Idézet (riri17 @ 2013.09.08. 11:56)
Ez a baba dolog pedig... Csak akkor hiszem el, ha tényleges olvasható bizonyítékok vannak rá, vagy egy video, ahol Lita ténylegesen bejelenti, hogy anyai örömök elé néz.

Addig pedig egy pletykának minősítem a dolgot, ami vagy igaz, vagy nem. Már egy csomó kedvencemről pletykáltak ezt azt, szóval én már semminek sem hiszek. Mindenesetre biztos nagyon jó szülök lennének, abban biztos vagyok. Bár Philt picit fura elképzelni apának, de imádja a gyerekeket, szóval biztos jó apa lenne.

Többet nem akarok erről a témáról beszélni, még a végén túlságosan beleélem magam, és kiderülne, hogy nem igaz..

Én is rájöttem, hogy korai még fangirlkedni, mivel nagyon nem biztos... Mondjuk én is ilyen vagyok mint te, szóval nem hiszem el addig, amíg nem hallom valamelyik fél szájából, de hirtelen nagyon megörültem. Aztán gondolkodtam, hogy közel sem biztos. Pedig jó lenne egy baby Amy/Punk, de azt nem értem, hogy ki beszélt itt esküvőről? Most az, hogy lehet, hogy együtt vannak (mert ezt sem erősítették meg soha) azt kell jelentse, hogy már rögtön gyerekük lesz és össze is házasodnak? Az oké, hogy körülbelül 5-10% az esélye annak, hogy Amy tényleg terhes, de most hogy jön ide az esküvő? Naggyon szeretem, amikor kombinálnak az emberek. Örülök neki, hogy ennyi idejük van más magánéletével foglalkozni, tényleg...