Nekem is elegem van ebből az "imidzs-lopásból", de tényleg. Mondjuk nem a csajszi hibája, de hogy ennyire ötlettelen legyen a WWE? A vak is látja, hogy mennyire K2-nek szeretnék beállítani a nőcit. Eddig Barbie-t hasonlítgatták Trish-hez és kerestek bennük hasonlóságokat, amiket amúgy lehetett is találni szép számmal... Addig ugye Trish volt a "WWE szőkéje", később Barbie lett, most, hogy ő elment, Summer Rae lesz az? Elég hálátlan, ostoba szerep, amúgy... Trish esetében még csak-csak elfogadható volt, de Barbs-nál már kezdett egy kicsit sok lenni belőle. Nagyon bugyutának állították be, és sokszor látszott rajta, hogy ez nem ő. Bár nem támogatom ezt a partizzuk-halálra-magunkat-minden-nap életfelfogást, azért sokkal jobb, hogy Kells az igazi énjét mutatja, mert tudom, hogy csak így lehet boldog az ember. Persze, ez a pankrátoroknál más, csak úgy, mint a színészeknél, de a színészetről mindenki tudja, hogy megjátszott, a wrestlingről viszont nem, és ez kicsit másféle képet alakít ki a pankrátorokról, mint amilyenek valójában. A sok "rajongó" meg a mai napig nem tudja felfogni, hogy ők
karaktereket alakítanak... egyébként meg tényleg örülök annak, hogy Barbie megtalálta az igazi énjét, én is voltam így, és eszméletlen boldogságot érez ilyenkor az ember. Kifejezheti önmagát és végre az lehet, aki igazából szeretne lenni