hinném, hogy ő egész életében a Diva övet szerette volna birtokolni, hisz' régen csak Női öv volt.
Mindenkinek van egy álma, és neki ezt sikerült is megvalósítani, amiért tiszteletem, de ezt nem igazán érzem fairnek a többi dívával szemben. Nattie már évek óta ott van a cégnél, ő a legtehetségesebb az összes díva közt, és mégis alig kap lehetőséget, ha kap is, kísérgetnie kell valakit. Vagy berakják egy ilyen szrba. 
Nem,én nem csak egy "fan" vagyok ahogy te mondtad..Attól hogy szeretem A.J.-t nem azért írtam/kérdeztem tőled,hanem hogy tudjam a választ..Igen sejtettem hogy Nattie-nak is köze van a pankrációhoz ,de azt nem hogy úgy is nevelték.Szóval én ezt most nem negatív-nak szántam amit írtam,meg nem is azért mert példaképem A.J. ..
2013. szeptember 19. 19:23
|
|
riri17coup d'état |
|
Idézet (Sunnygirl @ 2013.09.19. 19:20)
aztajóbüdösk#rvaéletbe, deszép.
MINI MARYSE/MIZ BABY-T AKAROOOK!!!
Én úgy szeretnék olyan szép lenni, mint Maryse, de erről már lecsúsztam.
Tündiii
2013. szeptember 19. 19:27
Idézet (riri17 @ 2013.09.19. 19:23)
Én úgy szeretnék olyan szép lenni, mint Maryse, de erről már lecsúsztam.
Fúú, baszki, milyen szép gyerekük lesz majd, asgjdhd. 
Én mostanában egy skinhead egyénre hajazok a kinézetemmel.. nincs rendben az életem, na.:')
Hogy milyen gyerek? ASDFGHJKL-FUCKINGPERFECT-MIZRYSEBABY!!
2013. szeptember 19. 19:31
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Sziasztok! Bocsi, hogy alig írok, de ez suli... 04:45-kor kelek, és 16:00-ra érek haza. :/
Látom megint a Dívás témánál kötöttetek ki. Hát igen, elég gáz hogy a WWE már nem képes arra, amire régen... A WWF a legjobb korszak volt, a női pankrátorok (nem dívák!) számára is. Itt születhettek, és születtek is női legendák. Ott volt például Chyna, Trish Stratus, Lita, stb... Aztán jött az ECW, meg a WWE és az elején még itt is nagyon jó volt a díva részleg, (Maryse, Kelly Kelly, Eve Torres, Beth Phoenix, Melina, Kharma, Gail Kim és még sorolhatnám) de kezd hanyatlani. Pontosabban... Ennél mélyebbre már tényleg nem süllyedhetnek. Utálom az egészet ami most van és újra rendes pankrációt akarok nézni!
Látom megint a Dívás témánál kötöttetek ki. Hát igen, elég gáz hogy a WWE már nem képes arra, amire régen... A WWF a legjobb korszak volt, a női pankrátorok (nem dívák!) számára is. Itt születhettek, és születtek is női legendák. Ott volt például Chyna, Trish Stratus, Lita, stb... Aztán jött az ECW, meg a WWE és az elején még itt is nagyon jó volt a díva részleg, (Maryse, Kelly Kelly, Eve Torres, Beth Phoenix, Melina, Kharma, Gail Kim és még sorolhatnám) de kezd hanyatlani. Pontosabban... Ennél mélyebbre már tényleg nem süllyedhetnek. Utálom az egészet ami most van és újra rendes pankrációt akarok nézni!
riri17
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.